5 rimeluri de la Revlon

30.1.17

Rimelurile astea noi de la Revlon mi-au atras atentia inca de cand au aparut anul trecut si chiar am vrut sa vad cum sunt. Am incercat un singur rimel de la Revlon acum multi ani si mi-a placut, chiar eram curioasa sa vad cum au evoluat si cum e gama asta noua. Tubul mi se pare foarte misto (mereu am fost atrasa de tuburile de rimel care stau in picioare), iar combinatia de negru mat/ capac colorat lucios ma face sa zambesc de fiecare data cand le folosesc. In plus e usor sa intind mana dupa cel pe care vreau sa-l folosesc.


Ultra Volume este, asa cum ii spune si numele, un rimel pentru volum. Are o perie destul de mare si extrem de densa, dar e foarte usor de folosit si asta chiar m-a surprins pentru ca in general periile de genul asta necesita putina atentie daca nu vrei sa te trezesti cu rimel si pe pleoapa sau sub ochi. Peria e gandita bine si prinde toate firele de par, fara a incarca (indiferent de numarul de straturi de rimel), iar ceea ce face este sa ofere volum. Daca aveti gene lungi, dar subtiri si ceea ce cautati este doar un rimel care sa dea volum s-ar putea sa va placa.


Dramatic Definition este preferatul meu. Reuseste sa prinda fiecare geana, defineste, alungeste, curbeaza si da volum, fara sa incarce sau sa para nenatural. Este un rimel extrem de usor de folosit, cu o perie care mie imi place si-mi ofera exact ceea ce caut la un rimel: culoare intensa, volum si alungire. Iar un mare plus (pentru toate cele cinci variante) este formula - nici umeda, nici uscata, iar ochii mei o tolereaza foarte bine si asta conteaza cel mai mult pentru mine pentru ca sunt anumite rimeluri pe care nu le pot folosi, chiar daca imi plac.


Volume + Length Magnified are o perie maricica, care seamana cu cea de la Ultra Volume, insa este o idee mai subtire si cu o forma usor mai patrata. Face exact ceea ce promite - da volum si alungeste, iar ceea ce imi place este ca defineste foarte bine genele, reuseste sa le pastreze curbate mai mult timp. Mi se pare ca pe gene negrul este un pic mai lucios decat la celelalte formule si arata chiar bine, insa daca il compar cu celelalte mi se pare ca e nevoie de mai multa atentie atunci cand il aplic, asa ca n-am intins mana foarte des dupa el, desi imi place efectul pe care il da.


Super Length este clar un rimel pentru alungire, peria este cea mai mare dintre cele cinci si are peri destul de lungi care reusesc sa defineasca genele si sa le alungeasca extrem de bine. Varful ajuta mult la "prinderea" genelor mai scurte si chiar m-a surprins cum se descurca. Daca aveti gene dese si ceea ce vreti este alungire si definire s-ar putea sa va placa. Eu caut si putin volum, asa ca de cele mai multe ori cand l-am folosit l-am combinat cu un rimel pentru volum - v-am mai spus ca obisnuiesc sa combin rimelurile pentru a obtine efectul pe care il vreau.


Ultimate All-In-One are o perie extrem de interesanta - mica, ovala, cu o gaura in mijloc. Promite culoare intensa, volum, alungire, definire si curbare si am fost extrem de curioasa sa-l incerc. Face ce promite, daca aveti timp sa va jucati cu el. Fiind peria atat de mica este nevoie de ceva timp si cateva straturi pentru a obtine niste gene lungi, definite, curbate si cu volum, dar as zice si ca de putina atentie pentru ca exista pericolul sa se lipeasca usor genele intre ele. Pentru acele momente cand vrei gene false fara sa folosesti gene false e o optiune buna, pentru folosirea zi de zi nu prea, cel putin pentru mine, care n-am timp sa pierd cateva minute la capitolul gene in fiecare dimineata.


Rimelurile nu m-au dezamagit deloc, fiecare are punctele lui forte, ambalajul mi se pare foarte misto si practic (asa cum v-am spus si la inceput), formulele sunt foarte bune (se demachiaza usor si nu irita deloc ochii), iar ceea ce apreciez este stopperul care ajuta sa ramana pe perie exact cantitatea dorita de produs pentru o aplicare - nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine ma enerveaza sa stau sa sterg excesul de rimel inainte de a aplica produsul pe gene.

Toate cele cinci variante le-am incercat in nuanta Blackest Black (nu stiu daca se gasesc si celelalte variante de culori la noi), toate au 8,5 ml si pretul on-line este in jur de 30 lei. Le gasiti aici (astazi chiar sunt la oferta, asa ca e momentul bun sa profitati), aici si aici, probabil ca mai sunt si pe alte siteuri, eu pe astea m-am uitat.


Ati incercat vreunul dintre ele? Ce parere v-au lasat?

4 comentarii

  1. Nici nu le-am mai văzut pana acum. Eu as încerca varianta all in one! Imi doresc si putin volum, putina alungire si culoarea sa fie de un negru intens!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce Revlon nu e mai cunoscut ca brand pe partea de machiaj.

      Ștergere