Apa? Fructe? Vitamine? Da!

10.2.15


De cateva luni (sau poate si mai mult) imi doresc o sticla cu infuzor pentru apa. M-am tot uitat pe siteuri, dar preturile mi s-au parut prea mari si n-am cumparat nici una. Insa am inceput sa beau din ce in ce mai putina apa in ultima vreme (nu stiu de ce, niciodata n-am avut probleme cu consumul de apa, ba chiar am avut perioade cand mi se parea ca beau prea multa apa) si am zis ca e cazul sa fac ceva. Asa ca am apelat la ebay si m-am oprit la varianta asta - BPA free (AICI gasiti produsul - eu deja mi-am mai comandat una).

Am vazut mai multe variante, divere forme si dimensiuni, insa asta mi-a placut mie si cred ca am facut cea mai buna alegere. O pot lua cu mine oriunde, sta perfect pe usa frigiderului, se poate bea din ea si infuzorul ramane pe loc, n-am absolut nimic de reprosat. Nu curge, se curata usor, e usor de tinut in mana.

Prima varianta incercata de mine a fost apa plata cu lime (lamaie verde) si am ramas mirata cat de intensa a fost aroma. Ma asteptam sa fie o apa usor aromata, dar am fost mai mult decat placut surprinsa si mi-a placut mirosul cand am deschis sticla. Nu va ganditi ca daca puneti 2-3 felii de lamaie intr-un pahar sau stoarceti niste lamaie e acelasi lucru, va spun eu ca nu e.

M-am gandit sa incerc si cu apa minerala si am ales o combinatie capsuni-kiwi, iar rezultatatul mi-a placut la nebunie, desi am comis-o (am strans tare dopul cum am facut cu apa plata si din cauza acidului s-a creat presiune si a aparut un fasait, dar am rezolvat repede - lasand-o un pic sa respire, deci putina atentie e necesara daca o folositi cu apa minerala). Ma asteptam sa simt un gust usor de fructe, insa se simteau clar aromele de capsuni si kiwi si se combinau foarte bine, ca sa nu mai zic ca mirosul e de vis. Am incercat combinatia asta si cu apa plata, a fost buna, dar mult mai misto a iesit cu apa minerala.

In timp ce scriu postarea asta am facut o combinatie de lamaie, lamaie verde si castravete (nu-mi plac castravetii, dar sunt dispusa sa incerc) despre care am citit de bine (daca aveam menta puneam si cateva frunze de menta) si zilele urmatoarea vreau sa incerc si alte combinatii, inclusiv cu pliculete de ceai (pentru ca se poate folosi si asa) si cu niste fructe de padure.

Este una dintre cele mai inspirate achizitii facute in ultima vreme pentru ca ma stimuleaza sa beau mai multa apa si sa ma joc cu diferite combinatii de fructe si legume. Am incercat sa fac asta si in sticla normala sau pahar si nu mi-a placut rezultatul (apa tulbure ma face sa nu mai beau si dupa cateva ore arata chiar urat), dar cu sticla asta problemele au disparut (am lasat apa si 24 de ore la frigider sa vad daca este mai intensa aroma si apa a ramas clara si n-au fost probleme).

Ca sa obtineti o aroma intensa e bine ca apa sa fie pusa la rece macar 10-15 minute dupa ce se pregateste (daca va place sa o beti la temperatura camerei o puteti lasa sa se incalzeasca putin dupa ce se raceste), aromele se combina mult mai bine, iar fructele se pot folosi de doua ori (daca se umple sticla cu apa imediat dupa ce s-a consumat tot continutul, ideea este sa nu ramana fructele neacoperite de apa). 

Mie imi place mult si cred ca e mai mult decat utila la casa omului, mai ales daca stiti ca nu consumati suficienta apa sau daca v-ati saturat de baut apa si cautati o varianta sanatoasa, dar gustoasa. Eu am de gand sa ii "corup" pe toti din jurul meu cu sticla asta.

