Cateva oferte interesante

12.3.16

N-am mai facut de multa vreme o postare de genul asta, insa v-am tot aratat pe Facebook ce oferte interesante am vazut, insa aseara am avut de cautat niste cadouri si m-am tot uitat pe diverse siteuri si am vazut produse la preturi extrem de bune si am zis ca e cazul sa le adun intr-o postare si sa va spun si voua despre ele.

O sa incep cu Elefant unde am vazut niste oferte mai multe decat interesante, cel putin pe partea de cosmetice. Seturile de la Victoria's Secret mi se par chiar misto si pretul este mai mult decat rezonabil - le gasiti aici, aici si aici. Produsele Matrix din oferta de aici au preturi foarte bune si ma tenteaza si pe mine, insa am o gramada de produse pentru par si vreau sa le termin. O alta oferta interesanta este cea cu produsele Simple si alte inca cateva (inclusiv EOS si Chapstick) - o gasiti aici. Produsele de la Tigi (inclusiv cele la 750 ml din gama Bed Head) au niste preturi excelente, la Nioxin nu stiu ce preturi sunt, insa le puteti vedea pe toate aici. Pe mine m-au tentat si niste oferte pentru casa, dar si niste ceauri, insa incerc sa fiu cumpatata.


La emag m-am tot uitat in ultimele zile, totul a pornit cand am vazut ca produsele de la Carturesti se gasesc acum si pe emag. M-am pierdut printre ceaiuri si cani, dar sunt multe altele - le puteti vedea aici. Ondulatorul Curl Secrets de la BaByliss imi tot bantuie gandurile de ceva vreme, dar ma tot gandesc daca chiar o sa-l folosesc incat sa si merite banii, oricum oferta de aici e foarte buna. Am vazut oferte bune si la produsele de la Rowenta (aici), dar si noile seturi de la Max Factor cu fondul de ten Miracle Match si rujurile din colectia Marylin - le puteti vedea aici (sunt multe seturi cadou disponibile de la mai multe firme si unele au preturi chiar bune).

Tot la ei am vazut oferte bune si la produsele pentru unghii - oferta asta cu produse Sally Hansen are un pret extrem de bun, insa am vazut si oje OPI cu preturi de la 17 lei. Mi-a batut inima mai tare cand am vazut cateva oje de la Zoya, dar am trecut repede peste ele, stiu care imi sunt slabiciunile. Mastile 7th Heaven (Montagne Jeunesse) sunt acum si pe siteul lor - aici.


De Strawberry nici nu va mai zic - la cateva zile sunt pe site si ma uit la ce oferte mai au si ce produse au mai adus. Nici nu conteaza ca am o comanda pe drum, deja mai am in cos cateva produse si ma mananca rau degetele sa finalizez comanda. Oferta de aici (cu produse NARS, Becca, Revlon si nu numai) si cea de aici (Fusion Beauty, Burt's Bees, Clarins) sunt vinovate pentru poftele mele. Bine, nu numai ele, dar de acolo am inceput sa pun produse in cos.

Vivantis este un alt site pe care ma pierd (v-am povestit saptamanile trecute despre comanda data la ei) si vad tot timpul chestii extrem de misto, pe care le vreau. Setul asta de la Collistar are un pret foarte bun, ca sa nu mai zic de setul asta de la Helena Rubinstein. Sunt atat de multe oferte bune pe site ca nici nu stiu de care sa va spun. Inelul de aici si perechea asta de cercei imi plac mult, dar si bratarile de la Troli ma tenteaza.

Pe Aoro am intrat cu un scop precis, m-a rugat o prietena sa ii caut Lip Smacker cu Frozen pentru fata ei si stiam ca am vazut la ei (au mai multe variante in caz ca si voi cautati asa ceva), dar bineinteles ca n-am putut sa ma abtin sa nu ma uit la promotii si la ce au mai adus. Tot evit sa dau o comanda (n-o sa mai rezist mult si stiu asta), dar ma tenteaza mult mastile de la Holika Holika (le gasiti aici daca vreti sa vedeti ce e cu ele). Am vazut balsamul de buze de la Nuxe la un pret bun (aici), dar ma tenteaza si Eau De Beaute de la Caudalie si parca varianta mica de aici ma "striga". Preturile la Collistar mi se par foarte bune si sunt curioasa sa mai incerc si altele in afara de cele de care v-am povestit. O alta curiozitate mare sunt produsele Makeup Revolution, sunt la oferta unele aici si dupa ce-am incercat iluminatorul vreau sa mai incerc si altele.

