Max Factor Smooth Miracle Primer

2.3.17


V-am aratat saptamana trecuta pe Facebook si Instagram noutatile Max Factor pentru primavara asta si am vazut ca v-au starnit si voua curiozitatea. Am inceput sa folosesc produsele si, desi sunt mai multe care chiar m-au surprins placut, primerul Smooth Miracle este primul de care vreau sa va povestesc. Are o lista de ingrediente care imi place mult de tot, nici un ingredient nasol, nu are parfum, insa are niacinamide si factor de protectie solara (care nu pricep de ce nu este mentionat nicaieri pe ambalaj si promovat ca atare), dar si alte ingrediente benefice pentru piele.

Are textura unei creme hidratante, se aplica extrem de usor si intra imediat in piele, fara sa incarce tenul desi este o formula pe baza de silicon. Cred ca in ultima poza se vede clar efectul pe piele (si chiar ma bucur ca am reusit sa-l surprind pentru ca face mai mult decat toate cuvintele mele) - lasa tenul neted, estompeaza usor porii dilatati, fondul de ten se aplica mult mai usor si chiar am observat ca machiajul rezista mai mult atunci cand il folosesc.

Nu ma asteptam sa fie atat de bine formulat si sa-mi placa atat de mult, dar chiar este un produs care merita mai multa atentie si vi-l recomand daca sunteti in cautarea unui primer care sa ofere si ingrijire, nu doar sa aiba un rol de ordin estetic. Pe mine ma duce cu gandul la primere mult mai scumpe pe care le-am incercat de-a lungul timpului (si ma gandesc la cele de la Smashbox in mod special), chiar am ramas surprinsa ce treaba buna au facut cu primerul asta. Pretul nu este tocmai mic (in jur de 70 lei, din cate am inteles), dar pentru mine este unul rezonabil pentru ceea ce ofera.

Ati incercat vreun primer de la Max Factor? Va tenteaza Smooth Miracle?

6 comentarii

  1. Nu l-am incercat, insa as fi curioasa daca se potriveste unui ten mixt...
    (AndreeaIco)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu chiar sunt in cautarea unui primer bun si cred ca acesta e primul produs de la Max Factor care mi-a starnit curiozitatea .
    Ce factor de protectie solara are ? Daca nu este specificat pe eticheta asta inseamna ca nu are , parerea mea . Sunt curioasa de mirosul produsului .
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este specificat nicaieri, insa intre ingrediente sunt mai multe filtre solare, deci are sigur protectie. Nu are nici un miros specific, miroase subtil de tot a crema, asa il percep eu.

      Ștergere
  3. Fiind recomandat de tine si chiar am nevoie de un primer bun am sa mi-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere