Se poate si asa (20)

31.10.16

A trecut iar o groaza de timp de cand v-am aratat produsele consumate, din nou n-am pastrat toate ambalajele, din nou nu prea m-am tinut de ce imi propusesem (cateodata ma gandesc ca nici n-are sens sa zic o sa consum aia si aia, sunt o fiinta curioasa si asta e), dar am reusit totusi sa adun destul de multe si m-am gandit ca asta e postarea potrivita cu care sa termin luna asta, mai ales ca de unele produse n-am spus nimic pana acum pe blog.


O sa incep cu produsele de par pentru ca ele sunt intotdeauna cele mai multe. Am terminat (cu greu) samponul si balsamul din doua game mass-market: Repair & Targeted Care de la Nivea si Sea Buckhthorn Vital de la Schauma. Ambele le-am primit, despre ambele au citit multe laude, asa ca am zis sa vad si eu ce fac. Repair & Targeted Care de la Nivea mi-a placut (mai mult balsamul, samponul nu mi se pare ca e cine stie ce), dar m-am plictisit repede de produse si au tot stat prin baie pana le-am terminat. Mi se intampla uneori sa nu ma atraga unele produse, desi isi fac treaba bine, asa mi s-a intamplat si cu gama asta. Pana la urma e vorba de preferinte si atat.

Gama Sea Buckthorn Vital de la Schauma mi-a placut la primele folosiri, dupa care am observat ca mi se ingrasa parul extrem de repede dupa spalare (lucru cu care eu nu prea m-am confruntat mai deloc pana acum). I le-am pasat mamei si ea a facut matreata de la ele, deci clar gama asta nu mi-a placut, desi am vazut ca e extrem de laudata pe alte bloguri.

Am terminat si cateva (multe) cutii de vopsea pentru par. Palette este una din marcile care ajunge mereu in cosul meu de cumparaturi, Syoss Gloss Sensation mi-a placut mult si am avut-o de cateva ori pana acum, dar mi se pare cam scumpa pentru cat de des ma vopsesc eu si cate cutii imi trebuie. Acum m-am indreptat spre alte marci, daca gasesc ceva care merita laudat o sa va anunt.

Despre lotiunea cu keratina de la BioOil v-am povestit pe blog (o gasiti aici), acum folosesc o alta lotiune tot de la ei care imi place la fel de mult, insa o sa va povestesc mai multe despre asta in curand. Plump It Up de la VO5 a fost o descoperire facuta anul trecut, v-am si povestit de el pe blog, insa intre timp am descoperit ceva si mai misto, tot de la VO5, despre care trebuie sa va povestesc pentru ca merita.


Daca va intrebati daca am mai putine geluri de dus in baie decat aveam acum 2 luni raspunsul e tot nu. Nu-mi iese si pace, dar nici nu ma mai stresez. Am terminat 2 peelinguri de dus de la Balea si mi-au placut amandoua la nebunie, despre cel cu portocala si menta v-am si povestit pe blog, cel de tip ulei cu vanilie si migdale a fost o editie limitata si-mi pare cam rau ca n-am mai gasit sa mai iau macar unul, mi-a placut mult de tot.

Am terminat un lapte pentru baie de la Cien cu vanilie si susan (interesanta gama asta a lor, am incercat toate 3 variantele si chiar mi-au placut) si o spuma de baie de la Balea - Evening Star. Gelul de dus spuma de la Kneipp vi l-am aratat si in ultima postare de genul asta, imi place mult de tot, este unul dintre cele mai misto produse pe care le-am incercat de-a lungul timpului (cred ca v-ati dat si voi seama daca a aparut consecutiv in 2 postari de genul asta). Probabil ca o sa-l iau din nou la un moment dat, daca va tenteaza il gasiti aici.

La capitolul deodorante n-am mai facut nici un experiment. am ramas la 2 pe care le stiu si le-am mai laudat pe blog: Powder Touch de la Nivea si Lime Magic de la C-HTRU. Am vazut aici un set cadou cu gel de dus Lime Magic si ma bate gandul sa-l iau sa vad cum e pentru ca-mi place mult aroma, iar la noi in magazine din cate stiu eu gelul de dus nu exista.


Nu ma laud cu cine stie ce produse terminate la capitolul ingrijirea tenului. Am terminat un gel de curatare de la Herbalife Skin pe care l-am primit acum ceva vreme. Am tot amanat sa-l incerc, insa am vazut ca expira si am zis ca e pacat, nu pot sa zic ca a fost extraordinar, dar nici ca mi-a displacut. Exfoliantul cu caise de la Yves Rocher l-am gasit uitat intr-un sertar si l-am dus la baie sa-l folosesc. E un produs pe care l-am avut de multe ori in trecut, insa nu cred ca o sa-l mai cumpar.

Aqua Boost Essence Lotion din gama Vitamin E de la The Body Shop mi-a placut mult si ati vazut-o si prin cateva postari cu produse preferate. A fost foarte spornica si chiar vreau sa mai incerc si alte esente/ lotiuni de genul asta de la ei - nu ma dau in vant dupa produsele lor de ingrijire a tenului pentru ca au alcool, insa asta a fost chiar ok. Superstart Skin Renewal Booster de la Elizabeth Arden a mai fost intr-o postare de genul asta, am si scris separat despre el, mi-a placut mult (atat de mult incat am folosit 2 tuburi intr-un an si asta spune multe).

