Ingrijire albastra pentru parul meu

23.3.16

M-am tot gandit cand a fost ultima data cand am folosit sampon sau balsam pentru par de la Nivea si nu pot sa-mi amintesc. Dar cu siguranta au trecut mai mult de 10 ani de atunci si probabil ar mai fi trecut cativa daca nu primeam gama Repair & Targeted Care si nu citeam pe bloguri ca sunt chiar bune produsele. Si daca nu ma batea Ella la cap sa incerc balsamul ca sigur o sa-mi placa.


M-am conformat si acum doua saptamani le-am dus in baie si am inceput sa le folosesc. Gama Repair & Targeted Care este destinata ingrijirii parului degradat, tern, cu varfuri despicate si introduce sistemul inteligent de reparare Kera Detect, ce ingrijeste, fortifica si protejeaza firul de par. Tehnologia Kera Detect este o combinatie unica de trei elemente active complementare (o componenta cu rol de regenerare, pantenol si keratina lichida) ce ajuta la repararea firului de par in profunzime.

Cu aceasta gama Nivea a schimbat si ambalajul produselor de ingrijire a parului, noul design fiind unul mult mai feminin si extrem de practic. Mie chiar imi place si-mi place mult si mirosul acestei game. Pretul samponului si al balsamului la 200 ml este sub 14 lei, iar samponul se gaseste si intr-o varianta de 400 ml la un pret mai mic de 20 lei.

Samponul curata bine parul si face destul de multa spuma, insa nu pot sa zic ca imi place in mod deosebit. Este un sampon ok, nu mi se pare ca exceleaza la vreun capitol. In schimb balsamul imi place mult si chiar simt ca face ceva pentru parul meu. Nu pot sa vorbesc de o reparare in profunzime pentru ca parul meu nu este unul degradat (si sincer nici nu cred ca exista produse minune pentru astfel de probleme), dar parul este mult mai hidratat si matasos dupa ce folosesc produsele astea, il simt diferit si-mi place senzatia. 

Aspectele care nu-mi plac in mod deosebit, dar asta mi se intampla si cu alte produse de ingrijire a parului mult mai scumpe si cu nume mai rasunatoare, sunt faptul ca parul nu prea are volum si nu e chiar asa usor sa-l pieptan dupa ce folosesc combinatia asta. Si aici intervine ultimul produs de care vreau sa va amintesc ... dar ca o concluzie despre produsele astea de la Nivea - pentru pretul pe care il au si accesibilitate merita incercate.


Wet Brush nu este la prima aparitie pe blog, v-am povestit aici despre varianta Shine si tot ce-am spus atunci e perfect adevarat. Intre timp am mai pus mana (ca sa zic asa) pe inca doua variante si cred in continuare ca fara periile astea parul meu ar fi aratat jalnic. Daca nu stiti la ce ma refer cititi postarea mentionata mai sus. Imi descurc parul in cateva zeci de secunde, parul nu se mai rupe, nu ma mai chinui, va recomand cu toata caldura sa le incercati daca aveti probleme cu parul si nu stiti ce sa mai faceti sa-l descurcati (aici gasiti cateva variante la preturi bune).


Ati incercat gama asta de la Nivea? Folositi produsele lor pentru ingrijirea parului?

6 comentarii

  1. La mine volumul îl ia șamponul, dacă n-ai avea fixul cu șampon&balsam pereche cred că ți-ar plăcea și mai mult balsamul.
    Cu Wet brush m-ai înnebunit, mă faci să vreau și eu mai multe modele, dar încerc să mă conving că una-mi ajunge. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am ramas cu impresia ca samponul ia din volumul natural. Si tare mult imi doresc o perie Wet Brush! :) Foarte frumusica varianta asta albastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie periile lor mi se par fantastice, chiar nu stiu ce m-as face acum daca n-as avea macar o perie. :)

      Ștergere
  3. Si eu ma gandeam sa incerc balsamul de la Nivea. Dar nu stiam daca e chiar atat de bun pe cat se spune. Samponul nu ma tenta, nu stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere