3 de incercat de la Ziaja

24.2.15


Asa cum stiti deja in ultima perioada am tot folosit produse de la Ziaja si am descoperit cateva care imi plac mult si de care vreau sa va povestesc astazi pentru ca merita incercate. Preturile sunt mai mult decat prietenoase, iar produsele surprinzator de bune, ceea ce ma face sa cred ca vom mai auzi de produsele lor si ca vor deveni mult mai cunoscute.

Crema de maini cu lapte de capra (v-am spus ca este cea mai cunoscuta gama a lor) mi-a placut de la prima folosire. Contine vitaminele A si E si provitamina B5 si promite o hidratare in profunzime a pielii, ceea ce si ofera, de altfel. Intra imediat in piele, nu lasa o senzatie unsuroasa pe maini si pielea se simte imediat hidratata, hidratare care in cazul meu se mentine cateva ore bune. Eu n-am mainile uscate si nici cu tendinte de ridare, insa crema asta imi place mult si o recomand. Ambalajul este diferit de tot ce-am vazut pana acum si-mi place mult, ii da o nota de eleganta. Pretul este in jur de 12 ron pentru 80 ml, insa o gasiti si sub 10 ron (Farmacia Tei, de exemplu), ceea ce o face si mai interesanta. 

Crema peeling cu extract de alge marine, vitamina A si enzime a fost al doilea produs incercat din gama asta (primul fiind lotiunea micelara, care imi place si ea foarte mult) si am ramas mai mult decat surprinsa. Am aplicat-o pe tenul umed si am lasat-o sa actioneze 10-15 minute, dupa care am clatit cu apa si mi-a placut mult cum a ramas tenul - curat si hidratat, insa minunea s-a produs la cand am folosit-o a doua oara si am adormit in cada vreo 40 minute. Cand mi-am curatat tenul l-am simtit putin uscat (cele 40 minute si-au spus cuvantul), dar extrem de fin (in special in zona nasului, unde era cam incarcat). M-am uitat cu atentie la ten cand am iesit din baie si am ramas surprinsa de ce-am vazut, nu m-am gandit ca un produs de genul asta poate sa aiba un asemenea efect. Daca va simtiti tenul incarcat si nu functioneaza nimic, s-ar putea sa va uimeasca peelingul asta enzimatic.

Gelu racoritor pentru picioare cu extract de castane este ieftin (10 ron/ 100 ml) si imi place la nebunie. In ultimele zile mi-am simtit picioarele grele si obosite si 2-3 minute de masaj seara folosind gelul asta m-au ajutat sa ma relaxez. Intra imediat in piele, este racoritor si picioarele se simt imediat mai usoare. Eu il folosesc inainte sa adorm si ma ajuta sa ma destind. Daca va plac produsele de genul asta, incercati-l si in mod sigur o sa va placa.

Ati incercat vreunul dintre produse? Va tenteaza vreunul?

9 comentarii

  1. Arata super toate, eu nu am auzit de ele, te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici de astea n-au auzit? De abia am scris eu de ele zilele trecute.

      Ștergere
  2. Buna Camelia,
    Crema peeling mi-a starnit interesul, imi simt tenul incarcat si cred ca mi-ar fi de mare ajutor!

    Sper sa ai o zi frumoasa si sa treaca repede starea de raceala!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa daca apuci s-o incerci, eu am ramas uimita de diferenta, nu ma asteptam.

      Ștergere
  3. Recunosc, acum aud prima oara de acest brand. Ma interesaza foarte mult crema de mana asa ca voi fi mai atenta cand voi intra intr-o farmacie, poate le voi gasii si in Cluj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur le gasesti, sunt intr-o gramada de farmacii independente.

      Ștergere
  4. ma tenteaza tot! waaa, ce-as face un shopping acum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut crema de maini pe lista! :)

    RăspundețiȘtergere