Origins GinZing Refreshing Eye Cream

14.3.16


Crema de ochi GinZing de la Origins este unul din produsele de care am tot auzit de-a lungul timpului si pe care mi-am dorit s-o incerc, dar pe care n-am comandat-o on-line si a ramas doar o dorinta. La ultimul swap la care am fost Alina a venit cu varianta asta de 15 ml (mult mai practica decat varianta originala in borcan, pe aceea am vazut-o si la noi pe un site - aici, in caz ca va intereseaza produsele Origins au mai multe, nu doar crema asta) si asa am intrat si eu in posesia ei. Produse Origins puteti sa gasiti si aici si aici.

Crema are o textura usoara si matasoasa si se absoarbe imediat in piele. Formula este destul de buna, contine ulei de masline, unt de shea si o multime de antioxidanti si de ingrediente skinidentical, iar varianta asta la tub (care nu cred ca se gaseste la vanzare, ci este disponibila doar in anumite seturi) este chiar misto datorita ambalajului care protejeaza ingredientele.

Eu o folosesc dimineata si chiar simt ca face o treaba grozava in ceea ce priveste hidratarea zonei, efectul de iluminare a zonei exista - contine pigmenti cosmetici (mica si titanium dioxide), asta fiind si motivul pentru care eu am ales sa o folosesc dimineata. Este combinatia perfecta - textura matasoasa, hidratare intensa si senzatie de racorire.

N-as cumpara-o in varianta cu ambalaj tip borcan, insa daca o vad in formatul asta pe viitor sigur o s-o iau pentru ca-mi place foarte mult si chiar face o treaba super buna. Ati incercat-o? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu