Flori pentru suflet

27.3.17

Cred ca nu va este straina parerea mea legata de a darui si a primi, am povestit despre asta de multe ori pe blog si pe masura ce anii trec eu gasesc tot mai multa placere in a oferi altora un moment de bucurie cand poate chiar nu se asteapta, dar invat si sa apreciez mai mult atunci cand cineva se gandeste la mine si alege cu grija ceea ce imi ofera. Nu conteaza valoarea, pentru mine n-a contat niciodata, conteaza dragostea cu care este oferit acel ceva.

Exista atat de multe lucruri pe care le putem darui si care nu se pot masura in bani: timp, iubire, zambete, ganduri bune si, de ce nu, chiar inima noastra. Insa sunt si multe alte lucruri care se pot cumpara cu bani si intr-un anumit moment pot face o alta persoana extrem de fericita, iar printre lucrurile astea sunt si florile. Eu am avut norocul sa cresc intr-o familie in care florile n-au lipsit niciodata si cadourile nu s-au facut niciodata din obligatie sau doar la o anumita ocazie.

Am primit buchete de flori fara vreo ocazie anume, atat de la tata si bunicul meu, cat si de la prieteni sau alte persoane din viata mea. Iar eu la randul meu am oferit flori ori de cate ori am simtit s-o fac si am ales de fiecare data in functie de ceea ce am simtit. Apreciez in egala masura florile de camp (prietenii mei apropiati stiu asta bine si de ziua mea primesc mereu flori de camp), dar si buchetele deosebite care vor sa transmita ceva. Din fericire, de-a lungul timpului am avut parte de multe surprize frumoase care mi-au adus zambetul pe buze, chiar si atunci cand starea mea nu era cea mai buna.


Buchetul care mi-a dat ideea sa scriu postarea de astazi a fost realizat de cei de la buchete.ro si l-am primit intr-o zi in care chiar aveam nevoie sa mi se reaminteasca ca e bine sa daruiesti fara sa astepti nimic in schimb. Uneori uitam asta si eu ma bucur cand cineva imi aminteste asta intr-un mod la care nu m-as fi asteptat. Buchetul a fost realizat pentru mine (in functie de florile care imi plac si de cateva culori care imi dau o stare de bine) si cred ca ma reprezinta foarte bine.

Nu stiu daca voi aveti obiceiul sa apelati la florarile on-line, insa eu fac asta atunci cand nu pot ajunge undeva, dar vreau sa fiu cumva prezenta sau vreau sa spun multumesc cuiva intr-un mod mai elegant. Am apelat la astfel de servicii chiar si atunci cand am vrut ca mesajul sa ajunga inaintea mea (si a functionat), dar mai ales atunci cand persoana care trebuia sa primeasca nu se afla in acelasi oras cu mine. Cei de la buchete.ro livreaza in multe orase din Romania, au si optiuni sub 100 lei si ce vedeti in poza este ceea ce va primi persoana pentru care comandati (pentru mine asta si sa se respecte termenul de livrare sunt cele mai importante aspecte).

Cat de des obisnuiti sa oferiti flori? Care este cel mai frumos si neasteptat buchet de flori pe care l-ati primit?

2 comentarii

  1. Cât de frumoase sunt :) Ultimele flori primite au fost la giveci, flori, flori, nu-mi amintesc :) Nu știu de ce, titlul postării tale m-a dus cu gândul la cartea aceea, Flori pentru Algernon, poate ai citit-o, e incredibil de sensibilă :)

    RăspundețiȘtergere