InstaNatural Youth Express Eye Gel

25.2.15


Cand am primit propunerea de a testa Youth Express Eye Gel de la InstaNatural nici nu stiam ca exista aceasta firma, cu atat mai putin ce produse are. Intre timp m-am documentat si mi-a placut mult ce-am descoperit, atat de mult incat am pe drum un ser cu vitamina C de la ei. Dar sa revin la gelul pentru ochi - m-am uitat pe ingrediente, n-am vazut nimic ce n-ar fi trebuit sa fie acolo, asa ca am acceptat propunerea. Daca vreti sa cititi mai multe despre produs gasiti AICI detalii.

Il folosesc de mai bine de doua saptamani si imi place mult de tot. Contine celule stem vegetale, acid hialuronic, vitamina E si ulei de jojoba si are un efect racoritor atunci cand il aplic (tinut la frigider si folosit dimineata chiar e o placere). Nu ma dau in vant dupa mirosul de castraveti, dar nici nu ma deranjeaza si nici nu-mi irita ochii (care sunt destul de sensibili si de obicei lacrimeaza imediat daca mirosul produsului pe care il folosesc este puternic).

Pielea ramane hidratata si ferma si cearcanele mele negre (nu vreti sa stiti cat de negre sunt, nu stiu care e cauza, dar trebuie sa o descopar ca ma dispera, mai ales ca n-am avut asemenea probleme pana acum cativa ani - m-am dus intr-o dimineata nemachiata la dentist si mi-a zis medicul elegant ca se vede ca n-am dormit si eu chiar dormisem, atat de grav e, mai ales ca e o diferenta vizibila cand folosesc un iluminator pentru zona aia) parca parca incep sa arate o idee mai bine. Nu cred ca e doar impresia mea, ca mi-a zis si mama intr-o dimineata ca parca nu mai sunt asa neagra la ochi.

Gelul are 50 ml si ei spun ca poate fi folosit si pe ten, ceea ce eu am si facut, dupa care am aplicat o crema hidratata si chiar mi-a placut cum mi-am simtit tenul dimineata. Si pentru ochi am facut la fel - am aplicat gelul, dupa care am folosit crema Classy and Faboulous de la Plush si-mi place mult rezultatul. O sa continui sa folosesc gelul si sa vad ce diferente vor fi in timp, daca e ceva notabil o sa va anunt, prima impresie este una mai mult decat buna.

Ati auzit de produsele InstaNatural pana acum? Ati folosit ceva?

6 comentarii

  1. Nu am auzit,nu am folosit...ma bucur pt tine ca ai sansa sa testezi numai produse bune si de calitate:),Eu mai am multe de invatat...te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Legat de cearcanele la ochi, ca idee sa faci si o ecografie la rinichi, ca daca ei sunt suparati si au ceva nisip, problema se vede si la ochi... la fel daca ficatul e suparat si marit. Nu stiu nici eu de crema asta si tot la tine aflu....ca de multe alte creme si alte chestii :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut, de mai multe ori, de cand m-am innegrit sub ochi, nu am probleme cu rinichii si nici cu ficatul (el e cam obosit ca n-am fiere, dar nu e ceva ingrijorator), habar n-am care e cauza. Poate o sa ne descopar si misterul asta candva. :)

      Ștergere
  3. Gelul pare foarte ok. Nici mie nu-mi plac castravetii, dar mirosul nu ma deranjeaza. Recunosc ca nu m-am confruntat inca cu problema cearcanelor decat ocazional

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine sa nu confrunti, eu n-am avut probleme 30 de ani si intr-o dimineata m-am trezit neagra sub ochi si asa am ramas. :))

      Ștergere