7 intr-o saptamana #23

22.2.15


Nu mai incerc sa pun vreo eticheta saptamanii ce tocmai a trecut pentru ca nu stiu ce-as mai putea sa spun, dar parca as zice ca a fost buna. Ieri i-am comandat Bellei niste pastile din Germania care sper s-o ajute si parca nici pe mine nu ma mai mananca asa rau pielea, o sa va povestesc curand despre produsele care m-au ajutat cu problema asta pentru ca e bine sa le stiti si voi, daca veti avea nevoie.

Lalelele au fost florile saptamanii, fara dubiu, le-am primit de 3 ori, insa astea mov mi-au placut cel mai mult, asa cum mi-a placut si parfumul Flirty Alice de la Vivienne Westwood (si Naughty Alice imi place si uneori le si combin). Lumanarea Warm Apple Pie de la Village Candle (inca le mai gasiti la oferta AICI) mi-a bucurat fiecare seara de saptamana asta, nu exagerez daca spun ca bate toate lumanarile incercate de mine pana acum (chiar si p-alea cu vanilie care imi plac la nebunie), e de vis si nu mai zic altceva. Oja saptamanii a fost Carter de la Zoya si-mi place mult si a rezistat destul de bine pe unghii. Sunt incantata, Vega e urmatoarea pe lista.

Am inceput sa folosesc produsele Orofluido (le gasiti pe Carespot) si vreau sa va spun ca miros de vis (doar stiti slabiciunea mea pentru vanilie), dar va povestesc mai multe in curand. Farfuria cu mancare reprezinta extrem de bine preferintele mele din ultima perioada. Un alt produs pe care am inceput sa-l folosesc este serul cu galbenele de la Secom (aici puteti citi mai multe despre el) si sunt chiar curioasa cum o sa ne intelegem.

Si nu in ultimul rand, aseara am ajuns la Hello Free Z One Discount si am plecat cu doua sacose de produse (in poza vedeti o mica parte) pe care o sa vi le arat mai bine zilele urmatoare pentru ca au adus niste noutati si mai urmeaza si altele in perioada urmatoare. Doar stiti ca magazinul asta e una din slabiciunile mele, nu?

Duminica placuta in continuare!

18 comentarii

  1. Si eu am primit dar am si daruit lalele :)
    Tind sa cred ca movul a devenit una dintre culorile tale preferate (a mea este deja de cand lumea) :)
    Poate intr-o zi ne dai si noua vestea ca se deschide online magazinul Hello Free Z one , au niste preturi atat de mici incat nu-mi vine sa cred . Balsamul pentru buze e so cute.
    Am vazut si eu produsele pentru par pe Carespot si intr-o perioada chiar vroiam sa le iau, dar m-am razgandit , pentru ca aveam nevoie de volum si am ales din alt magazin altceva.Sper sa o ajute pastilele pe Bella .Te pup si iti doresc o saptamana si mai frumoasa.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place movul, insa am perioade si perioade. E in lucru magazinul, o sa fie, dar nu se stie cand, sunt multe de luat in calcul si decat ceva in graba si prost facut mai bine o iau incet. O saptamana frumoasa sa ai si tu. :)

      Ștergere
  2. Buna...acum descopar blogul dvs si imi place foarte mult...felicitari...am tot vazut postari cu produse din Hello Free Z One Discount...eu, cum locuiesc in provincie nu am acces la el...oare au si un magazin online?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au inca, este in lucru. urmariti pagina lor de Facebook si o sa aflati cand se va deschide

      Ștergere
    2. Va multumesc pentru raspuns :)

      Ștergere
  3. sunt florile mele preferate si culmea si culoarea mea preferata mov,,:X:X:X le ador.Iti doresc o saptamana minunata te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce lalele frumoase, nici n-am vazut asa mov pana acum. Si ija Zoya imi place muuult desi nu prea agreez texturile nisipoase. Parca asa e, nu?
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e nisipoasa, mie astea de la Zoya (PixieDust) imi plac la nebunie, nu se compara cu altele de gen incercate pana acum.

      Ștergere
  5. Yamyyy, acum pot spune unei farfurii cu mancare ca e tentanta, nu numai cosmeticelor si bijuteriilor :D
    Acum am eu un zambet larg :)
    Imi plac ambalajele de la Orofluido, iar lumanarea mai ca-mi vine sa o comand, ca la cat ai laudat-o am certitudinea ca e chiar ceva deosebit. Am si eu o slabiciune pentru vanilie si lumanari!
    Multa sanatate Bellei si tie iti doresc o saptamana plina de bucurii!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Mary Yony. Sa ai si tu o saptamana frumoasa, eu n-am inceput-o foarte bine, dar sper maine sa fie altceva. :)

      Ștergere
  6. Cât de frumoase sunt lalele! Oja de la Zoya e de vis, mult prea frumoasă! Iar cu ocazia asta conștientizez că eu n-am nicio texturată mov!
    Nici nu-ți închipui ce poftă mi-ai făcut cu farfuria aia cu mâncare. Mă duc să mănânc! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt lalelele! am fost si eu azi prin piata si parca am intrat intr-un taram fermecat: mirosea ametitor a zambile si frezii, m-am vanturat de mai multe ori prin dreptul tarabelor cu flori, sa ma satur de parfumul lor :)
    Desi n-am stat grozav cu sanatatea saptamana asta, m-am bucurat de lucruri marunte si frumoase:
    - am inceput sa gradinaresc - simt asa o bucurie cand vad cu reinvie natura - de sub frunzele uscate lasate peste iarna sa tina de cald pamantului au inceput sa-mi iasa timid zambilele si lalelele - de 1cm, dar nu conteaza, se fac ele mari acusica :)
    - mi-am cumparat cea mai frumoasa bluza vaporoasa de vara, cu insertii de dantela, la care visam de vreo 2 ani - joi m-am intalnit din intamplare cu ea, ma astepta cuminte intr-un magazin in care n-am mai calcat de vreun an de zile :) o fi destinul?
    - am descoperit niste cursuri foarte faine, pe care le studiez la munca
    - am petrecut clipe frumoase cu oameni dragi
    - am primit un cadou neasteptat de la o persoana indepartata - mi-a adus zambetul pe buze :)
    Ce te invidiez pentru lumanarile astea cu care-ti inseninezi cu serile! eu fac alergie de la mare parte din lumanarile parfumate - inclusiv de la o Yankee Candle Black Coconut care-mi place la nebunie - pot sa ma bucur de mirosul lor doar cand sunt stinse; odata ce le aprind ma ia tusea, mi se irita nasul, gatul... o placere!
    Iar de Hello Free Discount ce sa mai zic... m-as domicilia acolo o zi intreaga sa examinez etichete si ispite... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am inceput saptamana extraordinar, dar sper ca maine sa vina cu altceva. Sa te bucuri de descoperirile de saptamana trecuta. Eu de-abia astept sa se incalzeasca seara sa pot s-o scot pe Bella la plimbari lungi. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  8. Abia astept sa citesc ce ai folosit pentru problema cu pielea, ca si eu ma confrunt cu ea de cateva zile si nu am idee de ce (pare sa fi aparut din senin). Sa te bucuri de noutati si sa urmeze o saptamana si mai frumoasa! Multa sanatate Bellei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa scriu zilele astea, azi am avut o zi asa proasta, am zacut in pat toata ziua (si eu nu sunt genul care sa stea in pat oricat de rau s-ar simti). Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere