Camelia ... de la Soufeel

19.2.15


M-am tot gandit cum sa incep postarea asta ca sa intelegeti exact ce vreau sa spun, pana la urma prea multa gandire strica asa ca o sa zic exact ce simt si o sa inteleaga cine vrea. Mie nu-mi plac chestiile care sunt superhyped si cand zic asta ma refer ca in mintea mea apare o chestie de respingere (asa mi se intampla mereu) care ma face sa evit respectivul lucru/ produs. Cam asa s-a intamplat si cu bratarile cu charmuri, dar le-am tot vazut pe diferite bloguri si parca parca au inceput sa ma tenteze. Cand am avut ocazia sa colaborez cu cei de la Soufeel (habar n-am de unde vine numele dar vreau sa cred ca e So U (you) Feel - ma face sa zambesc larg gandul asta) am zis ca n-am nimic de pierdut. 

Mi-am ales o bratara (mi-a prins foarte bine recomandarea sa fie o diferenta de 1,5 cm intre circumferinta incheieturii mele si lungimea bratarii) si 5 charmuri (cu greu din sutele de modele de pe site). Produsele sunt din argint si siteul oferta o politica de returnare de 365 zile. Transportul este gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 50 dolari, insa am vazut ca au si diverse promotii in anumite perioade. Coletul mea a ajuns in circa doua saptamani si a fost trimis din (sau prin) Olanda, deci nu s-a pus problema de taxe, oricum valoarea trecuta a fost mult mai mica.

In mod normal charmurile se aleg sa marcheze anumite momente din viata, eu n-am vrut asta - imi pastrez amintirile in suflet. Dar m-am gandit ca daca tot am decis sa vad daca imi place sau nu o bratara de genul asta macar sa ma reprezinte - am ales litera C (pentru ca-mi place numele meu si pentru ca ... multe altele), doua maini care formeaza o inima (cred ca stiti si voi de ce),  un cadou (pentru ca viata e un dar care trebuie apreciat si pentru ca-mi place sa fac cadouri), o bila cu labute (mai e nevoie sa va explic de ce?) si nu in ultimul rand o geanta care spune tot - love to shop (nu ma reprezinta deloc, nu?).

Am vrut sa fie ceva purtabil, sa ma faca sa ma simt bine, sa fiu eu ... pe o bratara (daca se poate asa ceva). Am vazut multe alte charmuri care mi-au placut, dar am simtit ca astea sunt perfecte pentru momentul asta din viata mea. Mi-a placut mult si charmul de aici (Live Laugh Love - il gasiti aici) si probabil ca o sa mi-l iau pe viitor, asa cum vreau sa mai iau ceva cu piatra rosie si neaparat o masina. Se pot purta combinate, dar si cate unul (sau mai multe) si arata la fel de bine.

Am fost mai mult decat surprinsa de calitatea charmurilor, sunt finisate perfect si arata foarte bine (nu stiam la ce sa ma astept si eram chiar curioasa), mi-a placut mult modul in care au venit ambalate (plic de protectie cu bule, cutie si alt plic), dar si cutia in sine. Cred ca ar fi cadoul perfect pentru cineva care iubeste bijuteriile.

In perioada asta (e Anul Nou Chinezesc) sunt destul de multe oferte pe site, inclusiv floarea alba (atat de cunoscuta) oferita cadou la comenzi de peste 89 dolari si inca alte cateva chestii interesante. In plus au o sectiune intreaga de clearance - o gasiti aici cu oferte foarte bune.

Cum vi se par alegerile mele? Ma reprezinta sau nu? Va tenteaza bratarile astea? Aveti? Ce charmuri ati ales?

47 de comentarii

  1. puteam sa jur ca o sa ai ceva cu labute :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine zici, tu pe o bratara! :) Sa te bucuri de ea, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te reprezintă în totalitate! Eu mă gândeam că vei alege un căţeluş în miniatură, asta când am văzut postarea de ieri de pe Facebook, dar lăbuţele sunt chiar mai simpatice. Să le porţi cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul gand a fost catelul, dar m-am gandit ca am si pisici si mai imi plac si alte animale ... asa am ales. Multumesc :)

