Produse pentru par Macrovita

4.1.17

Pana acum o luna nici nu stiam ca exista Macrovita si cu atat mai putin ce produse au, dar lucrurile s-au schimbat dupa ce am inceput sa le folosesc produsele si sa vad cum sunt. Produsele le gasiti la cei de la Biospot si pe langa cele de ingrijire a parului de care vreau eu sa va povestesc astazi sunt si produse pentru corp, dar si cateva seturi extrem de interesante. Sunt produse grecesti din ingrediente naturale, uleiul de argan e baza, produsele nu contin parabeni, ulei mineral, parafina si altele de gen.


In ultimele trei saptamani am incercat trei produse pentru par de la ei, balsamul si masca de par din gama Olive&Argan imi plac la nebunie. Balsamul, pe langa ulei de argan marocan, contine si ulei de masline din Creta, aloe, struguri rosii, ulei de jojoba, ulei de avocado si provitamina B5 si este potrivit oricarui tip de par. Hidrateaza si protejeaza parul de efectele nocive ale factorilor externi de mediu. Imi place mult si ambalajul (se ridica capacul si doar se apasa tubul), dar mai ales produsul si modul in care imi lasa parul.

Masca de par, pe langa cele doua uleiuri (argan si masline), are si ulei de dafin, jojoba si floarea soarelui, dar si keratina. Imi place mult mirosul, dar imi place si cum imi simt parul dupa ce folosesc masca - matasos, stralucitor, cu volum. Nu are chiar un pret mic, dar eu zic ca merita. Am vazut ca mai au o masca nutritiva si reconstructiva cu ulei de masline, mi se pare si aia interesanta, poate o s-o incerc pe viitor.

Cand am dat comanda nu am gasit in stoc si samponul din aceeasi gama asa ca m-am tot uitat la ce optiuni de sampon bio au si in final am ales samponul pentru par vopsit si deteriorat. Nu contine nici SLS si nici SLES, iar formula este imbogatita cu ovaz si proteine de grau pentru volum si hidratare si multe alte uleiuri. Imi place, dar nu pot sa zic ca la fel de mult ca celelalte doua produse. Simt ca mi-a intarit parul si chiar ii da volum si il face mai usor de aranjat, dar cred ca ar fi mai potrivit unui par gras, mie mi se pare ca-mi usuca putin parul.


Ati incercat vreun produs de la Macrovita? Ati auzit de ei pana acum?

4 comentarii

  1. Nu am auzit pana acum de ei dar ma incanta sa vad sa sunt niste produse cu ingrediente curate

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am auzit inca, dar iti multumesc pt infomatie, Mai nou parul meu nu mai e doar gras, sasa cum era, ci e gras la radacina si f uscat la varfuri. Asa ca deocamdata tatonez teerenul sa vad ce mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe persoane se confrunta cu problema asta, foloseste ceva pe scalp si altceva pe lungime.

      Ștergere