Cutia mea de rasfat dm

21.3.17


Probabil ati vazut deja cutiile de la dm pe Facebook, Instagram si pe alte bloguri, dar tinand cont ca este un concept de-abia adus la noi de cei de la dm (afara e de ceva vreme si se bucura de un real succes) m-am gandit ca o parere in plus nu strica, mai ales ca eu am comandat cutia strict din curiozitate. Am fost curioasa sa vad cum au gandit cutia, ce tip de produse vor fi in cutie, care va fi prezentarea si daca merita cei 40 lei cat a costat.

Daca nu stiti ce e cu cutia asta, cei de la dm au avut un formular de inscriere si au pus la bataie 1000 cutii, care se puteau ridica dintr-unul din magazine (deci au putut beneficia doar cei ce au dm in localitate) incepand cu data de 20 martie. Pretul cutiei a fost cel mentionat mai sus - 40 lei, despre continut nu s-a stiut nimic pana nu s-au ridicat cutiile. 

Tinand cont ca au numit-o cutia mea de rasfat ma asteptam sa gasesc si altceva in afara de produse cosmetice - in dm sunt multe alte produse care s-ar fi pretat atat de bine cu conceptul asta: ceaiuri, gustari sanatoase, saruri de baie, diverse accesorii si altele care ar fi facut cutia mai interesanta din punctul meu de vedere. De asemenea ma asteptam sa gasesc mai multe produse Balea (un brand accesibil si cu produse bune), nu 3 produse de la Nivea - care sunt ok, dar mi se pare ca transforma cutia asta in cutia Nivea, nu cutia dm. 

Din cate am vazut cele 3 produse Nivea (2 full-size si o crema in format de calatorie) sunt comune in toate cutiile, la fel masca peel-off Balea si trusa pentru pensule de la Ebelin. Doar doua produse difera intre cutii, in cazul meu s-a nimerit sa fie de la Alverde, lucru care nu m-a deranjat deloc, insa asa cum puteti sa vedeti si voi fardul a venit spart. O sa le scriu celor de la dm sa vad ce zic, ca idee.

Din punct de vedere al valorii nu cred ca sunt bani aruncati aiurea (n-am stat sa calculez preturile pentru fiecare produse si fardul spart cred ca este doar o intamplare), dar clar selectia de produse nu ma incanta in mod deosebit si nici nu se compara cu ceea ce am vazut in cutiile din Germania. Nu cred ca o voi mai comanda daca vor ramane pe acelasi principiu pentru ca nu vad sensul.

Ati comandat-o? Cum vi se pare selectia de produse? Dar conceptul?

11 comentarii

  1. Desi am primit confirmarea de rezervare, nu ma tenteaza s-o cumpar tocmai din cauza produselor Nivea care, cu exceptia cremei clasice, nu-mi plac pentru ca nu mi se potrivesc. Mi-am comandat, in schimb azi cutia "mami te iubeste" Chestiile bebelusesti de genul biberon si gel gingival le dau bebelusului unei prietene, iar restul, cred ca-mi sunt bune si mie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic despre cutia asta pentru bebelusi, dar ca si concept pare ok, mai ales ca asa poti sa descoperi produse noi.

      Ștergere
  2. Mie mi.a placut. In loc de produse alverde am primit 2produse max factor- ruj si creion de ochi. Deci zic ca a meritat

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu am vrut sa o cumpăr dar nu am reușit sa mă înscriu ...linkul pe care am intrat nu mi.a permis finalizarea. ..dar văzând pe facebook mai multe cutii acum nu îmi pare rău. ..produsele Nivea sunt ok și îmi plac tare mult dar prea multe la un loc...nu se ridica la nivelul Beauty Kit Marie Claire. ..vreau sa spun comparativ acum ca cel de la Marie Claire își merita banii. 💋

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveau cum sa se compare, sunt chestii diferite. Eu chiar speram sa fie mai multe produse Balea. :)

      Ștergere
  4. Nu am comandat-o și, citind articolul tău, nu am nici un regret :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am aflat mult prea tarziu de cutiuta si nu am apucat sa mi-o cumpar. Sincera sa fiu, dupa ce am vazut continutul, nu regret ca nu mi-am luat-o!

    RăspundețiȘtergere