      Ștergere
  4. Foarte interesante alegerile facute, cred ca din cateva charmuri iti poti da seama de calitatile unei persoane! Intradevar toate le-ai ales dupa propria personalitate! Se vad foarte frumos pe bratara! Am si eu o bratara din piele rosie cu un charm ingeras din argint de la Pandora. Imi place sa o port mai ales cu ceasul meu rosu care si el e din piele si cu bilute din lemn!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau o bratara. Eram curioasa sa vad care a fost alegerea ta. Cred ca as alege un charm din murano glass :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,
    Toate produsele te reprezinta si cum spunea cineva mai devreme ...asa imi dau seama de calitatile tale.As fi adaugat ceva in plus la tot ce ai ales si anume un Leu sau eventual ce esti in zodiacul chinezesc. Sa o porti cu placere si "darul" sa fie dar in continuare.
    Mirela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat la cele cu zodiacul, dar pana la urma m-am gandit ca sunt alte lucruri care ma reprezinta mai bine, insa daca as gasi un leu frumos sigur l-as lua. :)

      Ștergere
  7. Este SUPERBA ! La fel gandeam si eu despre aceste bratari,in special cele de la Pandora care nu merita atatia bani . In schimb aceasta este o varianta mai ieftina si nu vad mare diferenta intre ele . Sa o porti sanatoasa!! Si eu vreau una, dar nu sunt inca decisa in privinta charmurilor. .Sincer? Eram sigura ca ai ales un catelus, dar m-am inselat :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca reusesc sa va surprind inca e bine, zambesc larg acum ... m-am uitat la catei, dar nu mi-a inmuiat niciunul inima si m-am gandit ca labutele sunt mai potrivite (si sunt si pentru leul din mine). Chiar sunt curioasa ce-ai alege, m-am gandit la un fluturas, nu stiu de ce. :)

      Ștergere
    2. N-am publicat mesajul (cum mi-ai zis), dar am ras puternic. Stiam eu ca nu imi joaca intuitia feste. :))

      Ștergere
    3. Nu stiu daca aluzia era la bratara Pandora despre care vorbeam, nu am avut intentia sa ma laud cu ceva scump si sa scot in evidenta altceva, bratara am primit-o cadou de la Splend'or si nicidecum nu as fi dat banii pe care bratara ii face. Pur si simplu mi-am exprimat parerea si am zis ce am si eu in dotare, poate am procedat gresit!
      Mary Yony

      Ștergere
    4. Mary Yony, nu are nici o legatura ce-am scris noi aici cu mesajul tau, nu stiu de ce ai crezut ca despre asta e vorba. Eu n-am pomenit de Pandora in postare ca nu mi s-a parut fair, insa Anamaria a inteles la ce m-am referit, strict la asta s-a referit. De ce sa procedezi tu gresit? Eu ma bucur ca ai bratara (nu m-am gandit ca rosul arata asa bine pe piele, dar mi-a placut poza ta) si te bucuri de ea, prea putin conteaza cum o ai. Nu despre asta era ce n-am publicat, daca cumva asta ti-a trecut prin minte. :)

      Ștergere
    5. Am inteles gresit, dar chiar imi place ce ai ales si nu am vrut sa compar cu Pandora. Imi place sa fiu deschisa si uneori daca simt un lucru il si exprim. Imi place ca invat de la tine sa fac alegeri smart, sa cheltui banii pe lucruri utile. Chiar imi pare bine ca doar am inteles gresit :D
      Iti doresc o noapte linistita!

      Ștergere
    6. Aoleu :)
      Mary Yony ai inteles gresit , eu ma refeream in general la bratara Pandora , nici intr-un caz la cineva anume , sincer .Ziceam ca e diferenta mare de preturi si calitatea este aceeasi . Ce nu a publicat Camelia a fost ceva ce i-am zis doar ei (nu are legatura cu postarea asta) si tocmai din acest motiv i-am spus sa nu-l publice, nu m-am gandit ca cineva va intelege gresit.
      ps: daca aveam ceva sa iti spun , iti spuneam direct, crede-ma:)
      (Anamaria)

      Ștergere
    7. Comparatia ta mi se pare ok, eu nu puteam sa ma pronunt ca nu am incercat, deci nu exista termen de comparatie. O seara frumoasa :)

      Ștergere
  8. Manutele sunt si pe lista mea, precum si initiala numelui. Sa o porti sanatoasa, frumoase alegeri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi plac mult mainile, te duc cu gandul la multe. :)

      Ștergere
  9. Este superba sa o porti iubita, da imi place mult, si daca ar fi sa aleg una as face alegerea ta.In general iubesc bratarile si ma caracterizeaza te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Am nimerit 2 din 5, hai ca nu e asa rau :D S-o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoase sunt charm-urile alese! E clar că te reprezintă 100%!

