Pentru mine ... Jacob Hooy

14.2.15


V-am povestit deja despre ceaiurile Jacob Hooy aici si v-ati dat seama ca imi plac, asa ca nu cred ca va mira ca am revenit pe siteul celor de la Rolplant pentru a incerca si alte produse de la Jacob Hooy. Este o firma care mi-a starnit interesul si sunt curioasa sa vad cum sunt si celelalte produse ale lor pentru ca filozofia lor este una care imi place.

Gelul cu aloe vera (95%) are un efect calmant si de racire imediat si este indicat in cazul arsurilor si alergiilor solare, dar si iritatiilor pielii si sprijina capacitatea de vindecare a pielii. Eu trec printr-o perioada in care ma irit de la toate draciile (d-aia am si inceput sa folosesc un detergent de rufe natural, trebuie sa va povestesc si despre el in curand ca poate va e de folos informatia) si sper sa-mi fie de ajutor. Mirosul este unul mai mult decat placut, miroase a flori, chiar nu ma asteptam.

Crema cu musetel are o cantitate destul de mare (150 ml), nu are ingrediente ciudate (am stat sa verific ca doar stiti ca nu tin minte detalii d-astea), nu are parabeni si uleiuri minerale si intentionez s-o folosesc pe gat, unde observ ca am inceput iar sa ma irit si n-as vrea sa ma trezesc cu vreo dermatita care sa ma "aranjeze" cateva saptamani. Iar daca imi apare ceva pe fata (maxilarul e mai sensibil la mine) o sa ii dau o sansa pentru ca mancarimea nu e ceva placut si eu nu vreau s-o iau iar pe drumul asta.

N-am incercat pana acum ceai cu boboci de trandafiri, dar am zis ca e momentul pentru un rasfat mai special, mai ales ca ceaiul are o gramada de beneficii - puteti citi mai multe pe site. In timp ce scriu mi-am pregatit un ceai in noua mea cana (vi-o arat cu alta ocazie) si pot sa va spun ca este un deliciu.

Uleiul de argan cu menta (poate fi folosit pentru masaj sau ca ulei de corp) si l-am desfacut si incercat pe mana de cum am primit coletul, l-am folosit deja seara si-mi place mult, cred ca o sa fie alegerea mea pentru masajul picioarelor si o sa ma bucur de el de fiecare data. Mai sunt cateva combinatii interesante pe site, in caz ca nu va place menta (mie imi place la nebunie).

Ultimul produs este o curiozitate - After Garlic - si de abia astept sa vad daca e eficient. Nu stiu daca am mai scris pe blog, dar eu pana acum vreo doi ani nu m-am atins de usturoi, pur si simplu nu-l suportam, insa in ultima vreme am inceput sa-l consum in anumite preparate si m-am gandit ca nu e rau sa am o alternativa care sa neutralizeze mirosul (asa cum stiti si voi guma si bomboanele nu prea fac fata). Daca functioneaza va spun si voua ca nu se stie cand aveti nevoie.

Va tenteaza ceva din cele de mai sus?

10 comentarii

  1. toate arataaa minunatttt...cum sa nu ma tenteze :X:X:X:,pe mine toate ma tenteaza ,dar nici nu am ajuzit de aceasta marca...dar sa le mai folosesc?? :)))..Sa le folosesti cu drag te pup si te imbratisez :*:*:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca tu stai prost cu memoria. :)) Nici un produs nu ti-e cunoscut si sunt sigura ca de unele dintre ele ai citit/ auzit (nu ma refer la astea de azi). :)

      Ștergere
  2. After garlic desigur! Sunt tare curioasa daca intradevar are efect!
    Iti doresc o seara perfecta de sambata ;)
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va tin la curent ... cand o sa mananc usturoi. Duminica frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  3. Ești un izvor nesecat de noutăți! Mi se par interesante aceste produse, mai ales ceaiul de trandafiri și uleiul de argan.nici produsul de neutralizare a mirosului de ustusună rău. Sunt curioasa dacă funcționează .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, imi place sa descopar, imi place sa fiu entuziasmata de ceea ce folosesc si cred ca asta se vede. :)

      Ștergere
  4. arganul si menta pare o combinatie interesanta! sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e interesanta combinatia, desi nu este ce ma asteptam sa fie, ma refer ca se combina intr-un mod interesant, poate va povestesc mai multe despre el dupa ce il folosesc o perioada.

      Ștergere
  5. S-a inventat after garlic! Cat de tare :)) Nu ca as fi mare consumoatoare, dar din cand in cand... Sa ne zici daca functioneaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va zic dupa ce il folosesc, mi s-a parut interesant. :)

      Ștergere