Tentatiile saptamanii #1

13.2.15


N-am mai scris de ceva vreme ce oferte interesante am mai intalnit in plimbarile mele pe net, dar saptamana asta am cateva care merita atentia si am zis sa va fac un rezumat scurt (sa speram) poate aveti nevoie de ceva si profitati de o oferta buna.

Cei de la Pai ofera gratuit (pana pe 15 februarie) celebrul Rosehip BioRegenerate Oil (uleiul de macese care a castigat numeroase premii si este atat de laudat - valoare 28 euro) la cumparaturi de minim 50 euro. Codul este LOVE15, iar produsele le puteti vedea AICI. Eu v-am povestit ce am incercat de la ei si ce mi-a placut, asa ca stiti deja ce recomandari am.

Pe StrawberryNET am vazut in ultimele doua saptamani oferte foarte bune la parfumuri si in doua zile am rezistat cu greu la oferta zilei, mai ales ca am vazut ca pentru clientii noi au oferta cu transport gratuit la prima comanda (fara limita de suma) si eu am un card de rezerva pe care nu l-am folosit pana acum la ei. Pana pe 22 la cumparaturi de 25 dolari se ofera gratuit un suflet de corp Britney Spears Curious Deliciously Whipped! si sigur gasiti ceva sa va tenteze, sunt o multime de oferte bune pe site. Produsele le gasiti AICI. - later edit: pana pe 19 exista o reducere suplimentara de 10% la toate comenzile din Romania

iHerb are o intreaga sectiune Clearance cu peste 3500 produse (inclusiv multe produse de la E.L.F. - din ce am vazut eu reducerea este de 30% la produsele astea, dar am vazut si multe suplimente si ceai la preturi destul de bune). In plus saptamana asta au reducere 20% la toate gamele de Stevia. AICI gasiti toate produsele.

Asos are o reducere suplimentara de 10% (codul este FINAL10 - valabil pana pe 17) la reducerile de pana la 75% care sunt deja pe site. Eu m-am uitat la genti (si mi-a ramas gandul la una albastra), cercei si cosmetice (au adus cateva branduri noi precum L'Oreal, Simple, Toni&Guy) - am vazut niste seturi de la Ren la preturi bune daca va intereseaza produsele. AICI gasiti toate produsele.

Feelunique are o oferta misto la produsele Lancome - la achizitia a doua sau mai multe produse se ofera Renergie Gift Set cadou (valoare 55 lire) care are cateva produse mai mult decat interesante. Si este disponibil si noul fond de ten - Miracle Cushion. Eu am vazut cateva produse care ma tenteaza rau si pe site sunt multe oferte - gasiti AICI toate ofertele. - later edit: pentru 4 zile (incepand de astazi) peste 50 de branduri au reducere de 20%

Si am lasat la sfarsit oferta care imi place cel mai mult - Elefant a adus iar lumanari Village Candle! Am avut dubii ca vor fi iar disponibile, insa aseara am avut o surpriza mai mult decat placuta. Nu au decat cateva arome si doar variantele mici (39,90 ron) si mari (69,90 ron) - desi eu am vazut pe site la sugestii si varianta medie la 54,90 (insa n-o gasesc la cautare), dar eu am de gand sa profit din plin si sa-mi iau Warm Apple Pie, careia ii duc dorul de mai bine de o luna (este fenomenala lumanarea asta si mie nici macar nu-mi place placinta cu mere). AICI puteti sa vedeti variantele disponibile.

Aveti ceva achizitii in plan? Eu nu ratez Warm Apple Pie ...

14 comentarii

  1. Mersi de ponturi. Luna aceasta chiar incerc sa ma abtin de la cumparaturi care nu sunt necesare! Dar daca gasesc oje la reducere atunci imi este fooooarte greu sa nu dau o comanda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu slabiciunea sa, mi-am luat si eu Carter de la Zoya saptamana asta asa ca nu mai zic nimic. :)

      Ștergere
  2. Chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai facut o astfel de postare de mult timp :)
    Cand am intrat azi pe blog, surpriza....mi-ai citit gandurile :P
    Intr-adevar sunt foarte tentante ofertele ,am primit si pe mail una de la Yves Rocher si ma tenteaza ,ramane de vazut. Multumim
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa de timp, aveam eu o idee mai mare si mai interesanta cu ofertele astea, dar mi-ar mai trebui inca cateva ore pe zi sa fac tot ce-mi trece prin cap. :)

      Ștergere
  3. Frumos articol ♥, dar eu nu am nimic in plan...imi doresc fff multe dar astea raman decat dorinte si atat, te pup, weekend minunat ♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi ramanem cu dorintele ca intervine realitatea si apar facturi si alte chestii mai importante. :)

      Ștergere
  4. Tocmai am o " achizitie" pe incheietura mainii stangi :) N-am mai rezistat si mi-am facut cadou acel Moschino Light Cloud, mil doream atat de mult. Si e fix ca mine :) L-am luat de pe elefantel si n-am platit nici transportul, mama ce fain :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l porti cu placere. Nu cred ca am avut vreun parfum de la Moschino, cel putin nu-mi amintesc. :)

      Ștergere
  5. Auuu... M-ai lovit rau la capitolul lumanari. Ma simt la fel de vinovata ca prima data, desi am vazut cat de mult imi plac. Shopping is supposed to make you feel good. :-<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce-ti foloseste vinovatia? Iti incarca mintea aiurea.

      Ștergere
    2. Dar cum ziceam,nu le-am ratat. :)) Trei am luat 2 mari si una medie si mai vroiam una medie atat de tare, dar... next time :)) am zis sa ma aprovizionez bine ca daca nu mai aduc? :)) Am avut 2 medii care s-au terminat si mai asm din una mare mai putin de jumatate deci ramaneam fara. Si uite asa s-au dus banii primiti de ziua mea de la ai mei. Tre sa ma mai nasc o data :)))

      Ștergere
    3. Eu mai am 2 (una mare si una medie) intregi, asa ca m-am limitat doar la asta cu placinta. :))

      Ștergere
  6. Dap, Strawberry a avut niste oferte mai mult decat acceptabile la parfumuri care culmea, dispareau imediat... si ma gandeam: nu cumva Camelia a pandit si l-a luat si p-asta? Sincer, eu cred ca sunt persoane care le cumpara ca sa le vanda mai apoi... Vreau sa profit de acesta reducere de 10% , sper sa fie ceva interesant.
    Am vazut ca au aparut lumanarile pe Elefant, eu astept un Happy wishlist cu toate ca doar la prima abonare la ei am primit oferte bune la aceasta categorie, apoi reducerile nu au fost deloc satisfacatoare.

    Si o intrebare: bannerul Yves Rocher cu promotia lunara nu mai e disponibil, nu il mai ai?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal sa aiba stocuri limitate (uneori chiar mici) la ofertele bune, alea mereu s-au epuizat repede. Nu vor sta mult lumanarile, nu cred ca apuca vreun Happy wishlist, oricum ultima data reducerile au fost chiar caraghioase. E pe acolo pe sus, se plimba printre celelalte. :)

      Ștergere