A venit primavara!

1.3.16

Azi e prima zi de primavara, chiar daca vremea de afara vrea sa ma contrazica (cel putin asa e in Bucuresti), eu chiar astept zilele calde cu incantare, mi-e dor sa trec la parfumuri usoare, la haine mai subtiri, la balerini si tenisi, la plimbari lungi prin parc ... pur si simplu astept cu incantare ce urmeaza sa vina. Insa pana atunci m-am gandit sa va spun cateva lucruri care mi-au placut in ultimele saptamani, nu ma refer neaparat la produse cosmetice, ci la diverse alte lucruri si oameni.


Mimi Ikonn este persoana pe care am urmarit-o cel mai des pe youtube in ultima vreme, imi place stilul ei de viata si imi place viziunea asupra vietii (daca aveti timp sa va uitati in arhiva ei si sa gasiti videoul cu ce-a facut de ziua ei va recomand sa-l vedeti, e o lectie buna de viata), imi da o stare de bine pe care nu o pot descrie in cuvinte.

vanillacrunch este unul dintre conturile de instagram care ma face mereu sa zambesc si ma inspira ca mancarea din farfuria mea sa arate cat mai bine, daca va intereseaza poate fac o postare cu conturile de Instagram care imi plac mult si care n-au legatura cu sfera de beauty.

NativeBox (de care v-am povestit aici) este siteul pe care am sa ma intorc cu siguranta sa-mi cumpar mixuri de fructe uscate, seminte si nuci (bilele din poza de mai sus sunt facute din banane, fulgi de ovaz si un mix de nuci, seminte si fructe uscate de la ei).

selfridges este siteul care imi face inima sa bata mai tare (si vinovate sunt produsele Charlotte Tilbury, dar nu numai ele) si nu este singurul, dar nu va mai fac si voua pofta, e suficient ca "sufar" eu in tacere (sau nu chiar).

Imi plac momentele mele cu mine de dimineata, imi pregatesc ceva delicios, imi fac o cana de ceai (ceai este si in poza de mai sus, va povestesc in weekend ce mi-am luat de face spuma), ma parfumez (si parfumez si casa) si imi incep ziua cu planuri "marete". Pur si simplu incerc sa fiu cat mai prezenta in tot ceea ce fac, simt ca asta e ceea ce mi-a lipsit in ultima perioada. Incerc sa imi ofer bucurii mai mici si mai mari si asta cat mai des.

Nu-s toate momentele extraordinare, dar le iau asa cum sunt si nu le dau mai multa importanta decat e cazul si cred ca asta e secretul. Inca am momente cand plang cu suspine, mi-e dor de Bella si-mi va fi dor in fiecare zi a vietii mele (si nici nu-mi doresc sa schimb ceva in privinta asta), dar nu am mai atins de ceva vreme pragul ala de jos in care durerea si dorul veneau la pachet cu disperarea (disperare care in viata mea e ceva extrem de rar, insa m-a tot cuprins in ultima jumatate de an).

Durerea are nevoie de timp, trebuie sa ne acordam timp sa suferim si sa plangem cand pierdem un suflet drag, face parte din procesul de vindecare, durerea si dorul raman acolo si inveti sa traiesti cu ele, dar vine un moment cand incepi sa te bucuri din nou de ceea ce ai si de ceea ce poti face ... si in sfarsit a venit momentul ala si pentru mine.  Ma bucur ca mi-am facut tatuajul si simt ca este parte din procesul de vindecare de care vorbeam mai sus, imi aminteste zilnic cine sunt, tot ce m-a invatat Bella, toate momentele minunate de care am avut parte impreuna, tot ceea ce e in sufletul meu. Imi da putere si ma face sa rad din inima atunci cand o fac, e iubire si ... e viata.

Cele doua paragrafe de mai sus nu erau parte din program (vorba vine, eu nu-mi programez niciodata in minte postarile, scriu ce simt atunci cand simt), dar cuvintele s-au scris singure, semn ca trebuiau spuse cumva. Desi afara nu e cea mai frumoasa zi, in sufletul meu e bine, e cald, e soare si e speranta ... si dorinta. Si asta e cel mai important.

Va doresc o primavara de vis, plina de oameni frumosi, de zambete, de bucurie, de iubire, de noi inceputuri, de tot ceea ce aveti nevoie ca sa ajungeti acolo unde va e locul. Exact asta imi doresc si mie!

17 comentarii

  1. Si eu imi unesc dorinta cu a ta si ma rog sa ne fie bine, sa avem parte de momente care sa ne faca sa zimbim si sa ne amintim de ele cu placere peste ani!
    Si eu mi-am inceput ziua de 1 martie cu o cafea, o portie de pizza, un iaurt si cateva capsuni, mi-am facut ritualul de frumusete: scrub cu cafea, masca cu argila, crema de ochi cu ulei de masline si crema de fata cu ulei de argan, balsam de buze cu miere si musli si parfum de lacramioare inflorite.
    La Brasov e primavara, la mine in casa e primavara, pentru ca mama a primit multe flori, am la mana un snur cu o potcoava, care imi da o stare de bine si urmeaza ciocolata cu menta si o plimbare cu Dragos, baietelul meu, pentru ca ziua sa fie perfecta!
    Sa ai o primavara asa cum iti doresti Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie! Sa avem toti parte de momente frumoase care sa ne bucure sufletele. :)

      Ștergere
  2. "Durerea si dorul raman acolo si inveti sa traiesti cu ele", de asta imi place blogul tau, nu stiu cum faci dar ajungi la inima mea prin cuvintele tale.
    Iti doresc o primavara frumoasa, plina de bucurii si de amintiri grozave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie si primavara ta, plina de tot ce-ti doresti! :)

      Ștergere
  3. O primavara frumoasa atat tie cat si mamei tale, La multi ani pentru toate doamnele si domnisoarele :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Să ai o primăvară superbă, să te surprindă numai cu momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Primavara minunata iti doresc! Sa razi cat mai mult si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai si tu o primavara minunata si sa te bucuri de tot ce ti-a oferit viata. :)

      Ștergere
  6. Anotimpul meu preferat :) Si ce daca voi suferi de astenie, si ce daca voi avea aceleasi dileme existentiale, si ce daca ma voi gandi c-ar fi timpul sa ma reapuc de pilates? :)
    Hai, sa ne fie cat de bine se poate. Tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate ma gandesc si eu ca ar trebui sa fac ... sa fie o primavara frumoasa! :))

      Ștergere
  7. E sus, primavara frumoasa sa ai si tu! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ai parte de o primavara frumoasa si liniste sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  9. O primavara frumoasa, Camelia! Am citit zambind si mi-au prins bine cuvintele tale dupa o saptamana care nu a fost deloc pe placul meu. Sa ai cald si soare in suflet in fiecare zi, iti doresc din inima! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc un weekend linistit care sa te puna pe picioare si zile cu oameni si lucruri frumoase. :)

      Ștergere