Lioele Beyond The Solution BB Cream

12.2.15


Am avut cateva mostre de Beyond The Solution BB Cream de la Lioele (il gasiti AICI daca va intereseaza) si mi-a placut, dar nu pot sa zic ca am fost extaziata de ce poate face (am avut cateva mostre si de Triple The Solution si parca mi-a placut mai mult), insa pe masura ce am inceput sa folosesc varianta full-size primita pentru testare de la MKS a inceput sa-mi placa tot mai mult, pana am ajuns in punctul in care n-am mai intins mana dupa fondul de ten si am folosit numai acest BB cream. Cred ca asta spune mai multe decat as putea sa ma chinui eu sa explic in cuvinte.

Imi place ambalajul, imi place sistemul de dozare (desi marturisesc ca si acum mai am momente cand apas pe tub in loc sa folosesc pompa, bineinteles ca nu iese nimic si eu ma uit ciudat, dupa care imi amintesc si rad singura) si-mi place cum se vede produsul pe tenul meu. Nu incarca, se adapteaza perfect si nu simt nevoia sa aplic concealer daca cumva am vreun cos sau altceva de acoperit.

Efectul este unul natural (as zice ca acoperirea e medie, n-am incercat sa-l aplic in mai multe straturi sa vad daca poate deveni full coverage ca n-a fost cazul), rezista destul de bine pe ten si e perfect pentru zilele cand ma grabesc si nu vreau sa pierd timp cu aplicarea mai multor produse. Nu face fata cearcanelor mele, dar nici nu ma asteptam la asta.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

11 comentarii

  1. Arata bine, si se vede ff bine puterea de acoperire♥♥, nu l-am folosit, dar in general nu folosesc,, prefer sa las tenul asa sa respire ♥♥doar la evenimente mai folosesc...te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BB creamurile nu incarca tenul, ba chiar il hidrateaza si protejeaza, deci pot fi folosite fara probleme.

      Ștergere
  2. Nu l-am cercat, dar suna foarte bine :D O sa-l iau in considerare pt viitor

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am avut si eu :) pot spune ca a fost dragoste de la prima aplicare <3 nici nu imi venea sa cred cat de bine se adapta pe ten si l-am folosit zi de zi pana la ultimul strop. se va intoarce in curand in colectia mea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O gramada de lume e incantata de el, ma bucur sa citesc ca si tie ti-a placut. :)

      Ștergere
  4. Cand ai un ten curat e pacat sa il acoperi, cam asa este (cu toate ca si atunci trebuie sa il dai cu un BB light cu factor protectie pentru a-l proteja) dar nu toate au tenul perfect... oricum, tenul respira, mai ales daca folosesti produse de calitate.
    Eu mi-am luat mostre sa le incerc, recunosc ca sunt fan BB.
    Pe acesta nu am incercat-o am luat mostre Liole Triple The Solution SPF 30 PA++ care acopera bine si e foarte concentrata, trebuie aplicata putin; tenta usooaara de roz.
    Am luat si Super Gold Snail SPF 50+ PA++ care imi place mult mai mult decat precedenta, acopera mai bine, nu are tenta re roz.
    Sunt concentrate si trebuie atentie la aplicare pt ca dau aspect de masca; daca ai piele uscata trebuie aplicata o crema hidratanta chiar daca e BB.
    Si mai am si Water Drop BB SPF 27 PA++ care e light, nici nu se vede pe piele si e si foarte hidratanta, e buna de vara dar...
    ..dar maaaareaa problema sunt nuantele, prea deschise chiar si pt un ten mediu-deschis.
    Consider ca sunt alternativa perfecta pt un fond de ten, mai ales ca sunt foarte concentrate si vor tine mult mai mult.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare deloc deschise si am tenul deschis la culoare, se adapteaza foarte bine si nici efectul de masca nu l-am observat si am avut si eu cateva mostre. Depinde de conditia tenului si de metoda de aplicare.

      Ștergere
  5. Efectul de masca se obtine daca aplici mult produs sau daca nu stii sa-l aplici - referire la femeile/fetele care pun foarte mult produs ca sa acopere bine dar efectul e unul urat; la aceste BB-uri nu e nevoie sa pui mult, trebuie intise f bine pe piele.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e valabil pentru orice produs care nu este aplicat cum trebuie sau este aplicat in cantitate prea mare. :)

      Ștergere