Apa de toaleta Frunze de Verbina Yves Rocher

16.3.16


Va spuneam la inceputul acestui an ca Yves Rocher a pregatit cateva surprize parfumate pentru aceasta primavara, iar una dintre ele este apa de toaleta cu frunze de verbina, care mie mi-a starnit curiozitatea de cum am vazut ca o sa apara. Gama cu verbina de la L'Occitane imi place mult, am si acum in baie un gel de dus si-l folosesc in diminetile cand am nevoie de putina energie si am sperat ca apa asta de toaleta sa fie tot pe acolo si chiar e, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Cei de la Yves Rocher au lansat ieri pe site o noua oferta - puteti sa vedeti aici ce cadouri sunt, mi se pare chiar buna oferta, dar nu-mi trebuie nimic, asa ca zic pas, chiar daca fondul de ten Cushion ma tenteaza mult si mi se pare mult mai accesibil decat altele de acest gen de la alte firme (pe site e o problema cu nuantele, sper s-o rezolve ca sa stim si noi ce sunt daca vrem sa comandam).

Dar sa revin la apa de toaleta (o gasiti aici la oferta), am incercat multe ape de toaleta din colectia Un Matin Au Jardin si asta imi place cel mai mult. Nu va ganditi la vreo aroma complexa pentru ca nu e cazul. Mirosul e unul foarte fresh, usor (ca o adiere racoroasa), te invaluie si te relaxeaza.  Nu prea am cum sa descriu mirosul de verbina pentru ca nu mi se pare ca seamana cu altceva, daca nu-l stiti trebuie sa incercati sa vedeti cum e. E fresh, dar nu e verde, si cand zic verde ma refer la mirosurile foarte naturale (nu stiu daca e cel mai bun cuvant, dar atat pot astazi) care pe mine nu ma incanta deloc.

Daca va place aroma de verbina si va place gama de la L'Occitane cu siguranta o sa va placa si apa de toaleta (mai sunt in gama si un gel de dus si o lotiune de corp, gelul de dus probabil ca o sa il iau si eu la moment dat), e o alternativa mult mai accesibila. Nu rezista mai multe decat celelalte ape din gama asta, maxim 3 ore, dar tinand cont de pret si cantitate eu zic ca merita. Pe scurt: daca sunteti in cautare de o aroma noua si proaspata pentru primavara asta, mergeti si incercati apa asta de toaleta.

Ati incercat gama asta cu verbina? Cum vi se pare?

11 comentarii

  1. si eu am cumparat-o si imi place foarte mult, chiar daca aroma ei tine vreo 3-4 ore (exact cum ai zis si tu). din aromele fresh, ce ti-a mai placut de la Yves Rocher?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi mai plac cele cu flori de cires si de lacramioare, insa doar asa cand vreau sa simt ceva fresh sau ies undeva 1-2 ore.

      Ștergere
  2. chiar am sa merg in magazin sa vad cum e aceasta aroma.cel mai mult in place cerisier en fleur din gama asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si mie aceea, doar ca nu persista nici una si d-aia nu prea intind mana des dupa ele.

      Ștergere
  3. Am mirosit-o în grabă într-un magazin și mi-a lăsat aceeași impresie, că seamănă binișor cu gama cu verbină de la L'Occitane. Așa că trebuie s-o iau, sunt în dilemă dacă acum sau mai aștept, că aș vrea-o oricum mai mult pentru vară.
    Eu am tot comparat apa de toaletă L'Occitane cu verbină cu mirosul de limonadă cu puțină aromă de flori de lămâițe, a asta-mi miroase mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa ma vezi pe mine cu apa asta de parfum si cu gelul de dus de la L'Occitane, miroseam ba apa, ba gelul. :))

      Ștergere
  4. Ma amuz tot timpul cand aud de verbina, cei care au urmarit serialul The vampire diaries stiu despre ce vorbesc :))
    Nu am testat parfumul dar cele din gama asta sunt prea slabute pentru gusturile mele .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) La acelasi lucru ma gandesc, parfum impotriva vampiriilor.

      Ștergere
    2. Cine va pune sa va uitati la The Vampire Diaries? Toate apele de toaleta din gama asta au problema cu persistenta. Eu le folosesc doar cand ies o ora, doua la plimbare sau cand am chef sa miros bine prin casa. :))

      Ștergere
  5. Foarte tare ma bucur ca ai scris ca seamana cu parfumul gamei L'Occitane. Cred ca o voi lua si eu! :)

    RăspundețiȘtergere