Benzi depilatoare pentru fata de la Farmec

16.1.17


Anul trecut cei de la Farmec au lansat noua gama de produse depilatoare si am primit si eu cateva dintre ele, insa n-am apucat sa le incerc decat recent, iar cele despre care vreau sa va spun astazi sunt benzile depilatoare pentru fata. Le-am folosit in ultimele saptamani si imi plac mult, asa ca m-am decis sa va povestesc mai multe despre ele intr-o postare. Le gasiti aici alaturi de celelalte produse din gama in caz ca sunteti in cautare de astfel de produse.

Varianta pe care am incercat-o eu este cea cu extract de orhidee pentru piele normala, insa mai exista o varianta cu extract de argan pentru piele deshidratata, probabil ca o s-o incerc si pe aceea pe viitor pentru a vedea ce diferente sunt. Pretul unei cutii este mai mic de 10 lei si contine 10 benzi (fiecare a cate 2 bucati de ceara) si 2 servetele cu ulei de aloe vera pentru curatare.

Dimensiunea benzilor mi se pare perfecta (daca cautati ceva si mai subtire se pot taia fara probleme), se descurca foarte bine si pe parul scurt (pana in 5 mm) si nu am avut surprize sa nu smulga parul sau sa raman cu ceara pe fata, motiv pentru care nici n-am incercat servetelele care vin in pachet. Niciodata n-am fost mare fana a servetelelor care vin cu produsele depilatoare, deci nu stiu sa va spun daca sunt bune sau nu.

Eu le-am folosit in special pentru zona de deasupra sprancenelor, insa mi se par potrivite si pentru mustata sau mici retusuri pe alte zone. Eu le incalzesc usor intre palme, le aplic in sensul cresterii firului de par, apas usor cu degetele si trag rapid in sens invers. Rapid si eficient, n-am ce sa zic mai multe. Cei de la Farmec spun ca fiecare banda se poate refolosi de pana la 4 ori, eu n-am incercat decat de 2 ori si a fost ok - tine mult de cantitatea de par si de zona pe care se aplica.

Le-ati folosit? Cum vi se par?

9 comentarii

  1. De ani de zile folosesc numai benzile depilatoare de la Farmec si sunt tare multumita. Un pachetel ma tine un an, acuma le am pe acestea de care ne-ai vorbit. Sunt super! :)
    Nici eu nu folosesc servetelele care vin pachet, prefer sa curat cu o apa micelara si o apa termala ca sa nu ma irit pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că am prin dulap, dar dacă tot n-au vrut să vină singure pe mecla mea, ar trebui sa deschid pachetul.
    Am citit că ai avut o zi cam nașpa azi. Uite,ca să o îndulcim, să-ți zic ceva. Omulețul mi-a spus: așa te iubesc pe tine, așa <3 M-a topit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi imaginez, alea sunt cele mai misto momente. Ce benzi? Ce par? :))

      Ștergere
  3. Le folosesc de când au apărut, iar înaintea lor tot de la Farmec alegeam benzile mici de epilare. Sunt mulțumită de ele, nu le-am schimbat până acum, deci fac ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am incercat si mi-au distrus pielea. M-am luptat cu piele iritata, rupta, si cosuri mici si albe timp de o saptamana. Am urmat instructiunile cu sfintenie si nu e prima data cand folosesc benzi cu ceara (dar pe picioare in general). Trebuie sa mentionez ca tenul meu este fffff sensibil. Nu am gasit pana acum benzi pentru fata care sa nu imi cauzeze reactia asta si nici nu o sa mai incerc. Penseta isi face treaba cu brio si fara efecte secundare.

    RăspundețiȘtergere