7 intr-o saptamana #100

15.1.17


Am asteptat cu nerabdare weekendul asta sa ma odihnesc, am avut niste zile nebune si pline si au fost cateva seri cand am cazut lata. Saptamana asta am baut multe cani de ceai (mai multe ca oricand), am folosit parfumuri dulci si m-am bucurat de oje inchise la culoare. Am inceput saptamana cu Gravity de la Melkior (o gasiti aici) si am terminat cu Regatta de la Ciate, pe care v-am aratat-o pe Instagram.

Pentru prima data dupa multe ierni nu mi-a fost frica de zapada. Nu cred ca poate sa inteleaga multa lume la ce ma refer, dar cand ai problemele pe care le am eu cu ligamentul de la genunchiul drept o mica alunecare pe gheata poate sa duca la ceva nasol - v-am spus ca antrenamentele de XBody m-au ajutat mult si ca am alta incredere cand calc, iar zilele astea m-am convins din plin cat de mult am evoluat in ultimele 2 luni din punctul asta de vedere. Este o victorie care mi-a dat un sentiment atat de misto, incat n-are sens sa-l explic in cateva cuvinte. Ba chiar m-am bucurat de vreo 2 dimineti de privelistea de la geam, in timp ce ma incalzeam cu o cana de ceai.

Visam de ceva vreme la Filmstar Bronze & Glow de la Charlotte Tilbury, asa ca m-am bucurat extrem de mult cand am avut produsul asta in mana, uneori universul are grija de tot atunci cand vrei ceva cu adevarat (nu stiu de unde sa va spun sa-l luati, stiu ca vor fi intrebari). Am primit si sprayul de fixare de la Kiko si de-abia astept sa-l incerc sa vad cum e pentru ca am citit cateva pareri bune despre el.

Serile am incercat sa ma rasfat atat cat mi-a permis timpul si am acordat o atentie mai sporita ingrijirii corpului (pielea s-a resimtit dupa frigul de zilele astea), dar si tenului - am folosit diverse masti hidratante pentru ca am simtit ca-mi cere tenul. Am incercat sa uit de febra musculara, dar recunosc ca nu prea mi-a iesit. Visez la un masaj, dar nu stiu daca suport la cat de tensionate sunt anumite zone dupa antrenamente. Partea buna este ca am scapat de tuse si stranut si nu ma mai lupt si cu ele.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. La fel ca tine si mie imi este frica de iesirile prin zapada deoarece si eu am probleme mari la genunchi si nu imi doresc sa cad. Saptamana mea nu a fost prea frumoasa sper ca urmatoarea va fi mai buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie mai buna decat a mea, pana acum a fost o catastrofa.

      Ștergere
  2. La mine a fost totul cu și despre zăpadă, chiar m-am bucurat de peisajele superbe. Ceai am băut și eu mai mult ca niciodată, aproape în loc de apă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai facut niste poze misto, deci iti inteleg entuziasmul. :)

      Ștergere
  3. A revenit raceala la mine, dar sper sa treaca asa cum a venit.

    RăspundețiȘtergere