Crema pentru unghii Novophane de la ACM

26.1.17


Cei de la Magnifique Skin au cateva game de produse care nu sunt prea cunoscute si care ar merita mai multa atentie, iar Novophane este una dintre ele. Au cateva produse formulate special pentru parul si unghiile cu probleme, iar produsele pot fi folosite si de copii, femeile insarcinate si pacientii cu diferite probleme mai serioase de sanatate (psoriasis, cancer, diferite tipuri de dermatita).

Crema pentru unghii Novophane de la ACM a ajuns la mine in luna decembrie si m-am bucurat mult cand am vazut-o pentru ca am simtit ca unghiile mele chiar au nevoie de putin ajutor in perioada asta rece. Am mai folosit in trecut creme pentru unghii si chiar mi-era dor de una. Este recomandata atat unghiilor fragile si uscate, cat si unghiilor sanatoase pentru a le intretine si a le mentine aspectul sanatos. 

Se aplica zilnic pe unghie si pe conturul ei, poate fi folosita atat pe unghia curata, cat si peste oja (cel putin asa spune producatorul). Eu am aplicat-o doar pe unghiile curate, atat dimineata, cat si seara, in perioadele cand am facut pauza de oja (in fiecare luna le ofer unghiilor mele momente de pauza) si imi place cum imi simt unghiile desi le-am cam agasat cu oje texturate si culori inchise.

Crema vine intr-un tub de 15 ml, costa in jur de 25 lei si se gaseste in farmacii (la Farmacia Tei stiu sigur ca o au). Mie mi se pare un ajutor foarte bun pentru unghii in perioada asta (si nu numai, e buna de avut in casa pentru a intretine conditia unghiilor), iar combinata cu un tratament uleios si o crema buna de maini poate sa va ajute sa treceti cu bine peste perioada asta friguroasa.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

2 comentarii

  1. Nu am folosit niciodata o crema pentru ingrijirea unghiilor pentru ca am unghii sanatoase si foarte rezistente.

    RăspundețiȘtergere