Doar 5 ... dorinte

26.2.15


charm - AICI
hanorac - AICI
tricou - AICI

Lista mea de dorinte de astazi este scurta: vreau un hanorac gros si calduros pentru serile cand ies cu cainii la plimbare, cateva produse pentru picioare din gama Spa de la I love cosmetics (nu stiu daca au aparut la noi, dar afara sunt deja), un medalion sau o bratara cu mesajul de mai sus, un charm cu fluture ca tot vine primavara si un tricou cu acest mesaj (nu neaparat negru, dar asta am gasit la o cautare rapida).

Astea-s dorintele care se pot cumpara cu bani, mi-as dori sa treaca raceala (sau viroza sau ce mama ei e), dar cred ca imi doresc degeaba. De luni sunt o epava mergatoare, dar macar m-a mai lasat durerea de cap, dar tusesc atat de rau incat am inceput sa vad stele argintii (la propriu, nu la figurat). Ca sa nu va mai zic cat transpir, nu mai stiu de cate ori m-am schimbat, de cate ori am schimbat lenjeria de pe pat sau cate prosoape am folosit. Eu nu prea racesc, iar acum am comis-o de 2 ori intr-un timp atat de scurt ... nu mai zic nimic.

Voi ce dorinte aveti astazi?

24 de comentarii

  1. Imi plac preferintele tale dar tricoul cel mai mult ♥♥♥.Daca ti-as spune lista mea sigur nu as avea loc destul aici :)), am multe in cap..dar cu toate astea nu mi se indeplinesre nici o dorinta :)))):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti mai zic nimic de gandire, ai ceea ce atragi, asa ca nu te mira ...

      Ștergere
  2. Ceai de ghimbir ai incercat sa bagi zilele acestea? :D adica apa fiarta turnata peste bucatele de ghimbir, lasi asa sa infuzeze si apoi bei.... sanatate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, de abia azi am reusit sa ma hidratez cat de cat, numai gandul la un ceai de ghimbir si simt ca mi se face rau. :))

      Ștergere
    2. Ani, imi cer scuze ca intervin, stiu ca vei intelege! Azi, in mod cu totul intamplator, am aflat - la o discutie intre colege - ca persoanelor cu probleme cardiace nu le este indicat ceaiul de ghimbir!

      Camelia, mai intai alunga viroza afurisita (stiu exact cum e, sotul meu e "rapus" de ea) apoi, rand pe rand, sa implinesti si dorintele materiale! Multa sanatate! :*

      Ilda
      Lavender Thoughts

      Ștergere
  3. Camelia , exact acel charm mi-a atras si mie atentia !! :)
    Foarte dragut mesajul de pe medalion .
    Pe lista mea s-a aflat paletuta Chocolate de la Too faced , dar am gasit zilele trecute pe aoro o copie fidela (doar ca nu miroase a ciocolata) la un pret mai mult decat accesibil, mi-am luat-o deja si am bifat un produs de pe lista :)
    Cum nu mai pot sa imi iau parfumul Daisy Dream pe care mi-l doream foarte mult (am descoperit ca sunt alegica la el) :) da da , am gasit altul care imi place foarte mult , mai exact Kenzo Jeu de Amour , miroase atat de bine ..a bombonele.Imi doresc si o bratara Soufeel si cam asta e lista mea.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, sa te faci bine, uite, suflu un gand bun spre tine: pfuuuu :)
    Eu nu-mi mai doresc nimic acum decat sa vina 6 martie, sa merg la doc sa-mi scoata firele si sa-mi zica ca gingia s-a refacut perfect - iti dai seama, manac totul pasat la blender, ca bebelusii si am niste fantezii culinare de n-am cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am scos de vreo saptamana si n-am absolut nimic, am mancat normal la vreo 2 zile dupa extractie. Sa fie si la tine totul bine. :)

      Ștergere
  5. Offff 😪imi pare rau... draga mea.. 😪
    Si eu inca mai sunt racita.. dar multumesc Lui Dumnezeu, mi a mai trecut... sunt mai ok..
    Rugaciune, incredere, ceai, halls, aspirina Bayer.. la mine au functionat.. (cu rugaciunea intodeauna a functionat de altfel).