Am pastrat ambalajele de la servetele demachiante 3 in 1 Care Cleansing Micellar Wipes si servetelele Intimo de la Nivea pentru ca ambele mi-au placut mult de tot si am vrut sa va spun despre ele in caz ca sunteti in cautare de astfel de produse. Servetelele demachiante eu le folosesc pentru a-mi curata tenul daca ies cu cateii afara sau stau toata ziua in casa cand am de munca, nu neaparat pentru demachiere. Iar servetelele intime chiar am de gand sa le recumpar - mi-au placut mult si s-au dovedit extrem de utile cand am plecat pe undeva.

N-am pastrat ambalajele de la mastile pe care le-am folosit pentru ca nici n-au fost asa multe ca de obicei (am incercat sa termin ce mai am in tub sau borcan) si pentru ca fac multa mizerie daca nu sunt desfacute cum trebuie. Tot ce-am gasit in sacosa in care am pastrat ambalajele a fost o masca de la Bielenda si un burete exfoliant de la Starskin, care din pacate m-a dezamagit crunt - cand am desfacut pachetul era macerat cumva (l-am avut de cateva ori in trecut si n-am patit niciodata asa ceva, banuiesc ca a fost o problema cu ambalajul sau cu produsul in sine)


Avem ceva produse terminate in comun? Eu ma bucur ca am scapat de ambalajele goale si sunt curioasa ce-o sa reusesc sa mai strang pana data viitoare.

12 comentarii

  1. Da avem, unul singur ! :) Servetelele demachiante de la Nivea .
    Esti harnicuta , eu greu reusesc sa termin un produs . Cred ca pasta de dinti o termin cel mai repede si de cand nu mai dau comenzi pe iherb trebuie sa ma reorientez . Sunt in cautarea unei noi paste de dinti .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vazusem zilele trecute servetelele la oferta pe Emag si am vrut sa-mi iau 2 pachete, dar am stat linistita. Trebuie sa le si termin ca nu mai am loc de ele. :)

      Ștergere
  2. Tocmai ce am terminat și eu șamponul ăla de la Nivea, dar tot așa... nu m-a dat pe spate, e în schimb fain la spălat pensule. Balsamul, în schimb, mi-a plăcut foarte mult și primul încercat e dus de mult.
    Gelurile exfoliante Balea îmi plac și mie, gelul de curățare Herbalife nu mi-a spus nimic, iar deodorantele Nivea și B.U. sunt și printre favoritele mele.
    M-ai făcut curioasă cu produsele alea de la Cien, în afară de niște creme de mâini și picioare și de dizolvantul de unghii, nici nu știu dacă am mai încercat ceva cosmetice din marca proprie de la Lidl.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit sa spal pensulele cu el. :))
      Eu nu prea stiu produsele Cien si nici ma atrag, dar chestiile astea de baie sunt ieftine si bune. Daca mai apar prin magazine da-le o sansa.

      Ștergere
  3. Gama cu cătină de la Schauma am încercat-o și eu. Și mie îmi îngrașă părul mai repede, dar e singurul care nu-mi provoacă mâncărimi pe scalp (din variantele mass market). Balsamul l-am folosit doar o dată, dar mi-a lăsat părul încărcat. Cred că din cauză că nu are siliconi. Mai vedem cum ne înțelegem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt eu nebuna ca mi-a ingrasat parul. Eu am mai folosit produse fara diverse, insa nu am simtit ca-mi incurca parul.

      Ștergere
  4. Sunt sigura ca le stii, dar spumantele de baie de la Avon sunt...spuma, crema, frisca :)) vorba cuiva drag. Am incercat si eu diverse, de la Balea puneam un sfert de flacon si abia daca zaream o urma. Mie imi place asa, pana in tavan. :)) Eu mereu il am fie vara, avand in vedere ca nu renunt la baile fierbinti indiferent de anotimp

    RăspundețiȘtergere
  5. Recent am terminat si eu samponul cu catina de la Schauma, l-am folosit pe perioada verii si acum in toamna, tare mult imi place, l-am luat deja de 2 ori de cand l-am descoperit, balsamul din aceeasi gama nu l-am incercat.
    In schimb sunt fana balsamului Nivea Target Care, simply the best! :)(pt.mine)
    Tocmai am inceput un nou dus peeling Balea cu portocale, e bun, dar mai mult imi place consistenta celui galben cu lamaie.
    Tare imi doresc sa incerc si eu un booster pt fata, m-ai tentat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ala galben il am si eu acum in baie si mai am vreo 2 rezerve prin sertar. :))

      Ștergere
  6. Ma bucur sa văd ca n-ai sunt persoane care folosesc excesiv de multe produse Balea! Eu le iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Samponul si balsamul Nivea si gelurile de dus Balea nu lipsesc niciodata de la mine din baie.

    RăspundețiȘtergere