Pudra iluminatoare Joko Make-Up

17.1.17


Produsele de machiaj de la Joko le-am descoperit anul trecut si pana acum mi-a placut tot ce-am incercat de la ei. Joko Make-Up este un brand polonez si produsele au inceput sa fie mai cunoscute in ultima perioada la noi in tara. Faptul ca nu testeaza pe animale m-a atras din prima si m-a facut sa-mi doresc sa incerc si alte produse. V-am povestit pe blog despre un ruj de la ei si sper sa reusesc sa va povestesc si despre rimelul Express Yourself, care mi-a placut mult de la prima folosire.

Siteul lor este inca in constructie, insa ii puteti urmari pe Facebook pentru a afla mai multe noutati (si pentru a da comenzi pana se finalizeaza situatia cu siteul) sau daca sunteti din Bucuresti puteti sa le faceti o vizita la showroomul din World Trade Gallery (in incinta hotelului Pullman). Eu sper sa ajung in curand la showroom si sa incerc in voie produsele.

Ultimul produs pe care l-am incercat de la ei este pudra iluminatoare cu minerale si trei uleiuri regeneratoare (argan, jojoba si macadamia). Vine in trei nuante, eu am ales-o pe cea mai deschisa (04 - puteti sa le vedeti pe toate trei mai jos) si am folosit-o in ultimele saptamani. Initial nu m-a incantat foarte tare, insa dupa ce-am scapat de primul strat de pudra (care mi s-a parut prea plin de sclipici) situatia s-a schimbat si produsul chiar imi place.

Ca finish si textura imi aminteste putin de Mary-Lou Manizer (nu este la fel de cremos, insa este destul de reusita formula), insa ca si nuanta seamana destul de bine cu Cindy-Lou Manizer, doar ca este mai purtabil din punctul meu de vedere, bate mai degraba spre o nuanta de piersica decat spre roz cum mi se pare mie ca este Cindy-Lou. Pudra este foarte pigmentata, insa se lucreaza foarte usor cu ea si se blenduieste destul de usor, daca sunteti in cautarea unui iluminator care sa nu fie nici alb, nici auriu, nici roz, ci o piersica frumoasa eu zis sa va uitati dupa el. Produsul costa in jur de 70 lei, insa tinand cont ca este un produs care se va consuma destul de greu, merita banii.


Impreuna cu cei de la Joko Make-Up v-am pregatit o surpriza, insa o sa va povestesc mai multe pe Facebook mai tarziu. Va spun acum doar ca veti putea castiga una din cele trei nuante disponibile, fiti doar cu ochii pe pagina in cursul zilei de astazi. Ati incercat vreun produs de la Joko Make-Up? Ce parere aveti despre produsele lor?
 

Un comentariu

  1. Inca nu am avut ocazia sa folosesc produse Joko Make-Up, abia aștept sa își lanseze site-ul!

    RăspundețiȘtergere