7 intr-o saptamana #20

1.2.15


Saptamana asta a fost una misto, desi nu s-a terminat tocmai bine pentru mine - ieri m-am trezit brusc dintr-un vis ciudat si am ramas cu o durere de cap foarte puternica si o ameteala care m-au facut sa nu fiu in stare de nimic, nici macar sa stau in picioare, dar nu vreau sa ma gandesc la asta. Au fost momente misto si eu ma simt in stare de orice si asta e tot ce conteaza.

Am incercat diverse ceaiuri saptamana asta (vreau sa va povestesc zilele viitoare de cele de la Jacob Hooy ca m-ati tot intrebat cum mi se par), am facut cookies din fulgi de ovaz si banane si le-am savurat ca pe cine stie ce delicatesa. Am in plan sa mai fac o tava mai tarziu. Mi-au ajuns cateva comenzi date saptamanile trecute, iar fularul grena luat de aici imi place mult de tot si a fost perfect pentru serile cand m-am dus la dentist. Un produs la care ma gandesc de ceva vreme este Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula's Choice (il gasiti aici daca va intereseaza) si in final am luat varianta mini, care o sa-mi ajunga o perioada si o  sa-mi dau seama daca il vreau in varianta full size sau nu.

Tot de pe Choies mi-am luat o geanta neagra, care imi place la nebunie si cu care am riscat pentru ca imaginea de pe site era oribila, insa intuitia mi-a spus altceva si geanta este exact ce cautam - mica, compacta, cu un lant metalic solid, lucrata bine. Puteti sa vedeti aici cum arata pe site, dar n-are nici o treaba cu realitatea, iar daca va place si voua am un concurs pe Facebook la care puteti castiga exact aceasta geanta. Am mancat de cateva ori varza de Bruxelles (da, verde, da, varza, da, alimente care in trecut nu ajungeau la mine in cos - incerc, v-am spus doar) facuta la cuptor si incepe sa-mi placa.

Am vrut un ceas colorat si am gasit aici unul care mi-a placut si l-am luat, ma plictisesc repede de ceasuri si nici nu le port des, asa ca n-am de gand sa dau bani multi pe ele. Am facut de cateva ori hummus saptamana asta si am mancat cu legume, inca mai testez retete si cand o gasesc pe cea perfecta o sa va spun si voua ca stiu ca m-ati tot intrebat.

Ce nu apare in poze dar au facut saptamana asta mai interesanta? O geanta noua din piele (o sa vi-o arat zilele urmatoare), o comanda de la Romwe (prima, o sa va arat ce mi-am luat cand o sa fac poze), niste proiecte interesante pe care le-am demarat zilele astea, o invitatie pentru luna aprilie si multe altele ... saptamana voastra cum a fost?

27 de comentarii

  1. Și eu am avut o săptămână foarte reușită, mă bucur că și a ta a fost la fel!
    Îmi place ceasul la nebunie, e superbă culoarea! Am și eu un fular exact la fel, doar că e pe negru. Nu prea l-am purtat, bine că mi-ai amintit de el! :))
    O nouă săptămână și mai frumoasă îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place turcoaz mult si ceasul mi s-a parut interesant. Sa ai o saptamana asa cum iti doresti.

      Ștergere
  2. Oooo, dar vad ca iesi bine din zona de confort culinar! Am zis eu ca te invit maine-poimaine la o portie de castraveti murati! :P
    Am si eu in plan niste cookies din fulgi de ovaz si fulgi de cocos, dar astept sa-mi vina cheful de gatit, ca singuri nu se fac :P Deocamdata ma rasfat cu castane coapte si nu ma mai satur de ele :)
    Hummusul a fost prezent si in meniul meu de vineri.
    Eu saptamana asta am fost foarte productiva: mi-am comandat 4 coliere si o pereche cercei de pe aliexpress - m-au costat in total cat m-ar fi costat un colier din oras :) Mi-am luat jeans rosii (de cand visam la ei!) si 2 pulovere frumoase (modele care-mi placeau de multa vreme, dar credeam ca nu mi se potrivesc mie, fiind prea slaba) - dar uite ca am iesit din zona mea de confort, le-am probat, mi-au placut si le-am luat. Ah, am dat si o comanda mica pe sportsdirect (o pereche de tenisi albi - in caz ca vine primavara, si un pulover cu fulgi de nea - in caz ca nu vine primavara :P)
    Am avut o saptamana plina, dar frumoasa - cu oameni dragi, compot delicios, niste emisiuni de pe youtube care mi-au schimbat niste perceptii gresite despre viata adanc inradacinate, timp de calitate petrecut cu oameni speciali...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castraveti murati mananc sau am mancat, aia cruzi ti-am zis ca nu ii mananc si nici nu e vreo sansa sa se schimbe ceva. Deci si tu incerci chestii noi, e bine. La mine nu stiu cat e cu iesitul din zona de confort ca nu acolo e problema, ci la repulsia aia naturala a mea fata de anumite chestii, dar testez, testez ... si descopar. :)

