Cumparaturi, cadouri si surprize

27.2.15


Saptamana asta n-a fost deloc buna pentru mine, sunt racita cobza, n-am iesit din casa de nu stiu cate zile, n-am fost in stare sa fac nimic (nu-mi amintesc sa ma fi pus vreo boala la pamant atatea zile pana acum, nu sunt stilul care boleste si nici nu suport sa stau in pat aiurea, dar acum n-am fost in stare sa ma ridic), dar astazi am zis ca nu se mai poate si desi am doua prosoape in jurul gatului cand scriu (vorba unei prietene - gandeste-te si tu ca esti la sauna) am decis ca e cazul sa ma intorc la ale mele ca altfel nu mai pot.

Am primit o comanda de pe Romwe la inceputul saptamanii si se vede ca am avut o singura culoare in minte - gri, o sa va arat mai bine produsele cu alta ocazie pentru ca merita si arata super bine, dar va las linkul catre fusta (o puteti vedea aici, pacat ca e sold out pentru ca e chiar misto) ca sa nu ziceti ca doar v-am intaratat. Nu m-as fi gandit in veci ca o sa fac o alegere de genul asta, dar niciodata nu e prea tarziu sa experimentezi, desi o sa mai astepte putin fusta pana sa apuc si s-o port.

Mi-am comandat o alta sticla de apa cu infuzor (in postarea de aici v-am povestit mai multe despre ea si v-am dat si link catre vanzator, il recomand in continuare, sticla a ajuns in mai putin de 3 saptamani), iar de Dragobete cei de la Tupperware mi-au facut o surpriza frumoasa (v-am aratat mai multe pe Facebook) si m-am ales cu un planner foarte util.

O alta surpriza, mai mult decat frumoasa, a venit de la o cititoare a blogului, care mi-a trimis doua dintre produsele ei preferate de pe iHerb, ambele de la Physicians Formula (Organic Wear Fake Out Mascara si Super CC+ Cream) si doua oje Melkior (Vegas Red si Venus), iar curioasa din mine de-abia asteapta sa le incerce. Si am mai gasit in colet si un colier, dar vi-l arat cu alta ocazie. Multumesc!

Am primit si serumul cu vitamina C de la InstaNatural, cel de care va spuneam acum cateva zile ca este pe drum (cand v-am povestit de gelul pentru ochi pe care il folosesc acum). Si am primit si o orhidee superba care sa-mi inveseleasca zilele. Inchei postarea asta cu o marturisire: am dat cateva comenzi online si s-ar putea sa-mi fi luat o noua geanta (nici macar n-am incercat sa-mi amintesc ce-am zis, raceala e de vina, nu eu).

18 comentarii

  1. Buna ! Spune-mi si mie , te rog, cat ajung taxele pe ebay si unde ajunge coletul . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te referi la sticla valoarea este prea mica ca sa platesti taxe, mie mi-a ajuns la oficiul de cartier (cum ajung toate), in tara este posibil sa ajunga la vama, nu stiu.

      Ștergere
  2. Ma foarte tenteaza serumul cu vitamina C de la InstaNatural. Camelia, o noua geanta?!? :) Hai ca-ti trece raceala cu asta, sigur. Am zacut si eu o saptamana intreaga dar pe tratament , caci am prins un minunat virus. Desi se manifesta ca o raceala, a fost pneumonie interstitiala. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. E adorabila fustita !! Imi place enorm de mult , sa o porti cu mare drag .
    Un pulover din cele doua mi-a facut cu ochiul, abia astept sa-l vad detaliat :)
    Sa folosesti cu drag tot ce ai primit , te pup si sa te faci bine.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, raceala asta nu prea m-a lasat sa ma bucur de nimic, dar am de gand sa recuperez. :)

      Ștergere
  4. Fusta aia ma bantuie si noaptea in somn atat de tare mi-o doream. N-am mai prins-o din pacate! Ehhh, asta e, am una visinie asemanatoare, dar nu la fel de frumoasa!:)) Vezi ca sezonul asta de viroze a fost de-a dreptul mutant. Toata lumea a fost doborata la modul urat. Am auzit de niste complicatii de mi-a stat mintea in loc. Am fost si noi toata familia secerati, dar acum ne-am revenit. Ceea ce iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mi-am mai revenit, sunt mult mai bine. Si nu pot decat sa-ti spun ca n-ai visat degeaba la fusta, e chiar misto. :)

      Ștergere
  5. Azi noapte pe la 2 eu imi comandam sticle. Doua. Si surpriza, e tot inchisa "pravalia" :)) Cat tine frate la astia anul nou? E bine ca-mi prelungeste asteptarea, asa dupa ce le primesc n-o sa mai am scuze si o sa beau numai apa:)).
    Ador culoarea gri, deci tot ce ti-ai comandat. Si geanta o fi gri? :))
    Sanatate multa, multa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca dupa 1 s-a terminat si vacanta lor, cat sa tina?

      Ștergere
  6. E frumos cand primesti cadouri, mai ales tu esti cea care le meriti pentru ca mai mereu le faci ziua mai frumoasa celor din jurul tau!
    Eu nu pot decat sa-ti doresc multa sanatate si sa-ti fiu alaturi cu un gand bun!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru toate gandurile bune, nu numai pentru asta. :)

      Ștergere
  7. Chiar mi-ar trebui o sticla de genul....si eu uneori sunt "certata" cu apa si o beau cand imi amintesc :D.
    Dar ce ieftina e de unde ai cumparat-o tu. Am vazut-o aici mult mai scumpa : http://www.ebay.co.uk/itm/Fruit-Infusing-infusion-Water-Bottle-Infuse-Infuser-Hydration-Aqua-Sport-Healthy/111265331254?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140122125356%26meid%3Dc49fe7ad49734d7eafc1c7ca75f58962%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D121457104869&rt=nc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cautat cea mai convenabila varianta ca si pe ebay (ca peste tot) sunt preturi si preturi. :)

      Ștergere
  8. Sa le porti sanatoasa "X"X"X.Sperr mult sa te faci bine cat mai repde e nasol rau racit :( :( :(. Orhideea este superba ,te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma simt mult mai bine, deci sunt pe drumul bun. :)

      Ștergere