Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base

31.1.17


Sunt cateva produse pe care le folosesc de cateva luni si de care n-am apucat sa va povestesc nimic pe blog si chiar vreau s-o fac pentru ca sunt produse bune care chiar merita incercate. Instant Light Radiance Boosting Complexion Base de la Clarins este unul dintre ele, il am de cateva luni si-l folosesc de cateva ori pe saptamana insa n-am reusit sa scriu despre el pana acum. Produsele de machiaj de la Clarins imi plac mult si v-am mai spus asta pe blog, mi se pare ca nu sunt deloc cunoscute si ar merita mai multa atentie.

Baza iluminatoare se gaseste in trei nuante (Rose - lumineaza toate tipurile de ten, Champagne - corecteaza roseata si Peach - reda stralucirea tenului cu nunate medii) si pretul este in jur de 130 lei pentru 30 ml. Eu am ales varianta 02 Champagne si-mi place la nebunie, am folosit-o atat singura pentru a-mi lumina tenul, atat ca primer sub fondul de ten, cat si combinata cu fondul de ten pentru un efect mai radios al pielii. Nu ofera acoperire, insa ceea ce face este sa ofere tenului o luminozitate sanatoasa si sa blureze optic micile imperfectiuni. 

Este un produs care imi place mult si ma bucur ca am decis sa-l iau cand l-am gasit la oferta. Cei de la Clarins au mereu oferte bune si ofera mici cadouri la achizitie - cei de la Marionnaud au avut cateva oferte chiar bune in ultimele luni, insa am vazut si la Sephora recent ceva interesant. E nevoie de o cantitate mica la fiecare folosire, eu il folosesc de cateva luni bune si o sa-mi mai ajunga o perioada buna de timp, asa ca merita din plin banii pe care i-am dat.

Ati incercat baza asta? Folositi produse de la Clarins?

8 comentarii

  1. Suna foarte interesant acest produs, il trec pe wishlist !
    In ultima mea comanda de pe Marrionaud (primita vineri) am avut si un blush crema de la Clarins , inca nu l-am pus la treaba dar cat de curand ii vine randul pemtru ca cel de la EA e pe terminate.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi zici cum ti se pare, pe alea crema nu le-am incercat. :)

      Ștergere
  2. Baza iluminatoare de la Clarins in nuanta Champagne ma tenteaza mult si pe mine. Imi amintesc ca ai ales-o printre produsele bune descoperite in 2016, asa ca o voi avea serios in vizor. Tare imi plac produsele cu efect de iluminare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am tot folosit-o in toamna si iarna, imi place mult. :)

      Ștergere
  3. Măi, Cami dragă, iar mă ispitești :) În general nu mă glazurez pe față cu nimic, nu suport senzația de piele încărcată, cred că e ceva psihic, începe și mă mănâncă moaca :) Dar produsul ăsta arată așa de într-un mare fel, că parcă, parcă m-aș risca :)

    RăspundețiȘtergere
  4. inca nu am incercat, dar ma mance degetele sa studiez problema mai amanuntit. Ceea ce nu stiu daca e bine sau nu :))

    RăspundețiȘtergere