    Hugs! Dumnezeu sa te vindece cat mai repede. Ma rog si pentru tine.
    . orice cu incredere.
    Imi place tare charmul..💜

    RăspundețiȘtergere
  6. Uffff sanatate multa iti doresc! Un mic truc: atunci cand esti racita, evita dulciurile (orice contine zahar); vei vedea ca te vei vindeca mai repede. Iar pentru tuse ceaiul de cimbru si cel de busuioc fac minuni ;) Eu din fericire n-am racit deloc in iarna asta. E prima iarna din viata mea fara raceala :)
    In rest, iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am dulciuri in casa si nici zahar (ca nu-s consumatoare), deci sunt din start excluse. :) Ceaiurile alea - te cred pe cuvant ca fac minuni - nu ma inspira deloc, numai cand ma gandesc la ele ma ia cu fiori. :))

      Ștergere
  7. Off ,imi pare atat de rau ca nu ai reusit sa scapi de nesuferita asta de viroza!! Stiu cat e de rau,se chinuie si fiica mea de mai bine de o saptamana, de transpiratii, dureri de cap si starea de rau a scapat insa a ramas cu o tuse insuportabila.Insanatosire grabnica si sa iti indeplinesti dorintele curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, incepe sa iasa raceala, dar transpir ceva de groaza si sunt fara vlaga, dar trece si asta. :)

      Ștergere
  8. Însănătoșire grabnică! Sunt nasoale rău virozele astea, ceva similar am avut și eu prin decembrie, tușeam până mă sufocam sau îmi venea să dau la rațe. Am luat de toate, dar cred că până nu-și face damblaua poți să iei ce o fi... doar ameliorează, în cel mai bun caz. Pe mine m-a ținut vreo 3 săptămâni, deja mă gândeam să merg la doctor înainte să treacă, începuse să mă sperie. Poate tu o să scapi totuși mai repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost racita la sfarsitul anului, tot asa rau, nu stiu ce e in aer, dar deja e enervant.

      Ștergere
  9. Deci asa bolnava ca anul asta n-am mai fost de muuulti ani!! Niciodata nu m-a tinut o raceala 3 saptamani (de la sfarsitul lui ianuarie pana la jumatatea lui februarie. Recunosc ca nu sunt genul careia sa-i treaca cu un ceai si un paracetamol, dar am luat 3 (!!) ture complete de antibiotice diferite pana sa-mi treaca. Plus ca faceam febra sub antibiotic, ceea ce de obicei nu are cum sa se intample. Si am fost toata familia asa, bine, eu mai naspa ca nu pot sa fiu ca restul lumii nici macar la capitolul raceli...:)) Dar oricum foaaarte ciudat virus a fost si extrem de rezistent.
    Cat despre dorinte... Mi-am facut planuri pt la vara, asa ca in principiu nu mai prea e loc de altele, dar...
    Mi-as dori Yves Saint Laurent Black Opium pe care nici nu l-am mirosit, dar ma fascineaza si ma obsedeaza maxim (si i-am sadit "dorinta" si mamei muhahaha, de ce sa sufar doar eu? :))
    Apoi as vrea Red Musk de la The Body Shop pe care la fel nu l-am testat
    Si mai vreau 2 sticle din alea de facut apa cu fructe si imi doresc atat de mult sa-mi placa si sa ma obisnuiesc cu ele incat nu-ti poti imagina... Pe alea le cumpar ACUM.
    Si daca tot suntem la capitolul dorinte mi-e pofta rau de macarons, dar cum nu exista asa ceva la mine "la tara" raman doar cu dorinta. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca viroza asta n-are nici o treaba cu antibioticul, eu nu am facut febra, dar nici nu cedeaza la ceva. Lista ta de dorinte e din ce in ce mai mare. :)

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. Asa m-am gandit si eu, mai are si urechi mici, dar nu se vad in poza. :)))

      Ștergere
  11. foarte interesante dorintele. hanoracul cela pufos arata chiar tare dragut. sper sa le gasesti pe toate si sa reusesti sa iti indeplinesti dorintele. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, incet incet ... daca nu vin alte dorinte si uit. :))

      Ștergere
  12. Frumusele dorinte. Iar mesajul tricoului e tare fain. ^_^
    Sper sa te faci bine cat mai curand. Racelile sunt urate, urate si iar urate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incep sa ma simt mai bine, deci ce-a fost mai rau a trecut. :)

      Ștergere