2 produse Bottega Verde pentru un ten luminos

19.1.17


Am tot incercat produse pentru corp de la Bottega Verde, insa pe partea de machiaj in afara de balsamul uleios de care v-am povestit aici n-am incercat altceva si eram extrem de curioasa  Flori de la Clarra's Blog mi-a laudat in cateva randuri pudra cu acid hialuronic si vitamina E, asa ca la ultima comanda pe site am pus-o in cos si am adaugat si un fond de ten - am ales varianta cu vitaminele A si E, acid hialuronic si proteine din germeni de grau. Nuanta aleasa pentru ambele produse este bej natural si mi se potriveste.

Fondul de ten (anti-imbatranire cu efect de lifting, cum e prezentat pe site) are o formula cremoasa si l-am tot folosit in ultimele saptamani, mi se pare perfect pentru vremea asta rece si uscata. Lasa tenul hidratat, cu o nuanta uniforma si cu o tenta luminoasa, care este exact ceea ce caut eu un perioada asta. Nu oxideaza, rezista foarte bine, are un aspect extrem de natural si arata foarte bine pe ten. Il gasiti aici si, chiar daca nu e cel mai ieftin, vi-l recomand daca cautati un produs hidratant si cu aspect natural. Daca ar fi sa ii reprosez ceva este parfumul, insa este la finalul listei de ingrediente, asa ca nu conteaza foarte mult, iar ochii mei sensibili n-au fost deloc deranjati de el.

Pudra compacta are acid hialuronic si vitamina E si o vad potrivita pentru orice tip de ten, chiar si pentru cel uscat. Formula este foarte fina, are o textura matasoasa si un efect matifiant subtil, insa nu usuca deloc tenul, ci ii mentine hidratarea. Nu ma asteptam sa-mi placa asa mult, dar chiar este misto. O gasiti aici, iar daca va este frica de pudrele care se fixeaza in liniile fine si pe zonele uscate s-ar putea ca pudra asta sa fie ceea ce cautati.

Ma mai tenteaza o pudra bronzanta si cateva farduri de la ei, dar as vrea sa incerc si unul dintre corectoare. Voi ati incercat produsele de machiaj de la ei? Ce recomandari aveti?

9 comentarii

  1. Fondul de ten este exceptional! Mi l-a recomandat o prietena si l-am incercat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, e singurul dupa care am intins mana in ultimele saptamani.

      Ștergere
  2. Mi-am facut cosul pe site-ul lor insa sunt tare curioasa de lista de ingrediente, intrucat pe site nu apare la nici un produs. Banuiesc ca a venit in cutie fondul de ten, are cumva lista de ingrediente trecuta? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt trecute toate ingredientele, asa am vazut ca parfumul este ultimul. Daca te intereseaza da-mi un mail/ mesaj si fac o poza sa-ti trimit.

      Ștergere
  3. Numai gelurile de dus le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  4. am folosit unt de corp cu masline, e slabut, mai vremoase sunt vremele de la planet spa avon...

    RăspundețiȘtergere
  5. Fondurile de ten sunt bune?

    RăspundețiȘtergere