... inca o geanta ...

3.2.15


Stiu sigur ca multe dintre voi va amintiti geanta albastra pe care v-am aratat-o aici. Mi-a placut atat de mult incat mi-am luat una si pe negru. Aveam una asemanatoare de pe Choies, care a ajuns la mama, asa ca imi trebuia (ce sa zic si eu in apararea mea?) neaparat o geanta neagra din piele. Si cum stiam calitatea celei albastre am mers la sigur.

Geanta (luata de AICI) arata impecabil, imi plac la nebunie finisajele metalice (cred ca v-am mai zis ca ador nuantele de gunmetal grey cand vine vorba de accesorii metalice), este impartita bine, are bareta pentru umar (uneori prinde bine), fermoarele functioneaza perfect (stiti ca am o obsesie cu chestia asta cand vine vorba de genti) si eu sunt extrem de incantata de ea.

Singurul lucru care nu mi-a placut (bine, daca nu iau in calcul ca Posta Romana a plimbat coletul prin cateva oficii postale pana sa ajunga la mine) este ca captuseala avea un miros cam ciudat cand a ajuns (la cea albastra nu s-a intamplat si m-am mirat putin cand am desfacut-o). 2 zile lasata la aerisit si a disparut problema, insa tinand cont de pret as fi vrut sa nu se fi intamplat.

Mama se pregatea sa se duca sa cumpere ceva de peste drum (cine n-are un magazin peste drum?) si eu ii zic sa puna si ea geanta pe umar sa fac o poza sa va arat cum vine pe umar si ce lunga e bareta. N-a zis nu, dar s-a uitat la mine cu o expresie de genul "si merge geanta cu tinuta mea". N-am mai zis nimic ... dar am facut doua poze.


Parca imi place si varianta pe rosu, dar nu va faceti griji ... nu-s asa nebuna sa-mi iau a treia geanta acelasi model. Sper ... glumesc, in caz sa nu era clar. Geanta este exact ce am sperat sa fie si e o geanta clasica din piele pe care o voi folosi multi ani de aici incolo, asa ca a fost o achizitie inspirata. Sa stiti insa ca dorintele mele in materie de genti nu s-au terminat - imi doresc o geanta gri (dar un anume gri), moale si incapatoare si parca nu mi-ar prinde rau nici o geanta maro, dar ... ma mai gandesc.

Pana le gasesc pe cele doua tocmai am primit un colet cu o alta geanta la care visam de ceva vreme, poate banuiti despre ce model e vorba. Urmeaza sa vi-o arat si ea ... intr-o buna zi. Declar inchis oficial sezonul de cumparat genti.

38 de comentarii

  1. Imi place varianta pe rosu de nu mai pot !!!!!!! Nu ca pe negru n-ar fi la fel de faina, doar ca in perioada asta am eu un pitic rosu. Arata "de calitate" si in poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu acum ce faci? Ca cine stie ce ganduri imi mai vin si am exagerat destul. :))

      Ștergere
    2. Acum na, una in plus nu strica. Unde mai pui ca este si rosie. :))) Glumesc. Superba insa !!! In ultima vreme rar mi-a placut o geanta asa. Nu-ti urez "sa o porti cu drag" sa nu facem pleonasm, ca de, cum sa nu porti cu drag asa o geanta.

      Ștergere
    3. Ha ha, nu esti buna la casa omului. :))

      Ștergere
  2. Este superba, pai nu este problema poti face jumi-juma cu mami tau :))), sunt sigura ca nu se supara deci poti lua toate modelele :)), (glumesc).Sa le porti sanatoasa si iubita te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar n-o vad pe mama purtand o geanta rosie, cred ca as face eu un soc ... :))

      Ștergere
    2. De ce nu?, eu sunt de parere ca I se potriveste perfect ♥♥, rosul este culoarea dragostei deci...♥♥♥.Ar fi un pic speciala purtand culoarea asta, pt o femeie mai in varsta ♥♥

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa geanta si faptul ca este din piele o face si mai atractiva pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un model reusit, d-aia am ajuns sa am 2 culori acelasi model. Nu mai zic nimic ... :))

      Ștergere
  4. Ce faci mai cu atatea genti? Ma omori aici! Lasa ca si eu am primit una de ziua mea si tot cu ea sunt de atunci, incape tot, e neagra (e greu de crezut dar eu nu aveam o geanta neagra mai mare de zi) si e un model care merge cu orice (cel putin in capul meu ). Sa le porti pe toate sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le port! :)) Multumesc, iau o pauza (sper). Sa o porti si tu cu placere. :)

