Primavara, bine ai venit!

1.3.17


Cred ca primavara asta e cea mai asteptata din viata mea. Mi-a fost dor de soare, de zile frumoase, de plimbari lungi, de momente in care sa privesc cerul si sa zambesc fara nici o grija. Am un plan bine definit pentru primavara asta - sa zambesc si sa fiu fericita, indiferent ce ma va face sa zambesc si ce sau cine imi va oferi senzatia de libertate totala. Simt ca sunt intr-un punct din viata mea cand fiecare cicatrice pe care o am e doar un semn al drumului de pana acum, e doar o bucatica mica din ceea ce sunt eu si de-abia astept sa vad ce mi-a pregatit viata mai departe.

Ultimele 3 luni au fost despre mine, au fost cu mine, au fost cu rani vindecate, au fost cu speranta, cu frica, cu dorinte, au fost un amalgan de sentimente si stari, dar unele care simt ca m-au transformat intr-un mod foarte frumos. Incep sa vad parti din mine de care uitasem, descopar lucruri noi despre cine sunt astazi si ma bucur de fiecare lucru, desi uneori am momente cand ma gandesc ca a fost atat de lung si plin de piedici drumul asta ... dar probabil ca fara tot ce-am trait in ultimii 10 ani n-as fi eu, cea de astazi. 

Sunt recunoscatoare pentru tot ce am acum in viata mea, chiar daca mi-e dor de suflete dragi mie, dar dorul asta ma mangaie, nu ma mai doare atat de tare. Am facut curatenie in jurul meu, nu ma mai incarc cu probleme care nu sunt ale mele, incerc sa raman detasata cand stiu ca nu am ce sa ofer in afara de compasiune si o vorba buna si asta ma ajuta sa ma concentrez pe mine si sa fac lucrurile altfel. Incerc sa fiu cat mai prezenta in momentul asta al vietii mele si sa iau fiecare clipa asa cum vine si asta m-a ajutat sa privesc totul cu alti ochi.

Cum vad eu primavara asta? Rochii lungi si vaporoase, plete in vant, parfumuri florale, buze hidratate, mici momente de rasfat, plimbari lungi, multe rasete, multa bucurie, o doza (mare) de nebunie, multa iubire, accesorii vesele ... sa aveti o primavara de vis!

19 comentarii

  1. O primavara frumoasa sa ai si La multi ani de 1 Martie! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. O primavara asa cum iti doresti sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. O primăvara binecuvântată cu Dumnezeu alaturi :*

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani , o primavara frumoasa plina de bucurii si oameni frumosi .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ai o primavara frumoasa! Nu stiu de ce, poate s-au aliniat planetele altfel :-) insa si eu simt la fel. Dupa o lunga perioada de suferinta simt ca ma regasesc pe mine, cea dinainte, si imi place ceea ce vad. Am regasit placeri simple de care pur si simplu uitasem, am inceput sa zambesc mai mult, sa ma bucur mai mult... Doamne ajuta! Poate se vor deschide noi cai spre fericire!

    RăspundețiȘtergere
  6. O primavara minunata, plina de momente frumoase traite din plin!

    RăspundețiȘtergere
  7. O primavara frumoasa! Asa este, orice experienta ne face mai puternice si cu multe povete de tras din ele.
    Astept sa imi zici parerea ta despre spray-ul pt par Beach Look

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incarca destul de rau parul, l-am incercat de cateva ori si nu m-a convins.

      Ștergere
  8. O primavara calda si frumoasa! Si sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Suna perfect planul tau. O primavara fericita iti doresc si eu ! Si as vrea sa aud mai multe despre acele parfumuri florale, sau macar poze pe instagram cu alegerile zilnice.

    RăspundețiȘtergere