Cosmobeauty 2015

4.2.15


Cosmobeauty, cel mai important targ de beauty din Romania a ajuns la a sasea editie si pentru prima data se desfasoara la Sala Polivalenta in perioada 13-15 martie. Ca in fiecare an se anunta oferte promotionale si mari reduceri pentru vizitatori, dar si ocazia sa descoperim cele mai noi produse de la specialistii prezenti la targ.

Nu vor lipsi prezentarile la scena, demonstratiile de machiaj si coafura, seminariile, concursurile si intalnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din Romania si Europa. Lista participantilor nu a fost inca anuntata, asa ca eu astept cu interes sa vad cine va fi acolo.

Se anunta trei zile de noi tendinte de la makeup la designul unghiilor, de la tratamente cosmetice de infrumusetare la echipamente estetice si de bronzare, toate astea combinate cu accentul pus pe sanatate, educatie si formare profesionala. La targ vor fi branduri profesionale si servicii oferite de esteticiene, hairstylisti, tehnicieni manichiura/ pedichiura, makeupartisti, masoterapeuti, operatori holistici, scoli profesionale, academii, aociatii si distribuitori. Suna bine, nu? Puteti urmari noutatile pe siteul evenimentului - aici.

Aveti de gand sa ajungeti la targ? Ce v-ar face placere sa gasiti acolo?

8 comentarii

  1. Sincera sa fiu nu am aceasta posibilitate......:*:*:*♥♥♥♥, dar sper ca daca ajungi tu, ne povestesti ce ai facut te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul ăsta sigur o să merg, abia aștept și eu să văd lista participanților. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ne tii la curent cu lista participantilor, mi-as dori sa ajung si eu anul asta, daca vad ca se merita! :***

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi am primit o notificare cum ca s-ar fi anulat Cosmobeauty. Stii cumva daca e adevarat? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a anulat nimic, am publicat mai devreme ceva legat de ce se va intampla acolo.

      Ștergere