Duo pentru maini catifelate de la Yves Rocher

10.1.17


Cei de la Yves Rocher au relansat produsele pentru maini si le-au imbunatatit formulele cu extract de arnica si alte cateva ingrediente pentru a oferi mainilor confortul si ingrijirea de care au nevoie. In gama cu arnica pentru ingrijirea a mainilor sunt cinci produse: crema pentru hidratare intensa, crema pentru infrumusetarea mainilor si unghiilor, crema ultra-nutritiva, ulei exfoliant si balsam impotriva frigului. Gasiti aici toate produsele daca va intereseaza sa cititi mai multe.

Eu am primit doua dintre produse, le-am incercat in ultimele saptamani si-mi plac, asa ca m-am decis sa va povestesc astazi despre ele. In perioada asta rece mainile sunt expuse frigului si vantului si pielea are de suferit, e bine sa acordam o atentie mai sporita ingrijirii mainilor in sezonul rece. Sa nu uitam de manusi, din punctul meu de vedere fac diferenta in perioada asta.

Despre uleiul exfoliant v-am mai povestit pe blog (in varianta veche pe care o gasiti acum cu reducere 50% pe site) si m-am bucurat mult cand l-am vazut printre noutati pentru ca este un produs eficient si care imi place mult. Contine arnica si seminte de capsune, are consistenta unui gel gros care se transforma in lapte in momentul in care intra in contact cu apa. Ca si in cazul variantei vechi mi se pare prea gros pentru a fi folosit pe pielea uscata, asa ca eu imi ud mainile inainte si de-abia apoi il aplic. Curata foarte bine pielea, fara sa o agreseze, iar mainile raman catifelate, hidratate si cu un miros placut subtil.

Crema ultra-nutritiva este onctuoasa, pe langa arnica are si ulei de susan si e misto de tot. Hidrateaza pielea (chiar si pe cea agresata de vant si frig), intra repede in piele (nu ma asteptam la asta tinand cont de consistenta ei) si miroase foarte frumos (aroma este subtila, nu stiu sa o descriu - e ceva placut). Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, mi se pare alegerea perfecta pentru vremea asta.

Ati incercat vreunul dintre produse? Cum vi se par produsele pentru maini de la Yves Rocher?

7 comentarii

  1. Da ! Cremele celor de la Yves Rocher nu dezamagesc aproape niciodata ! Momentan folosesc crema Planet Spa de la Avon :) E foarte hidratanta si aceea si m-a surprins placut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rasfat pentru maini! Tare mult imi plac!
    Orice altceva as folosi tot la Yves Rocher revin. Le folosesc de cativa ani, acuma au ambalaje noi. Mai e una 2 in 1 hands&nails si asta e buna.
    Ps: Uleiul gomant imi place asa de mult ca il folosesc si pt corp :).. n-are nimic?!.. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca mainile mele n-au aratat asa rau niciodata in ultimii ani si nu reusesc sa gasesc o crema cu care sa ma inteleg, cred c-o sa incerc duo-ul asta.

    RăspundețiȘtergere