Cei de la feelunique au modificat iar taxele de transport si asta ma cam calca pe nervi, transportul este gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 30 lire de la inceputul lunii. Asta insa nu ma opreste sa-mi doresc cutia  de aici, mi se pare o afacere foarte buna. In plus la cumparaturi de minim 80 lire se oferta cadou o cutie cu produse in valoare de peste 90 lire - gasiti aici detaliile.

Era sa uit sa va spun de Melkior - si-au modificat siteul si daca va abonati la newsletterul lor primiti o reducere de 20% la prima comanda. Daca o combinati cu reducerea de 10% oferita de codul melkior10coltul faceti o afacere chiar buna, mai ales ca transportul prin curier este gratuit. Aici puteti sa vedeti produsele si sa va abonati. 

Ma opresc aici, desi as putea sa continui, cred ca ati vazut clar care sunt preocuparile mele din perioada asta si cam ce pofte cosmetice (si nu numai) am. Sunt sigura ca am uitat cateva oferte de care voiam sa va spun, dar asta e. Voi ce oferte interesante ati vazut in ultima perioada? V-ati cumparat ceva?

12 comentarii

  1. Mie imi apare, pe feelunique.com, ca livrarea e gratuita pentru cumparaturi de peste 30 de lire. Tocmai voiam sa-mi comand un set cu produse Murad la un pret foarte bun si am renuntat, din cauza taxei de livrare. Asa ca mi-am comandat altceva, de pe Naturisimo. Dar ai dreptate, oferta pe care ai gasit-o tu e tentanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu dupa ce-am citit comentariul tau si asa e, mie pe mail mi-a venit cu totul altceva. Dezamagitor ... ce sa zic?

      Ștergere
  2. eu mi-am luat dupa elefant gelul de dus victoria secret love spell, dar nu aveau atunci setul desi era unul si pe aoro, dar nu sunt incantata sa platesc transportul. Mie imi plac articolele tale de genul acesta plus si cele din perioadele de reduceri, dau idei de cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Emag, Elefant și Aoro mă înnebunesc în primul rând cu prețurile prea bune la parfumuri, iar când încep să cotrăbăi și pe la makeup și altele... nu mai zic nimic. :)) Am zis că le iau cândva la rând să testez parfumurile de pe fiecare, deocamdată pentru Emag am citit și auzit numai păreri de bine, nu am văzut să se plângă nimeni de fake.

    Iar la Melkior înnebunesc când văd iar și iar nuanțe noi de rujuri, iar am vreo 3-4 pe wishlist. Cică să nu mai vrei rujuri noi, că ai prea multe. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am luat parfumuri de pe emag si elefant si nu sunt fakeuri. Am incredere in aceste site-uri. Au preturi bune si daca mai ai si un voucher chiar le iei la un pret mai bun ca-n magazine. Chiar le recomand cu incredere!

      Ștergere
    2. Sa te uiti si pe Vivantis la parfumuri, am vazut mai devreme unele de la Elizabeth Arden la niste preturi de-am zis ca nu e adevarat. :)

      Ștergere
  4. Buna Camelia.In primul rand vreau sa iti urez o primavara frumoasa si plina de bucurii. Citesc mereu articolele tale, dar de putine ori comentez, vreau sa te intreb daca ai folosit produse Hololinka, eu am probleme cu punctele negre si vreau să-mi dau o comanda de pe aoro? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nici n-am auzit de ele pana acum. Nu pot sa te ajut cu o parere. :)

      Ștergere
  5. Nu stiu cum ai rezistat sa nu comanzi de pe aoro .
    Produsele Make up Revolution chiar merita ! Eu le folosesc de mai mult timp .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am zis ca a fost usor, dar sa vezi si cand o s-o comit. :)

      Ștergere
  6. Ei tot timpul scot produse noi, inspirate de ce produc firmele mai mari. Eu ii urmaresc pe Instagram si vad mereu ca au noutati. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat de la ei. :)

    RăspundețiȘtergere