Tatuaje temporare

18.2.15


Probabil ca stiti deja ca ideea unui tatuaj se plimba prin mintea mea de anul trecut (s-a mai plimbat si in trecut, dar m-am gandit ca la 20 ani n-am maturitatea sa aleg ceva ce ma va reprezinte toata viata si n-am vrut sa fac ceva ce sa regret mai tarziu si cred ca am facut bine). Vreau ceva pe mana stanga (cred ca se vede clar locul ca acolo am si testat zilele astea) si sa fie ceva scris, insa nu sunt sigura ce si cum. Idei am mai multe.

Am mai incercat in trecut diverse tatuaje temporare, insa calitatea mi s-a parut atat de proasta incat n-au meritat mentionate. Insa recent am inceput sa caut iar variante si am dat de cei de la awsw.tattoo care au o gramada de modele, inclusiv flash tattoo (daca vreti sa le purtati in loc de bijuterii - acum parca imi pare rau ca nu mi-am luat si eu mai multe modele metalizate sa experimentez cu ele, mi-am luat doar niste fluturi) si am dat o comanda. Transportul este gratuit la comenzile de peste 10 lire si au ajuns in cateva zile, se livreaza din UK. In prima poza v-am aratat cateva dintre cele alese de mine, insa am luat mai multe, daca va intereseaza sa va mai arat pe masura ce le incerc sa-mi spuneti si o sa mai pun poze pe Facebook sau pe blog. 

N-am mai avut rabdare cand au ajuns si am incercat imediat unul si am ramas mai mult decat surprinsa de la aplicare - s-a aplicat perfect, nu se vedea nimic pe piele (am avut unele atat de evidente ca nu se puteau purta) si cand am dat cu degetele peste nici o sansa sa pateasca ceva. Nu se simte cand atingi pielea ca este ceva aplicat si in primele 24 de ore n-ai cum sa-ti dai seama ca nu e decat un tatuaj temporar. Dupa o zi am inceput sa observ ca se coloreaza usor pe margine, dar nu e ceva sesizabil daca nu stai sa studiezi.

In ceea ce priveste rezistenta eu mai mult de 2 zile nu le-am purtat, dar este din cauza locului unde am aplicat pentru ca se freca maneca de la pulovar, probabil ca aplicate in alte locuri ar rezista mai mult (cand vine caldura am de gand sa experimentez si eu - mereu mi-am imaginat un tatuaj mic pe ceafa si am de gand sa o fac, chiar daca ceafa mea nu prea arata de tatuaj acum, macar imi satisfac nebunia).

Despre aplicare nu-s multe de spus, se deslipeste banda transparenta, se aplica tatuajul pe locul dorit, sa uda cu apa, se preseaza si dupa 30 secunde partea alba se ridica singura si gata tatuajul. Eu am asteptat doua minute inainte sa ma misc ca sa nu se intinda pielea aiurea. Pentru aplicare primeste nota maxima de la mine, chiar am ramas surprinsa, mai ales ca in trecut am stricat o gramada de tatuaje de tipul asta ca nu se aplicau in totalitate sau se vedeau aiurea. Cu astea n-am avut probleme. Cand am vrut sa-l sterg am folosit ulei sau dezinfectat de maini si s-a curatat imediat.

Momentan nu-mi mai doresc un tatuaj permanent - desi acum am o idee cum vreau sa arata si ce sa scriu - pentru simplul motiv ca astea temporare imi satisfac nebunia si pot sa-mi aleg in fiecare zi altceva in functie de ce simt si ce stare am si asta e mult mai bine decat sa vad acelasi lucru zilnic. Dar nu se stie peste ceva vreme ce ganduri voi avea.

Cum vi se par tatuajele temporare? Va tenteaza? Le-ati incerca?

22 de comentarii

  1. Si eu ma mai joc cateodata cu tatuajele temporare, tot pe incheietura. Am tatuaje de multi ani si nu regret nimic, dar pe incheietura nu mi-as face unul permanent din cauza mentalitatii din Romania si nu stiu ce job imi rezerva viitorul, mai ales in domeniul meu, sigur nu dau bine astea la vedere. Cunosc persoane care au intampinat probleme din cauza tatuajele pe incheietura :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am gandit niciodata la aspectul asta, dar eu mereu am lucrat pentru mine, deci n-am dat importanta, dar ai dreptate cu gandirea la noi. Ne jucam. :)

      Ștergere
  2. As vrea si eu sa le incerc, ma bate gandul sa imi fac un tatuaj dar inca nu stiu ce model si daca se merita sa il fac pe viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte sa iei o decizie joaca-te cu cele temporare, vezi unde, cum, ce dimensiune, o sa-ti dai seama ce ti se potriveste si ce nu.

      Ștergere
  3. Nu am incercat, dar as vrea, in ce ai scris mai sus ma regasesc si eu.Nu mi-as dori unul permanent pt ca sunt sigura ca m-as plictisi de el, mai bine astea temporare., te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca depinde mult si ce decizi sa-ti tatuezi, de exemplu sunt oameni care isi fac tatuaje dupa ce pierd pe cineva drag (ma refer moarte), daca e o chestie care te reprezinta nu te plictisesti. Sunt multe aspecte de luat in calcul.

      Ștergere
  4. Si eu imi doresc un tatuaj dar nu am curaj sa o fac, asa ca un astfel de tattoo temporar chiar este o idee exceptionala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cea mai buna solutie pentru cei ce vor sa experimenteze si nu sunt siguri, mai ales ca nu implica cine stie ce costuri.

      Ștergere

  5. Ma tenteaza tatuajele cu henna, mi-as face o floare de lotus undeva pe umar, dar ar merge si unul temporar :)
    Tot ce-am incercat pana acum in materie de tatuaje sunt cele de la gumele de mestecat, le-am impartit frateste cu copiii mei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P-alea de la gume nu le-am incercat, desi am negociat cu nepota'miu, n-a fost chip sa se indure. :))

      Ștergere
  6. Imi plac tatuajele, pentru mine, doar cele temporare, cele permanente imi place sa le vad la altii. Vara este sezonul cand ador sa-mi fac tatuajele temporare, am incercat fluturasi, inimioare, niciodata un mesaj anume dar imi place cum se vad si vara aceasta vreau sa incerc.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am luat si eu niste fluturi si inca cateva modele, dar nu ma atrag asa tare ca astea cu scris. :)

      Ștergere
  7. Interesante, am mai citit de ele pe un alt blog dar cred ca era vorba de alt site... mie imi plac cele aurii, bratarile acelea, cred ca sunt perfecte pt vara. Insa faptul ca rezista 2 - 4 zile nu ma incanta.

    E bine de retinut site-ul totusi.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca rezista nici un tatuaj temporar mai mult, ce-am incercat eu inainte nici atat nu tineau. :)

      Ștergere
  8. Chiar saptamana asta m-a intrebat cineva daca mi-as face un tatuaj si i-am zis ca nu tocmai din cauza faptul ca mi-e frica de ceva permanent, Eu stiu cum mi se pune pata si sa trec printr-o operatie doar ca sa-l scot...pas :)) Dar imi place sa le admir la altii. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu mi-as face un tatuaj, dar ma gandesc si ma razgandesc de vreo 10 ani :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Linkul din postare te duce direct pe site si acolo gasesti toate produsele cu preturile aferente.

      Ștergere
  11. As dori si eu asa ceva....

    RăspundețiȘtergere