Elizabeth Arden Prevage City Smart Hydrating Shield SPF50

28.3.17


Folosesc City Smart Hydrating Shield SPF50 din gama Prevage de la Elizabeth Arden de mai bine de 3 luni si de atunci tot zic sa va povestesc ce e cu produsul asta pentru ca mie imi place la nebunie. Am terminat deja un tub si sunt la al doilea si de-abia acum am reusit sa imi pun ideile in ordine si sa va spun de ce merita produsul asta incercat, chiar daca nu este tocmai ieftin (in jur de 300 lei pentru 40 ml). Mie gama Prevage de la Elizabeth Arden mi se pare nemaipomenita, v-am povestit deja despre fondul de ten care mi se pare exceptional si sunt sigura ca pe viitor o sa mai incerc si alte produse.

Are o nuanta universala si difuzori optici care se adapteaza oricarui ton de piele, nu va lasati pacalite de culoarea produsului, nu are nici un fel de acoperire. Este un produs care ofera protectie solara UVA si UVB si protejeaza tenul impotriva poluarii prin tehnologia scutului anti-poluare si a complexului anti-poluare (patentat de cei de la Elizabeth Arden), dar in acelasi timp fortifica si apararea naturala a pielii cu ajutorul complexului de enzime reparatoare. Pe scurt City Smart este produsul care va va apara tenul de efectul razelor solare si poluarii, dar va oferi si ingrijire tenului intucat are o formula bogata in antioxidanti si alte ingrediente benefice pentru ten.

Textura este una lejera si fluida, se aplica extrem de usor (ambalajul cu pompita este un mare plus), intra repede in piele si nu lasa urme albe sau grase. Ceea ce imi place in mod deosebit este faptul ca are filtre minerale si il pot folosi fara probleme si in jurul ochilor. Este o baza foarte buna pentru fondul de ten si reuseste sa ofere si singur tenului un aspect uniform, lucru pe care eu il apreciez pentru ca au fost multe zile cand a fost singurul produs pe care l-am aplicat pe ten.

Eu am un ten normal si mi se pare ca are un usor efect matifiant (desi simt formula ca fiind hidratanta), deci nu stiu daca este cea mai indicata alegere pentru un ten uscat - daca inainte se foloseste un produs hidratant cred ca nu ar fi o mare problema. Nu stiu sa va spun cum se comporta pe un ten gras/ mixt, am citit cateva pareri cum ca tenul luceste dupa 6-8 ore, dar cum eu nu ma confrunt cu problema asta nu ma pot pronunta. 

Din tot ce-am incercat eu pana acum in materie de produse ce ofera protectie solara imi place cel mai mult - sunt la varsta la care apreciez cand un produs ofera si ingrijire pe langa altele, iar City Smart are o formula plina de antioxidanti pe care tenul meu chiar o apreciaza.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Wow, a picat la fix articolul asta . Chiar sunt in cautarea unui SPF bun si pentru baza . L-am trecut pe wishlist !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, am cautat-o dar nu am gasit-o nicaieri la un pret mai bun si cu siguranta nu dau 300 ron pe o crema .
    Acum imi ramane de ales intr-o baza de la PC ( am vazut ca e la reducere perioada asta )sau una de la Urban Decay .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand ai lasat primul mesaj am vrut sa-ti zic ca iti trimit niste mostre sa vezi cum e, trebuie sa le caut si te anunt. :)

      Ștergere
    2. Sigur, multumesc .
      (Anamaria)

      Ștergere