2017, bine ai venit!

3.1.17


Nu mai stiu cum am inceput anii trecuti pe blog, cred ca tot cu cateva ganduri, dar fara sa spun ceva concret. Stiu ca sunt oameni carora le plac planurile si au nevoie de liste si teluri, eu nu sunt asa, n-am fost niciodata daca ma gandesc bine ... mi-a placut mereu sa traiesc clipa, sa ma bucur de momentul asta, iar viata mi-a aratat in nenumarate randuri ca nu e bine sa-mi programez anumite lucruri. Da, am niste ganduri in minte si da, vreau niste lucruri, dar vreau ca ele sa vina intr-un mod normal si natural, asa ca n-am nici rezolutii si nici tinte de atins, am doar dorinte si vointa si asta e tot ce conteaza.

Ultimele zile din 2016 au fost agitate, am trecut prin cateva furtuni pe care nu le-am asteptat si care au venit intr-un mod ciudat, dar m-au invatat multe lucruri. Am inceput anul bine, dar cu cateva chestii extrem de neclare in mintea mea si care mi-au ocupat un pic mai mult timp decat as fi vrut. Si daca imi propun ceva pentru 2017 este sa nu mai gandesc atat anumite lucruri, sa le iau cum vin si sa ma bucur de fiecare experienta, fie ea una extrem de placuta, fie una care vine cu provocari.

Nici cu blogul nu am planuri, nu mi-am impus niciodata un ritm in privinta scrisului si n-o sa incep acum. Au fost momente spre sfarsitului lui 2016 cand am simtit ca blogul imi ocupa mai mult timp decat am disponibil si asta nu mi-a placut deloc. Energia mea a fost concentrata pe alte lucruri si au fost zile cand blogul m-a "apasat", nu stiu daca s-a simtit sau nu, insa este un adevar pe care eu il stiu. Zilele astea libere mi-au prins bine, simt ca m-am intors cu chef si cu alta inspiratie, asa ca postarile probabil vor continua ca si pana acum, desi e posibil sa apara si continut nou pentru ca incep sa fiu interesata si de alte lucruri.

Am realizat in ultimele saptamani ca-mi lipsesc postarile de suflet, au fost tot mai rare in ultima perioada si simt ca am blocat o parte din mine. In parte se datoreaza faptului ca am preferat sa tin anumite lucruri pentru mine, dar si datorita faptului ca atunci cand faci ceva public multi au impresia ca pot sa intre cu bocancii si sa-si verse propria nefericire, doar ca sa mai faca putin rau. Simt ca sunt intr-un punct in care mizeriile astea chiar nu ma mai pot atinge, asa ca asteptati-va ca in 2017 sa vedeti mai mult din mine. Si las gandul asta aici ...

Vreau sa va spun doar multumesc ... pentru mesajele frumoase pe care le lasati, pentru mesajele private pe care mi le trimiteti, pentru toate datile cand ati citit printre randuri si pentru multe alte lucruri. Blogul a trecut cu mine printr-o perioada lunga si urata, multe dintre voi ati vazut schimbarile si v-ati schimbat impreuna cu mine, imi place sa ma gandesc ca voi ati invatat de la mine, dar si eu am invatat de la voi.

Sa facem anul asta unul de neuitat!

10 comentarii

  1. Sper sa fie un an linistit!Eu una am nevoie de ordine si liniste in ganduri,de mai multe clipe frumoase alaturi de cei dragi. LA Multi Ani! http://ajarofwishes.blogspot.ro/?m=1

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai un an minunat cu sanatate si multe momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un an linistit va doresc /nici eu nu mai am rezolutii ,,iau fiecare zi si clipa asa cum vine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Să ai un an mai frumos decât ți-l poți imagina, în care să-ți îndeplinești cât mai multe vise și să ai parte de nenumărate momente memorabile. Îți doresc ce-mi doresc și mie, cu alte cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, asa sa fie anul asta. Si sa ne vedem mai des. :)

      Ștergere
  5. Orice postare a ta o citesc cu drag intrebandu-ma mereu ce va urma. Sa ai un an mai bun si sa te poti ocupa mai mult de sufletelul tau si de animalutele tale.

    RăspundețiȘtergere