      Ștergere
    2. Pai o luam cu incetisorul - intai un castravete murat, doi, apoi unul crud :P Ma amuz pentru ca esti primul om caruia nu-i plac castravetii cruzi (si cunosc muuulti oameni cu multi pitici culinari). Mie imi ploua in gura numai cand le simt mirosul!
      Eu la capitolul culinar am cateva alimente pe care nu le suport si chiar nu sunt sanse sa le testez vreodata, pentru ca stiu ca mi se face rau de la ele, atat de tare imi displac (marar verde, varza fiarta, carne grasa); in rest, imi place sa experimentez, sunt foarte curioasa cand vine vorba de mancaruri noi, nemaincercate (mai ales cand vine vorba de mancaruri fara carne).

      Ștergere
    3. Lasa sa-ti ploua tie in gura, eu prefer sa nu ii vad. Si mai stiu persoane care nu suporta castravetii, deci nu-s eu vreo ciudatenie. :)))

      Ștergere
    4. Si eu detest castravetii cruzi. Cel putin pe cei din piata sau supermarket. Cei crescuti natural, de gradina, sunt cu totul altceva :)

      Ștergere
  3. La dentist merg doar dimineata pentru ca am pragul de durere.mult mai ridicat. Desi doctora mea lucra ft ok.
    Hummus fac dintr-o cutie de naut mare, 2-3 linguri ulei de masline, zeama de la.juma de lamaie, 2-3 catei de usturoi si paprika. Fac rar si niciodata in saptamana speciala - nautul are estrogen natural si poate afecta una alta
    Recomand sa incerci avocado. Eu urasc varza de bruxelles dar mananc din asta normala la greu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mananc avocado, dar nu-mi place in mod deosebit, asa cum nu-mi place nici varza. :)

      Ștergere
    2. Sa stii ca nu eram ft mare fan avocado. Pana anul trecut cand am prins cateva coapte bine si mi-a iesit un gacamole de s-a lins sotu pe bot. Acum mananc avocado si in salate si pe toast. Se mai schimba gusturile omului. Eu sunt mare fan varza (mai ales rosie!)

      Ștergere
    3. Si eu pun in salate si-mi iese si guacamole bun, dar nu mananc cu placere si atunci iar rar.

      Ștergere
  4. Cea mai frumoasa a fost pt mine,pt ca am castigat si eu la concursurile tale,iti multumesc mult pt asta esti cea mai scumpa te pup :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pofta imi faci cu hummusul ala!!! YUM YUM!
    Varza de Bruxelles mie nu imi place deloc ca miros. Am incercat sa o adag si in supe, dar nu ma inteleg cu ea.
    E dragutel ceasul, eu nu prea port cu curea, mi se par mai lejere cele cu bratara asa.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa zic ca-mi place mirosul, dar facuta la cuptor chiar nu miroase in toata casa. :)

      Eu nu prea port ceasuri, pentru momentele rare cand se intampla e ok. :)

      Ștergere
  6. Eu sunt racita cobza de aproape saptamani, desi bag tratament la greu. Toti din casa sunt raciti. Nu mai suport!! Saptamana asta va vi ultima de 26 de ani, deci vreau sa fie una buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place enorm de mult culoarea ceasului!
    Varza de Bruxelles este foarte sanatoasa si se poate prepara in multe moduri, si eu o consum foarte des!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceasul este tare dragut! Imi place culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  9. buna,
    ceasul e foarte fain. cat ai asteptat sa iti vina? ma bate gandul sa imi comand si eu.
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Geanta arata mai frumos in realitate decat pe site, pare solida si lucrata foarta bine. Imi place si culoarea ceasului, poate inveseli orice tinuta. Saptamana mea a fost oribila si continua sa fie, deoarece am racit foarte rau si pe deaspura mi s-a terminat si concediu :(( .
    Varza de Bruxelles tin minte ca am cumparat si era destul de amara ( poate nu am gastit`o eu cum trebuie?).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca cea congelata e amara, eu n-am luat decat proaspata si n-a fost amara. Sanatate multa. :)

      Ștergere
  11. Nu am mancat niciodata varza de Bruxelles, dar ma tenteaza din ce in ce mai mult sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi sa iei proaspata, am inteles ca aia congelata e amara. :)

      Ștergere