41 de comentarii

  1. Arta foarte bine sticla...poate pe viitor o sa mi-o iau si eu:), si eu beau zilnic 1, 5, 2 litri de apa...si simt ca plutesc,:D am o energie de nu pot sa iti descriu in cuvinte.Chiar ar fi necesara o astfel de sticla, te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Sticla și suportul pentru pensule sunt deja în wishlist. Puțin înainte să scrii despre brushegg mi-l comandasem și eu. E minunat câte lucruri utile poți să găsești pe eBay la prețuri mai mult decât rezonabile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ebayul e plin de minuni, numai sa ai rabdare sa cauti. :)

      Ștergere
  3. Asa corupere, DA! E super ideea, gustul placut al apei cu fructe ne poate stimula sa consumam mai multa apa si asta inseamna sanatate! Ma bucur pentru tine ca reusesti sa ai un stil de viata sanatos, cred ca ar trebui sa ma gandesc si eu sa adopt acest stil, macar cat de putin!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinand cont de istoricul meu medical nu prea exista alte variante, mai ales ca eu am vazut ce face cancerul din om (prea multi oameni dragi mie au pierdut lupta), n-am de gand sa imi fac singura rau. Mai ales ca ma simt mult mai bine asa. Sper sa reusesti si tu.

      Ștergere
    2. Ai mare dreptate..am multe de invatat de la tine si ma bucur ca imi dai si mie cate un "ghiont" sa ma destept la timp!

      Ștergere
    3. Invatam impreuna - si eu fac multe lucruri aiurea inca, dar incerc sa schimb ce nu-mi face bine (si nu ma refer neaparat la alimentatie).

      Ștergere
  4. Interesanta! Chiar recent ma uitam pe situl myequa.com, sa-mi achizitionez o sticla, dar varianta ta este mult mai ieftina si mai simpatica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o sticla de genul ala de la Tupperware si e misto pentru tinut/ carat apa, dar asta cu filtru iti ofera alte posibilitati. :)

      Ștergere
  5. Acum imi comand si eu una. E foarte utila si arata si bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu ma bucur mult ca am luat-o, daca am mai comandat inca una iti dai seama cat imi place. :)

      Ștergere
  6. I need this. Eu cred ca e solutia ideala ca sa ma las de Pepsi. Trebuie neaparat, neaparat sa fac asta din motive de sanatate, Am incercat foarte multe variante, dar efectiv nu pot sa beau apa pt ca nu are gust. Ceaiurile nu-mi plac, am incercat concetratul de aloe vera de la Herbalife, din care se oun 2 capacele in paharul cu apa, dar e 150 de ron o sticluta de 800 de ml si e o singura aroma. Daca tu zici ca aromele sunt intense si ca apa nu mai are gust de apa, atunci chiar cred ca asta e solutia pt mine. Si faza cu apa minerala e super ca sa fie acidulat, cand mi se face pofta de suc. Mi-o cumpar. Sper din suflet sa ma ajute, ar fi un pas imens pt mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpara si lasa Pepsi, e cazul sa faci o schimbare. :)

      Ștergere
    2. tocmai acum e inchis magazinul lu nenea asta cand vreau sa fac si eu o schimbarea :))) Daca nu mai are cand deschide? :)) N-ai o alternativa la acelasi pret? E prima oara cand vreau sa iau ceva de pe ebay si parca mi-e frica sa aleg eu vanzatorul. Am dat search si am gasit o tona, daca ma orientez dupa free shiping si nr de obiece vandute e ok? Zici ca-s o baba, I know. :))

      Ștergere
    3. Este Anul Nou Chinezesc, toate siteurile/ magazinele vor fi inschise.

      Ștergere
    4. nu cred :)))))) Sa nu zica "destinul" ca eu n-am vrut ACUM. :)) In general sunt "specialista" in amanat chestii. Oricum, de luat o sa mi-l iau ca n-am nimic de pierdut, dimpotriva.

      Ștergere
    5. Acum nu gasi scuze, ia-o si gata, o sa ti-o expedieze dupa 25 si asta e. :)

      Ștergere
  7. Oooo, primul pas spre castraveti a fost facut! :) Felicitari!
    Foarte interesanta sticla asta, cred ca o vreau si eu :) o pun wishlist-ul pentru 8 martie :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sticla mai merg, in gura clar n-ajung, n-am nici un dubiu. Si folosesc acum un gelul pentru ochi cu castravete si chiar imi place. Eu zic ca e suficient. :))

      Ștergere
    2. baby steps :P hai ca sunt pe calea cea buna bietii castraveti... nu mai au decat un pas mic pana la gura :P

      Ștergere
  8. Am intrat repede sa comand, si ce sa vezi? Vanzatorul si-a inchis temporar "magazinul" ca e in vacanta! Damn!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este Anul Nou Chinezesc, toate siteurile/ magazinele vor fi inschise.

