7 intr-o saptamana #101

22.1.17


Nu stiu cum a fost saptamana voastra, dar a mea a inceput mizerabil. Habar n-aveam ce e cu Blue Monday si studiile cu ziua deprimanta, dar luni mi s-au intamplat toate rahaturile posibile si imposibile. Nu am avut de mult timp o zi atat de idioata, am rasuflat usurata ca s-a terminat, desi inca incerc sa repar niste lucruri care s-au intamplat luni. Nici restul zilelor din saptamana asta n-au fost tocmai reusite, dar macar nu s-au mai intamplat chestii grave. Ma bucur ca s-a terminat, atat zic.

Cei de la Herbalife mi-au facut o surpriza frumoasa luni si mi-au trimis un kit de supravietuire care chiar mi-a adus un mare zambet pe fata. Mi-a placut mult mesajul de pe coperta agendei (dar si combinatia de culori), dar si celelalte produse pe care le-au trimis. O idee super misto care chiar a reusit sa-mi inveseleasca o zi (aproape) oribila. Marti seara am iesit la un vin fiert si o discutie intre leoaice si Ella mi-a dat material de citit pentru perioada urmatoare. N-am citit nimic de Marc Levy, asa ca sunt chiar curioasa.

Am incercat sa mananc regulat saptamana asta si sa intru mai des in bucatarie, v-am si aratat zilele trecute ce mananc intr-o zi. Burgerii nu sunt vreo placere de-a mea, insa am vazut o idee pe youtube de burger din fasole rosie si am incercat si eu intr-o zi. N-am folosit decat fasole kidney rosie, fulgi/ faina de ovaz si niste sos de rosii facut in casa - a iesit chiar misto (l-am facut direct in tigaie fara vreun fel de grasime), l-am mancat cu cartofi dulci si niste salata si cred ca mai repet experienta. Mi-am luat un nou abonament la XBody (v-am povestit aici ce si cum), e a treia luna cand ma duc si antrenamentele sunt din ce in ce mai intense, asa ca ma lupt in continuare cu febra musculara.

Printre chestiile pe care mi le-am luat zilele astea vreau sa va arat produsele de baie de la Lidl (le-am mai avut in trecut, asa ca le-am recumparat) si comanda mica pe care am dat-o pe Vegis. Aici gasiti tot ce au - transportul prin curier e 10 lei (eu am prins o oferta cu transport gratuit) si se misca extrem de repede - am dat comanda joi la pranz si vineri la 11 avem comanda acasa. Chiar va recomand magazinul daca sunteti in cautare de chestii sanatoase si un magazin serios.

Saptamana voastra cum a fost?

20 de comentarii

  1. O săptămână ok, la mine cealaltă a fost mai puțin buna. Vream sa-ți zic sa-l citești pe Marc Levi, e minunat! !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si saptamana mea a fost foarte urata,dar incet incet imi revin .Interesant magazinul online Vegis, ma bate si pe mine gandul sa comand ceva de la ei, un detergent pentru vase mi-a atras atentia .
    Sper sa avem o saptamana mult mai buna !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc o saptamana mai buna decat precedenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca in general eu nu cred chestii de genul Blue Monday dar asta de saptamana asta....OMG! Dezastru pe toata linia. Al meu a avut un accident la munca (nu grav dar suficient cat sa fie neplacut), apoi a avut de dat un examen la care era foarte bine pregatit si unde a facut o prostie colosala pentru ca era gata obosit si stresat, Fii-mea ziceai ca a fost apucata de streche iar seara o durea gatul si a trebui sa o tin acasa marti ca sa nu ne trezim ca mai trimitem vreun virus pe la scoala...In fine, multe si marunte care mi-au facut nervii praf. Si apoi cam toata saptamana a fost asa! I can't wait for it to be over! Imi suna tare bine burgerii aia ai tai, cred ca o sa incerc si eu, mai ales ca mi-am jurat sa imi revin pentru ca mancatul haotic se cam vede lately. Marc Levy imi place tare mult, tot ce am citit de el mi s-a parut super, dar cred ca cel mai cel roman al lui e Copiii libertatii. Am zis ca iau si eu sarea aia de baie din Lidl, dar am uitat ca a aparut. Poate mai gasesc zilele astea. E faina? Sa speram ca saptamana asta o sa fie una muuult mai buna! Imbratisari si spor in toate my dear!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti zic si eu cateva: mi s-a spart manerul de la un sertar in mana (nu ma intreba cum ca nu-mi explic) si mi-a taiat buricul de la deget (aratatorul de la dreapta pe care il folosesti la orice), sange, nu se inchidea, dureri, m-am dus la dentist si mi-a prins de-abia a treia anestezie, dupa aia numai probleme care m-au facut sa-mi ies din pepeni (si cateva care nu sunt de povestit pe blog), ca in final sa-mi crape o baza de date extrem de importanta pe care ma chinui si acum s-o recuperez. Bine ca s-a terminat, sa aveti zile frumoase si fara incidente!

