Coliere, inele, bratari, accesorii de par

4.2.15


colier triunghiuri (rose gold) - AICI
bratara pisica - AICI
set inele - AICI
bentita par - AICI
colier frunza - AICI
accesoriu par - AICI
inel - AICI

Va spuneam acum cateva saptamani pe Facebook ca cei de la Choies au o promotie cu accesorii la 1,90 dolari (inca este pe site) si am profitat de ea ca tot vine luna martie si am luat cateva pentru cadouri, dar mi-am luat si eu cateva ceva. Produsele din promotia asta nu au transport gratuit, dar daca se adauga un produs in cos care beneficiaza de transport gratuit se rezolva situatia. Eu mi-am luat o esarfa/ un fular, pe care n-am apucat sa vi-l arat inca.

Am avut surpriza placuta ca unele dintre produse sa vina si cu cutii (destul de dragute dupa cum puteti vedea), iar tot ce-am comandat arata bine. Lumina (sau mai bine zis lipsa ei) nu m-a ajutat deloc sa surprind nuantele exacte, dar cred ca puteti sa va faceti o parere despre produse.

Colierul cu triunghi este rose-gold si este finut, eu l-am luat cu gandul la o prietena care adora astfel de bijuterii si cred ca o sa ii placa mult. Bratara pisica e misto de tot, dar nu se potriveste decat unei maini subtiri, chiar mi-ar fi placut si mie una, dar nici o sansa sa-mi strecor mana in ea (daca va doriti una, cititi postarea pana la final). Setul de 3 inele argintii e pentru mine si-mi place la nebunie, de-abia astept sa-l port cu geanta pe care v-am aratat-o duminica.

Bentita m-a rugat o prietena sa i-o iau, nu e stilul meu, deci nu prea pot comenta. Colierul cu frunza este micut si delicat si stiu eu pe cineva care il va adora, foarte finut. Accesoriul pentru par mi l-am luat eu, desi e ceva ce nu m-as fi gandit ca o sa port. N-am nimic de genul asta, insa imi place si stiu exact cum o sa-l port. Si ultimul inel e tot pentru mine, in poza nu arata cine stie ce, dar vine foarte bine pe mana (o sa vi-l arat cand il iau la purtat).

Fiecare produs a fost 1,90 dolari si nu pot sa zic ca e ceva ce nu-mi place, intre timp am mai dat o comanda cu alte cateva accesorii (tot cadouri pentru martisor) si sper sa ajunga pana la sfarsitul lunii. Daca vreti si voi o bratara cu urechi de pisica (diametru bratara 65 mm - daca n-aveti mana subtire n-are sens ca n-o sa o puteti purta) spuneti-mi in comentarii si la sfarsitul saptamanii viitoare anunt castigatoarea printr-un update la postarea asta.

Cum vi se pare produsele cu 1,90? Va place ceva?

20 de comentarii

  1. Tare mult imi place bratarica asta! Noi (eu si fetita mea) suntem innebunite dupa pisici. Pe fetita mea o alintam Pisi. Mi-as dori bratara sa o impart cu ea, oricum noi impartim o gramada de bijuuri.
    Avem si noi un motan, gras si frumos , cum altfel!

    RăspundețiȘtergere
  2. bratara cu urechi de pisi e preferata mea! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac toatee sunt superbeee🎂 si un pret superrr,merita chiar mai mult,pfeferatele mele in ale bijuteriilor sunt cerceii si bratarile,daca as avea asa multe in fiecare zi as purta cate ceva💋

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragute toate, bratarica imi place mult si mi s-ar potrivi <3 La fel de mult imi place si accesoriul pentru par. sa le porti cu placere pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Accesoriul de par cu frunze e absolut divin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult bentita pentru par desi am renuntat la parul lung pentru o tunsoare bob lung, nu ca as fi vrut neaparat ci pentru ca nu mai suportam sa ma traga de par bebita mea.
    Imi place si bratara pisica, nu pot spune ca e un avantaj ca am incheietura mica pentru ca imi gasesc greu ceasuri pe marimea mea si mai mereu trebuie sa scot zale sau sa scurtez cureaua.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  7. O postare pe gustul meu clar.Ador bijuteriile si am nenumarate de la cele din aur si argint pana la gablonturi.Ca sa-ti faci o idee mi-am cumparat de la Ikea o chestie in care se tin sosete in dresing dar eu am pus in ea bijuterii si e...plina. Dap sunt dependenta.Insa nu am nimic cum e bratara cu urechi si clar mi-ar placea caci e jucausa si noncomformista asa ca mine.Ultimul inel este super...eu am pus ochii pe ceva asemanator dar din aur...scuza e ca vine ziua mea...ador luna martie.FLORINA A.

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, ce-mi faci? Nu mai am voie/nevoie de accesorii! Dar ce frumusele sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt scumpe, nu costa mult :))

      Ștergere
    2. Pai numai de-astea ieftine am, oricum :)) Dar nici nu mai am loc sa le pun :))

      Ștergere
    3. Eu pe alea scumpe la tin cutii si le port foarte rar. :))

      Ștergere
  9. Cat de frumoase sunt toate... Sa le porti/ daruiesti cu drag! Am mana subtire si tare mi mi-ar plăcea ' mau mau' , vorba micutei mele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase toate, sa porti cuy placere ce ti-ai lua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place bratara cu urechi de pisica !!! O vreaU!

    RăspundețiȘtergere
  12. E foarte simpatica bratara cu urechi de pisica, cred ca am sa fac si eu o comanda , nu te-ai plictisit sa ma ispitesti ? :))))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar deloc, imi face placere si am un zambet rautacios cand scriu cuvintele astea. :))

      Ștergere
  13. tare frumoase sunt toate, sa le folosesti cu drag! azi am reusit sa ies si eu in oras si sa arunc o privire pe la gablonturi, si am vazut ceva brose frumoase, nu le-am luat si acum imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca dau comanda de pe acest site, le livreaza in Romania? Si daca da, cat ar costa transportul? M- indragostit de noste bentite de par, te rog frumos sa raspunzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Livreaza in toata lumea, transportul este gratuit, ai toate detaliile pe site.

      Ștergere