Lotiune Bio Oil pentru par uscat si subtire

1.10.16


Produsele Bio Oil pentru par nu sunt la prima aparitie pe blogul meu si mai mult ca sigur nici la ultima. Mi-a placut tot ce-am incercat de la ei pana acum, iar recent mi-am luat aceste fiole tratament cu ulei de orhidee, cristale lichide si panthenol pentru par uscat si subtire, cu efect contra incretirii. Produsele le gasiti la Natural Cosmetic si preturile sunt chiar bune.

In pachet sunt 5 fiole de 15 ml, fiecare fiola ajunge pentru o utilizare (si pe parul meu lung chiar e cantitatea potrivita, probabil ca pentru cineva cu parul scurt/ mediu o sa fie cam mult). Este un produs in doi pasi, care trebuie agitat inainte de folosire. Se aplica pe parul spalat, se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care se clateste.

Ceea ce am observat dupa ce am folosit lotiunea tratament este ca parul este mai elastic si se aseaza mai bine, il simt mai fin si mai stralucitor si mi se pare ca are si ceva mai mult volum. Nu va spun ca a facut minuni pentru parul meu extrem de incercat in ultima perioada, dar simt o imbunatatire si asta imi place. Mai am doua produse de par noi de la Bio Oil pe care am inceput sa le folosesc zilele trecute, insa am vrut sa vad concret ce fac filolele fara sa le combin cu altceva si sa nu mai stiu care exact da rezultate. Si fac - asta e ceea ce ma interesa.

Stiu ca prima data cand am povestit de produsele lor cateva dintre voi le-au achizitionat si mi-ati dat mesaj ca v-au placut mult, asa ca daca sunteti in cautare de ceva tratament eficient pentru par sper sa va ajute postarea de astazi si sa va placa produsul asta daca va decideti sa-l incercati.

Iar daca le-ati incercat astept sa-mi spuneti cum vi s-au parut.

7 comentarii

  1. Cred că n-am să mai intru pe blogul tău - glumesc, desigur :)
    Da' bugetul meu arată acum fix ca o pereche de șosete găurite - azi mi-am comandat și kitul ala de la MC, deci, gata, stop joc, nu mai citesc recomandări de cosmetice că rămân desculță :) Da' cică banii nua duc fericirea, așa că ... :)
    Să ai un week frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comandat si eu kitul si niste tarte de la Yankee si ceva pentru buze si ... nu mai zic nimic! :))

      Ștergere
  2. Nu le-am incercat , dar pare un tratament promitator . Nu stiu de ce , dar in general nu-mi plac fiolele de nici un fel .
    Apropo de ce zicea LOTUSULL mai sus, eu una nu am prins kitul de la MC si era prima data cand mi-l doream din cauza produsului PC pentru ca nu am mai incercat nimic de la ei si eram curioasa , dar asta este :)
    LOTUSULL felicitari, ai fost mai rapida :P .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fix din același motiv mi-am dorit și eu kitul :) A fost pentru prima oara cand am comandat si da, citind comentariile de pe pagina MC, chiar am fost norocoasa :)
      Da' gata, nu mai comand nimic, nimic :)

      Ștergere
    2. Eu am apucat sa-l comand, chiar m-am trezit sambata special pentru asta (e ziua cand lenevesc mai mult in pat). :)

      Ștergere
  3. Un tratament de par este bine venit oricand. Si eu am ceva probleme cu parul si nu stiu cauza caderii lui excesive. Trebuie sa gasesc si eu un tratament cat mai repede ca mai am putin si raman cu 2 fire de par.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu aiba alte cauze caderea asta, eu le-am luat prin excludere.

      Ștergere