      Ștergere
  9. Mie nu mi se deschide deloc link-ul. :( Imi arata asta: http://rover.ebay.com/rover/1/710-53481-19255-0/1?ff3=4&pub=5575113196&toolid=10001&campid=5337645293&customid=&mpre=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fitm%2F121457104869%3F_trksid%3Dp2060778.m2749.l2649%26var%3D420397771911%26ssPageName%3DSTRK%253AMEBIDX%253AIT

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, e interesant. Singura combinatie pe care as incerca-o ar fi cea cu lime sau lamaie in rest prefer sa ma bucur de proprietatile fructelor devorandu-le pur si simplu. Sunt obisnuita de vreo 3 ani sa imi aduc apa de izvor si sa-mi umplu vreo 10 sticle de 0,5 L si le am mereu in camera. Sunt practice si ma ajuta...iarna beau cam 1 L - 1,5 L pe zi iar vara cam 2 L. Apa a avut un rol foarte important in lupta mea cu kg. Pentru ca de multe ori senzatia de foame e confundata cu cea de sete. De aici este recomandat ca atunci cand ti-e pofta/foame sa bei un pahar mare de apa si abia dupa 10 min sa mananci ceva daca intr-adevar ti-e foame. Sa o folosesti in continuare cu mare placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma omor dupa fructe. :) Stiu ca multi confunda senzatia de foame cu sete, insa eu zic ca sticla e utila din alte scopuri - sunt oameni care nu suporta apa chioara, o aroma subtila poate atrage. :)

      Ștergere
  11. ma tenteaza mai ales ca si eu beau prea putina apa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa daca o iei, te motiveaza sa bei si experimentezi si cu aromele.

      Ștergere
  12. offf
    nu si nu...tare greu cu acest site..ori ca nu merge ori ca nu stiu ce probleme are cartea de credit dar nu reusesc deloc!!
    nu se poate plati cand ajunge coletul acasa? ::)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ebay sunt vanzatori independenti si metoda de plata este Paypal, nu stiu despre ce probleme spui tu, nu poti sa platesti ramburs un colet extern.

      Ștergere
  13. Ah, ce smechera e sticla, imi iau si eu una :D

    RăspundețiȘtergere
  14. esti o draguta si mereu raspunzi foarte repede iti multumesc din suflet
    eu locuiesc in italia de asta credeam ca se poate plati cand ajunge coletul de pe ebay.it si desi am cont paypal imi cere cand dau sa achit datele unei carti de credit si dupa imi spune ca banca emitenta nu mi da voie....la asta ma refeream!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil cardul tau nu e acceptat de Paypal sau daca e posibil sa fie o problema la banca, mai bine iei legatura cu ei.

      Ștergere
    2. Buna,
      Ti-am citit blogul cautand minunea asta de sticla ;) si iti multumesc pentru informatiile utile pe care ni le oferi :)
      Intre timp am dat si peste un site care comercializeaza asa ceva in tara, si m-am uitat putin si la opinii :) http://www.sticlafresh.ro/sticla-infuzor-fructe-rosu asa e ca recunosti cateva ? :) ps . Sper ca te-au anuntat ca te vor cita sub diferite nume ;)

      Ștergere
    3. Ce magari, m-am uitat acum. Merci ca mi-ai zis. Si pretul este nesimtit. :) Le-am lasat un mesaj. :)

      Ștergere
    4. Camelia cat te-a costat? pretul finat (transport etc etc)?
      si de ce pretul lor e nesimtit? e un produs pe care greu il gasesti pe piata! Incearca si oamenii sa faca un ban!
      Nu e prost cine cere, e prost cine da!!!

      Orice produs nou, are pret ca atare!

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Daca citesti postarea gasesti si linkul cu pretul (in mod sigur acum se gaseste si mai ieftin). Aici e vorba de drepturi de autor (respectiv textul scris de mine si folosit de ei fara acordul meu), nu de pret. Puteau sa ceara si 200 ron, ii priveste strict si personal. Realitatea este ca textul scris de mine a fost furat si pus pe site ca fiind parerile unor clienti, cu niste nume fictive. Despre asta e vorba.

      Ștergere