      Ștergere
  5. Arata foarte bine pe umar si ai fost foarte inspirata ca i-ai facut o poza mamei tale cu ea, asa ai pus-o in valoare si eu personal mi-am facut o parere. Imi place ca are bareta lunga, ca sta fixa (cred ca ti-am mai zis ca nu-mi place sa pun multe obiecte in geanta doar de dragul de a nu arata ofilita) si imi place modelul fin de pe ea. Cred ca orice femeie iubeste gentile si ca niciodata nu poate sa refuze una in plus. Mi-au placut toate alegerile pe care le-ai facut incepand de la geanta grena si pana la actuala.
    Ce sa mai zic... sa le porti sanatoasa si cu placere! ;)
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred insa ca n-o sa-ti placa geanta care mi-a sosit astazi, dar imi place mie. Multumesc :)

      Ștergere
    2. Se ofileste??? :)))))
      M.Y. :D

      Ștergere
  6. Si eu sunt obsedata de genti si nu numai :)
    Azi am primit si eu una de pe Asos prinsa la reducere .
    Este frumoasa si geanta ta, o stiu deja....dar mi-a ramas gandul la cea rosie :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce culoare noua ta geanta? Lasa un link, nu ma lasa doar cu cuvintele. :))

      Ștergere
    2. http://us.asos.com/New-Look-Lelia-Wing-Across-Body-Bag/14s58i/?iid=4535737&mporgp=L05ldy1Mb29rL05ldy1Mb29rLUxlbGlhLVdpbmctQWNyb3NzLUJvZHktQmFnL1Byb2Qv Si a fost doar 6 lire !!!! Este superba in realitate , pe langa ea am mai luat si acest portofel simpatic : http://us.asos.com/ASOS-Bow-Front-Purse-with-Ball-Frame/12hwlc/?iid=3761917&mporgp=L0FTT1MvQVNPUy1Cb3ctRnJvbnQtUHVyc2Utd2l0aC1CYWxsLUZyYW1lL1Byb2Qv desi il vroiam pe asta........dar nu mai era pe stoc http://us.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4551767&CTAref=Saved+Items+Page si pe asta dar nici ea nu mai era http://us.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4425579&CTAref=Saved+Items+Page
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Sa le porti cu placere, imi plac! :)

      Ștergere
  7. S-o porti cu placere. Cea rosie imi place la nebunie. Daca ne mai arati genti atat frumoase va trebui sa bag mana adanc in buzunar si sa iau si eu una :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mai am una care a ajuns astazi si ma potolesc. Sper :))

      Ștergere
  8. Cred ca fetele te ispitesc cu geanta rosie :D grea decizie, nu?

    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mary Yony :)
      Suntem cam rele, nu ?
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. Rele?!?!?! Putiinnn spus :D
      E ca un cutit rasucit in ranaaaa!!!

      =))))
      Glumeaaam numai ca tot ispititor este ;)
      Mary Yony

      Ștergere
    3. Foarte rele sunteti, dar nu am bani oricum. :))

      Ștergere
  9. Recunosc ca gentuta asta e chiar frumoasa, chiar daca, cum ti-am spus, eu sunt o lenesa cand vine vorba sa mut lucrurile dintr-una in alta :)
    P.S. Ti-am lasat un comentariu la postarea cu 7 intr-o saptamana si ori n-am apasat eu butonul de send ori a fugit pe undeva prin univers :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia sa lasi lenea aia deoparte. :))

      Nu e comentariul, mi-ai zis ceva ce nu-ti placea, clar, d-aia nu apare. :))

      Ștergere
  10. Vai.. foarte frumoasă 😍😍😍😍😍💗💗💗💗...

    RăspundețiȘtergere
  11. E foarte frumoasa, sa o porti cu zambetul pe buze! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Finuță geanta! Elegantă,simplă! Eu nu dau comentarii de obicei,dar geanta asta mi-a pus capac! Mi-ar placea și mie așa ceva,dar nu-mi permit!
    Să o porți cu drag!!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. E superba!! Imi place fiecare detaliu la ea! I'm in love

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am o gramada de genti si tot as mai cumpara. Acum am o obsesie pentru una de pe TBDress.com, pentru ca e incapatoare, neagra si merge cu aproape orice! Alegerea ta imi place tare mult, as purta-o si eu cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa ma potolesc ca am tot adunat in ultima vreme. :)

      Ștergere