      Ștergere
  5. Săptămâna a fost cu de toate, eh, așa ca să nu mă obișnuiesc cu prea mult bine, nu de alta, dar m-aș lăsa pe tânjală :)
    Azi e cu terci de ovăz și merișoare. Și cu o carte cae tare m-a tulburat, îți las link spre o recenzie:
    https://bookhub.ro/cand-atingi-ceva-cu-adevarat-il-si-iubesti-despre-toata-lumina-pe-care-nu-o-putem-vedea-de-anthony-doerr/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare foarte interesanta cartea, merci de recomandare - eu n-am cea mai buna zi, dar trece si asta. E doar cu relaxare, nu vreau sa stiu altceva. :)

      Ștergere
  6. Nici pe departe sa fi avut o saptamana mai buna.
    Pfaii.. capul face, capul trage. :)) Vorba lui bunica-mea. Ar trebui sa mi-o setez ca imagine/citat de fundal pe laptop. :)) poate ar da roade.. :)
    Gata, azi am atras energii mai bune si sunt increzatoare pe saptamana viitoare.
    Sa avem parte de zile frumoase, oameni dragi si lucruri bune si pozitive!
    Ps: Ce bine arata farfurioara ta! Multumesc, urmeaza sa fac si eu. :) Astazi am facut salata de cous cous cu legume pe care ne-ai aratat-o si salatica de avocado.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu ce-a fost in aer saptamana asta dar vad ca nu doar a mea a fost aiurea rau. Dupa ce ca m-am simtit obosita si nervoasa tot timpul, m-am fript la mana intr-o zi, apoi mi-am prins aceeasi mana la usa si inca am vanataie, apoi cireasa de pe tort: mi-a cazut un dinte din fata in timp ce mancam...chiar cu o zi inainte de ziua mea de nastere.
    Nu am mai avut o saptamana atat de proasta de mult timp si sincer, nu-mi era dor.
    Sper sa avem o saptamana mai buna, fara evenimente neplacute, o saptamana cu multe zambete.
    Te pup, o seara frumoasa iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura care a avut numai rahaturi zilele astea, sper sa vina zile mai bune si sa inlocuim toate astea cu lucruri frumoase. :)

      Ștergere
  8. Nici prea prea prea nici foarte foarte... N-am de ce sa ma plang, dar nici cu ce sa ma laud. Am facut multe cumparaturi si mi-am luat in sfarsit D&G Pearl Drops. Am avut acum vreo 3 ani crema de corp si m-am indraostit de el. Cred ca de niciun produs n-am tras atata ca de crema aia de corp. Si daca nu il luam acum cand ai pus oferta de pe Emag cu 130 de lei atunci cand? Imi pare rau ca n-am luat atunci si eu de pe Vegis niste chestii, mai ales de la Solaris mi s-a pus pata pe soia aia crocanta si pe macinis si nu-mi vine sa cred ca nu le gasesc :))
    Sa ai o saptamana mult mai buna!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vegis n-are soia aia, luam si eu sigur daca era. Sa folosesti cu placere parfumul. :)

      Ștergere
  9. Foarte sanatos mananci! Super!Am remarcat si intr-o postare anterioara!(defect professional la mine ca medic):)

    RăspundețiȘtergere
  10. Să ai mâine o zi cât mai bună și să țină tot așa! Abia aștept să-mi spui cum ți s-au părut cărțile, iar dacă-ți place stilul lui Levy eu îți mai pot aduce încă două, dar la Ira găsești mult mai multe. :)) Sunt totuși de aceeași părere cu Deena, Copiii libertății e cea mai bună carte a lui, i-aș cere-o Irei pentru mama.
    M-ai lăsat cu gândul la burgerii ăia, poate-i încerc zilele viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am nenorocit iar degetul aratator de la dreapta, deci nu prea se anunta asa buna nici saptamana asta. :))

      Ștergere