Noile oje Breathable de la Orly

24.10.16


Nu am atat de multe oje Orly pe cat mi-as dori, dar asta nu ma impiedica sa pun Orly in topul brandurilor mele preferate atunci cand vine vorba de unghii. Stiu exact care este prima oja incercata de la ei si oja care a pornit relatia mea cu acest brand - Nite Owl din colectia Birds of a Feather din 2011. Nu stiu daca e ciudat ca-mi amintesc asta, tinand cont de numarul ojelor pe care le am, dar cand imi place ceva retin toate detaliile.

Recent Orly a lansat o noua colectie care mie mi-a starnit interesul. E vorba de Breathable, care prin noua tehnologie Advanced Oxygen - o inovatie a laboratoarelor Orly - permite oxigenului sa penetreze unghia in profunzime. Formula all in one (nu este nevoie de base si top coat) are cateva ingrediente cheie - vitamina B5, vitamina C si ulei de argan - si hidrateaza, fortifica si hraneste unghiile.

Formula este una vegana, nu contine acele ingrediente atat de discutate si comentate, mi-a facut placere sa aflu mai multe despre ceea ce folosesc firmele de fapt in producerea unor astfel de produse pentru ca am aflat lucruri noi cu care nu m-am intalnit pana acum. Mie nu-mi place sa pierd timpul si cand ma duc undeva sunt acolo cu totul si vreau sa si plec cu niste informatii, nu doar sa fac act de prezenta. Si de la evenimentul asta de lansare chiar am plecat cu cateva informatii noi.

Colectia in momentul asta contine 18 nuante (si un lac transparent), insa in mod sigur au de gand s-o dezvolte pe viitor. Timpul de uscare al ojei este de 8 minute (cel putin asta spun cei de la Orly) daca nu se foloseste vreun top coat cu uscare rapida/ picaturi sau alte nebunii ajutatoare. In functie de activitatile la care sunt supuse mainile oja poate sa reziste pana la 14 zile (din nou asta spun cei de la Orly, eu doar va spun ce-am aflat), iar in mod normal n-ar trebuie sa sara de pe unghii pentru ca apa este cea care duce la ciobire, iar colectia asta - dupa cum ii spune si numele - exact asta face: permite oxigenului sa penetreze unghia, deci se elimina cauza 

Ce parere aveti de noua lansare Breathable? Va tenteaza? Ce nuanta va place cel mai mult?

13 comentarii

  1. Tentant! Imi plac nuantele Rehab si Give me a breack. Tare as fi curioasa daca au acel miros ca celelalte lacuri de unghii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ideea, chiar e tentanta aceasta colectie! Imi fac cu ochiul nuantele Fresh Start si Beauty Essential :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare o idee foarte misto, n-am apucat sa incerc inca oja pe care o am, dar sunt curioasa.

      Ștergere
  3. Ce bine suna!De cand asteptam o asemenea colectie :)
    Preferatele mele sunt TLC si Stronger than ever .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stronger than ever imi place si mie, mi-a placut si nuanta aia nude cand le-am vazut.

      Ștergere
  4. E interesant conceptul. Deocamdata mi-a trecut boala de a cumpara oje in prostie, sper sa nu ma apuce iar :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare frumoase sunt nuantele de mov! De fapt, toate sunt frumoase si interesant de testat. Cu siguranta voi incerca noua gama Breathable, mai ales ca sunt ahtiata dupa oje :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alegerile pentru primele nuante au fost inspirate si sunt sigura ca vor urma altele la fel de interesante.

      Ștergere
  6. Când văd atâtea culori la un loc, îmi e greu să aleg. Cumva mă îndrept către nuanțele de albastru sau mov, cam mereu. Sună bine descrierea acestor oje.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu stii la ce sa te uiti mai intai, am patit-o si eu. :)

      Ștergere