NARS Dual-Intensity Eyeshadow: Himalia si Dione

24.1.17

M-am tot gandit de ce nu v-am povestit pana acum despre fardurile Dual-Intensity de la NARS si n-am gasit nici un raspuns. Pur si simplu am uitat sa vi le arat, desi le am de ceva vreme si le folosesc des (si am facut si poze acum multa vreme). Sau poate mintea mea stie ca NARS nu este un brand foarte cunoscut la noi, desi au produse super bune. Eu v-am mai povestit in trecut pe blog despre NARS si in mod sigur o s-o fac, chiar daca sunt slabe sanse sa vedem si in magazinele noastre produsele lor.


Fardurile Dual-Intensity mi-au atras atentia de cand au fost lansate, insa nu m-am grabit sa le iau, am preferat sa astept, sa citesc cateva pareri si poate sa prind si o oferta buna. Lucru care s-a si intamplat. Le-am luat la o oferta foarte buna de pe StrawberryNET (aici puteti sa vedeti tot ce au de la NARS, au avut oferte foarte bune in ultima vreme la mai multe produse de la ei), cu reducerea de fidelitate am luat un fard cu mai putin de 50 lei.

Am avut noroc si am gasit doua dintre nuantele care ma interesau: Himalia si Dione, asa ca n-am stat pe ganduri. Ma mai intereseaza si Subra, dar trebuie sa mai astepte. Fardurile au 1,5 grame si vin intr-un ambalaj patrat, mic si negru, destul de elegant dupa mine. Materialul este acelasi de la blushurile si fardurile lor normale si stiu din experienta ca in timp se face nasol, asa ca am preferat sa le tin si in cutiile de carton 

Fardurile sunt extrem de pigmentate (doar am trecut cu degetul peste fard pentru swatchurile de mai jos, n-am folosit nici o baza), se lucreaza extrem de usor cu ele si rezista foarte bine pe pleoape. Ambele nuante imi plac la nebunie si mi se par combinatia perfecta de simplu-sofisticat care sa te scoata din impas si cand n-ai chef de vreun machiaj elaborat.


Ati incercat fardurile Dual-Intensity? Ce alte produse de la NARS va plac?

6 comentarii

  1. Ce nuante frumoase !
    Eu am avut mai multe blushuri de la NARS , dar nu am incercat fardurile de pleoape . Am acum pe drum matte multiple nuanta Anguilla , prins la un pret foarte bun pe Strawberry, oferta e inca valabila . Sa vedem unde-mi ajunge coletul :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Farduri n-am nici eu multe de la ei. Mai am un duo frumos si un fard mono (Malacca) superb. M-am uitat si eu la nuantele de la oferta, ma tentau, dar am stat linistita. :)

      Ștergere
  2. Cât sunt de frumoase nuanțele! Gata, îmi dai idei.. o să merg să le caut pe aici. Singurul produs NARS folosit de mine până acum e un tinted moisturizer (am nuanța Groenland) și după 4 luni de uz intens mă declar foarte mulțumită de el. Am schimbat țara și clima, așa că tenul meu deja sensibil a luat-o razna, am porțiuni cu piele foarte uscată pe bărbie, pomeți și în jurul nasului, iar produsul ăsta reușește cumva să le ascundă bine fără să producă alte daune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult si blushurile de la ei, mi se par printre cele mai bune.

      Ștergere