    RăspundețiȘtergere
  12. Azi au ajuns si ale noastre la posta :) Abia astept sa le studiez indeaproape :))
    Ti-ai ales charm-uri foarte frumoase. Si ai dreptate, e dificil sa alegi, sunt prea multe dragute pe site <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum sunt curioasa sa vad ce-ati ales, eu de ieri pana azi mai am vreo 3 dorinte ... si ziceam ca n-o sa-mi placa. :))

      Ștergere
  13. nici nu se putea sa alegi alte charm-uri :).

    sa porti bratara cu placere :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, pasiunile mele sunt reale, nu puteam sa ma dezmint. :))

      Ștergere
  14. Toate charmurile sunt adorabile! Eu am bratara de la Pandora, momentan are doar 4 charm-uri (o posetuta, o inimioara de la iubitul meu, unul cu family de la ai mei si o carticica mica pe care scrie fairytale)...:) Bratara ta e superba, imi place la nebunie si punguta in care au venit. Nu stiu de ce am impresia ca charm-urile se potrivesc si pe bratara Pandora, si sunt si mult mai ieftine! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se potrivesc perfect, unele chiar sunt identice (floricica alba). M-am uitat dupa carticica cu Fairytale si e draguta foc. Sa le porti cu placere.

      Ștergere
  15. Imi place tare mult alegerea facuta de tine! Acum 2 zile mi-am comandat si eu bratara si 5 charmuri si am mai primit inca unul gratis, dar deocamdata nu expediaza comenzi pana pe 26.02, iar eu pur si simplu nu mai am rabdare, toata ziua numai la bratara asta ma gandesc :))
    Sa o porti cu drag, e superba!!!
    Delia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E anul nou chinezesc, dar macar primesti un charm gratis, asa ca merita asteptarea. Sa o porti cu placere. :)

      Ștergere
  16. cand am vazut titlu, mi-am zis ca alegi ceva legat de catei obligatoriu :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Camelia! Coletul a venit prin vama sau prin posta "normala"? De mult timp ma gandesc sa comand si eu dar daca vine prin vama e bataie mare de cap si nu am chef. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus in postare - coletul meu a venit din/ prin Olanda, spatiu UE, ceea ce inseamna ca nu are cum sa ajunga in vama. Insa nu stiu daca asa se procedeaza cu toate coletele.

      Ștergere
  18. Soufeel v-a auzit toate gândurile si a venit în ajutorul vostru. Ne pregătima de marea deschidere în Romania cât de curând si veti fi anunțate. Până atunci puteti lansa comenzile voastre la adresa de mail romaniasoufeel@yahoo.com
    Stocurile ramase le veti primi in attachamentul mailului. In rest, toate conditiile site-ului www.soufeel.ro sunt respectate. Va asteptam propunerile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna,

    La mine in oras coletele lor ajung la vama. Imi poti spune daca ai avut o factura in pachet si daca da, ce suma au trecut cei de la soufeel acolo?
    Am citit in post ca au declarat o suma mai mica, dar totusi cu cat este ea mai mica fata de suma reala?
    Trebuie sa imi ajunga in scurt timp un colet si vreau sa stiu la ce taxe sa ma astept.

    Multumesc mult!
    Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit bratara in urma unei colaborari, deci nu a existat factura. A ajuns la posta de cartier, nu-mi amintesc detalii legate de suma de pe plic.

      Ștergere
  20. Și eu am cumpărat o brățara și charmuri de la soufeel în valoare de 100 de dolari. A venit tot prin Olanda , dar era cât pe aci sa plătesc taxe . Vamesele au zis ca firma ăsta are produse mai scumpe . Degeaba le-am arătat eu o factura sub 10 dolari de la cei de la soufeel ca nu prea mă credeau . Cu chiu cu vai am scăpat . Sfatul meu aveți mare grija . Mai bine vorbiți dinainte cu cei de la soufeel sa treacă 20 de dolari decât sa caute ele prețul adevărat

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu care vroiam sa va intreb cum procedati sa nu ajunga coletele in vama, caci se platesc taxe de cca.100 lei .Stau in Pitesti.....prin DHL nu se poate, parca avem si in Romania extensie ? Sau o sa ma tot uit lung la comentariile voastre si o sa-mi iau pina la urma un fake de pe olx !? Astept cu nerabdare sugestii !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cand am facut comanda,cei de la Soufeel nu au trimis nici un mesaj care sa spuna "Comanda a fost facuta" sau ceva de genul acesta.Oare a fost comandat 've am vrut???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cum sa-ti raspund eu la intrebarea asta, verifica in contul creat la ei pe site la istoricul comenzilor.

      Ștergere