7 intr-o saptamana #99

8.1.17


Saptamana asta n-are un singur cuvant care sa o defineasca, a fost cu de toate si cu multe zambete. Am inceput cu leneveala si cu timp petrecut cu oameni dragi mie, am pus mana pentru prima data pe kendana (la insistentele nepotului meu) si am descoperit ca ma pricep, am ras mult si m-am simtit pentru prima dupa mult timp un copil fara griji. De marti insa m-am reintors la XBody si a fost crunt dupa cateva zile de pauza, v-am povestit joi de ce ma duc in continuare si ce schimbari a adus in viata mea. N-o sa insist pe tema asta, dar sunt hotarata ...

De miercuri teoretic am inceput munca, dar practic n-am facut nimic si nu mi-e rusine s-o spun, bine ca am avut clipe de ragaz si n-a fost nimic urgent, n-am avut nici o tragere. De maine insa treaba sta altfel, dar ma simt pregatita. Am profitat de zilele astea si am intrat si prin bucatarie, mi-a placut la nebunie o salata cu couscous pe care am facut-o intr-o zi. Trebuie sa incep iar sa mananc regulat, in ultimele saptamani am mancat cand mi-am amintit.

Am primit si cateva cadouri intarziate de care m-am bucurat mult, dar am primit si cateva comenzi pe care le-am dat in decembrie, o sa va povestesc mai mult pe masura ce incerc produsele si-mi fac o parere despre ele. Am citit, am ascultat muzica, am facut bai lungi, m-am vazut cu oameni care imi dau o stare de bine, am ras, am scos limba, am facut exact ce-am simtit.

Sfarsitul de saptamana m-a pus fata in fata cu zapada si pentru prima data in ultimii ani nu mi-a fost teama sa merg pe gheata. Cand toata lumea a pariat ca n-am sa ies din casa, m-am parfumat, m-am infofolit, am iesit din casa si am mers asa cum n-am mai mers de mult (pentru ca asa cum v-am zis muschii mei se comporta ca muschi, ligamentul nu-mi mai face figuri, iar eu am incredere cand pun piciorul jos). A fost un test pe care l-am trecut si care mi-a adus o satisfactie pe care n-am cum s-o exprim in cuvinte, nu stiu cate intelegeti la ce ma refer, dar e mai bine sa nu stiti (iar daca stiti va spun doar ca vine o zi cand se poate).

Ieri am stat la caldura, m-am jucat cu Leia care e fascinata de nasul meu rosu de cand ma tot chinui cu raceala, am baut ciocolata calda, m-am uitat la filme, am facut lucruri care mi-au facut bine. Si cred ca si azi va fi cam la fel ... Saptamana voastra cum a fost?

11 comentarii

  1. A mea a fost horror, m-a prins o raceala urata si am bolit toata saptamana, nici in momentul de fata nu sunt bine, am ramas fara miros si e un sentiment groaznic. In ultimii doi ani nu am racit deloc asa ca era timpul; )
    Ce filme bune ai vazut?
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost destul de rau, pe mine m-a luat gatu' in prima faza, dupa care au denaturat lucrurile, dar n-am lasat asta sa ma tina in casa. N-am vazut nimic nou, le mai vazusem, comedii romantice in principiu ... am zacut pe canapea cu patura pe mine. :)

      Ștergere
  2. Să fie tot așa toate săptămânile de acum în colo! Cu răceala încă mă lupt și eu, pare că vrea să mă ia mai rău, dar deja m-am obișnuit să behăi și să strănuit în continuu.
    Cred că sunt singura ființă căreia nu-i place couscous, mi se pare că n-re gust de nimic. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt mai bine, nu ma tusesc decat rar si nu-mi mai curge nici nasul.

      Chiar n-are gust, dar ii dai gust din condimente si ia si de la alimentele cu care il combini.

      Ștergere
  3. Ce frumos a nins la voi!
    Ma bucur ca te simti mult mai bine si ai prins putere sa mergi la o plimbare prin zapada, la cat de frumos e peisajul chiar nu era de ratat.
    Nu sunt mare iubitoare a frigului si a zapezii, dar Anul Nou si prima saptamana din an m-a prins pe partie bucurandu-ma de zapada ca un copil. :)
    Mi-au inghetat mainile si tot am reusit sa fac un omulet. :)
    Duminica frumoasa, Camelia si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Drăguț că te-ai parfumat înainte de a te înfofoli :) Eu mă parfumez și când stau prin casă, zău, nu înțeleg de ce se termină atât de repede parfumurile :)
    Săptămâna mea a fost bunicică, exceptând un oarecare colăcel - să-i fie rușinică :) - dar îl rezolv cât de repede la sală :)

    RăspundețiȘtergere
  5. A mea a fost de leneveală, am fost in concediu! De maine se schimba situatia, trebuie sa ies in lume!:) am mai iesit eu si zilele astea, dar mi.a fost fff frig, cu tot înfofolitul! Poate stii de unde sa.mi iau o geaca pana in pământ, gen pilota!:))
    Mă bucur ca ai activitati noi in ultimul timp si ca iti dau satisfactii! Tine.o tot asa, poate ajung si eu pe acolo mai spre primavara!Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa iesi direct cu pilota pe tine, e cel mai sigur. Sper sa nu mai fie asa frig, dar slabe sanse. :)

      Ștergere