3 genti si nici una pentru mine

17.2.15


geanta neagra - AICI
geanta paiete - AICI
geanta Galaxy - AICI

Va aratam ieri pe Facebook ca am primit niste colete (postasul si curierul au venit in acelasi timp si eu ma uitam la colete si nu stiam cu ce sa incep, inceput misto de saptamana, nu?), iar doua dintre ele au fost de la Choies. 3 genti si nici una nu este pentru mine ... toate vor pleca curand spre niste norocoase.

Prima geanta neagra o am si eu (v-am aratat-o deja si-mi place la nebunie, a fost una dintre cele mai inspirate achizitii ale mele de pe site), iar asta va ajunge la castigatoarea concursului de pe Facebook (pe care n-am apucat s-o aleg inca) si sunt sigura ca o s-o poarte cu placere pentru ca este o geanta misto, lucrata bine, cu accesorii metalice de calitate.

Cea de-a doua geanta va merge catre castigatoarea concursului din luna ianuarie de pe blog si sper sa o poarte cu placere si sa ii aduca un zambet pe buze. Iar cea de-a treia geanta va ajunge la Ramona (mai bine va uitati la geanta asta pe site ca in poza facuta de mine nu prea se intelege modelul) pe post de cadou de inceput de primavara.

Zilele trecute am vazut pe strada la o tipa o geanta gri cu franjuri care mi-a placut mult. N-am avut niciodata o geanta cu franjuri si ma bate gandul s-o iau pe asta de AICI, dar nu-s decisa. Voi ce ziceti? S-o iau, sa n-o iau?

20 de comentarii

  1. Cea neagră este preferata mea! Îmi place mult și geanta gri cu franjuri și cred că ar trebui să o cumperi! O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult geanta, de cate ori o port ma gandesc ca am fost inspirata ca nu am tinut cont de poza de pe site (deloc interesanta) si am comandat-o. O zi frumoasa si tie. :)

      Ștergere
  2. Ffff frumoase toate 3, preferata mea este prima geanta ♥♥♥, sigur norocoasele se vor bucura la maxim de ele ♥.Iar in legatura cu geanta cu franjuri, eu zic sa ti-o iei daca ti-a placut de ce nu, dupa sa nu ramai cu gandul la ea ♥♥:*, te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le poarte cu drag noile posesoare, prima imi place .
    Da, ia-ti geanta cu franjuri ..perioada asta si eu sunt in cautarea unei asemenea genti si sper sa gasesc una pe placul meu . Cred ca albastra sau rosie si sa nu AIBA franjurii prea lungi :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rosie cred ca m-ar tenta si pe mine, dar nici gri nu-mi displace. Cred ca o iau. :))

      Ștergere
  4. ce frumoase sunt! mie imi plac toate!!! apropo de franjuri, sunt innebunita si la acest capitol, asa ca mi-am luat dupa sarbatori o geanta care seamana tare bine cu aceea pe care vrei tu sa o cumperi! Este gri (sobolan) ii zic eu, imi place mult culoarea si are franjuri numai pe o parte; o port cu mare mandrie! Am luat-o din magazinul Migdal din Vatra Dornei si a costat 80 Ron, asa ca pretul de pe site este unul chiar foarte bun! asa reduceri, da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite asa am pus geanta in cos si am luat-o. :)) S-o porti si tu cu placere pe-a ta. :)

      Ștergere
  5. Hei, hei ai rezistat putin pana sa mai achizitionezi o noua geanta, insa era chiar prea frumoasa ca sa nu o comanzi si pretul bun! Mai ieri vorbeam ca geanta neagra ( cea care e destul de incapatoare si trebuie sa pui multe lucruri in ea ) ca e ultima si uite..gentile astea.. ispitele noastre! Niciodata nu avem prea multe :)
    Geanta din concurs e super tentanta, se vede foarte bine si in imaginile de pe site, este o poza si cu interiorul ei, imi place pentru ca e dreapta si are accesorii metalice, dar si lantul.
    Astept un feedback pt geanta cu franjuri, desi cred ca nu iti va parea rau de alegerea facuta!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  6. Uof cum ai tu grija de toate! In ceea ce priveste geanta cu franjuri, mie imi place si cred ca ti s-ar potrivi de minune! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate sunt superbe!!!
    Cea cu franjuri este foarte frumoasa <3.
    Merita cumparata!

    RăspundețiȘtergere
  8. tare simpatice toate! sa se bucure fetele de ele!

    RăspundețiȘtergere