Cateva dorinte de iarna

14.1.17

Au trecut cateva luni bune de cand n-am mai stat sa ma uit pe siteurile asiatice sa vad ce noutati mai au, in parte pentru ca n-am avut timp, dar si pentru ca nu prea mi-am dorit nimic nou. Zilele trecute insa mi-am amintit de cei de la Newchic si am intrat pe site sa vad ce mai au. Ultima comanda la ei am dat-o prin septembrie si mi-a placut tot ce mi-am luat atunci, asa ca am mers la sigur.

Ceea ce vreau acum este o obsesie mai veche a mea si sunt sigura ca n-o sa fie ceva nou pentru voi pentru ca v-am mai zis ca vreau o geanta mare albastra, dar caut un albastru royal si un anume tip de geanta. Am gasit ceva pe site, insa nu sunt convinsa 100% ca e exact ceea ce vreau, desi imi place mult culoarea. Ma mai gandesc daca o pun in cos sau nu, oricum o sa dau o comanda pe site pentru ca am gasit cateva chestii pe care le vreau, asa ca am zis sa va arat si voua ce mi-a placut. Daca cumva ma decid sa iau si geanta o sa vi-o arat cand ajunge.

In ultima vreme imi place mai mult decat oricand griul, insa am o slabiciune si pentru bleumarin si pentru imprimeuri. Imi plac lucrurile asimetrice si taieturile, imi plac o gramada de chestii pe care le-am ignorat. Am primit de Craciun un fular extra mega moale de la H&M, un gri inchis superb, si n-am mai purtat altceva, parca mi-e dor de un fular mai colorat si imprimat, dar si de niste accesorii noi.

As putea sa ma intind mult cu postarea asta si sa va spun o gramada de lucruri care imi fac cu ochiul sau care cred ca s-ar potrivi bine in viata mea, insa as vrea sa-mi spuneti si voi cum arata lista voastra de dorinte si ce culoare va place cel mai mult acum.

rochie pulovar - aici
haina - aici
pulovar - aici

huse ochelari - aici
fular - aici
portofel - aici

husa perna - aici
geanta - aici
inel - aici

Ati cumparat pana acum ceva de la Newchic? Cum vi se par produsele lor? Va tenteaza ceva?

3 comentarii

  1. Puloverul, inelul, geanta și fata de pernă sunt ispite curate. Mai ales puloverul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia aia tip pulover imi faci cu ochiul si cred ca o voi comanda zilele astea. :)

    RăspundețiȘtergere