Smart shopping #2

22.10.14


N-am ajuns de ceva vreme la Hello Free Z One Discount (v-am mai povestit de magazin pe blog acum luni de zile si sunt sigura ca l-ati mai vazut mentionat si pe alte bloguri), insa aseara le-am facut o vizita pentru ca ma tentau cateva produse vazute pe Facebook si aveam de luat si niste cadouri. M-am gandit ca o sa gasesc mai multe variante acolo si nu m-am inselat. Tot ce vedeti mai jos a costat in jur de 125 ron si am luat o gramada de produse.


O sa incep cu ce imi place mie cel mai mult si nu ma mai satur sa-l miros - gelul de dus Vanilla & Macadamia de la Creightons. Sapunul lichid l-am luat acum cateva luni si ma fascineaza mirosul, tot am sperat sa vad si alte produse cu aroma asta si minunea s-a intamplat. E dulce, delicios si da dependenta. Daca nu va omorati dupa mirosurile dulci mai sunt cateva variante interesante: cirese si smochine salbatice, mango si papaya, avocado si migdale.

Roll-on-ul de la Vaseline am vrut sa-l incerc pentru ca nu are deloc alcool si eu am zona axilei foarte sensibila si cred ca o sa mi se potriveasca (mai era o varianta cu aloe, insa eu am ales Active Fresh). Urmeaza sa aduca si lotiunile de corp de la Vaseline in curand daca va intereseaza. O alta surpriza placuta a fost pila de la Tweezerman pe care am platit "fabuloasa" suma de 2,75 ron si sunt chiar curioasa s-o incerc.


Produsele pentru par au atarnat greu (la propriu) in sacosa cu care am plecat de acolo. Samponul uscat de la L'Oreal mi-a starnit curiozitatea de cand l-am vazut pe Facebook si nu aveam cum sa-l ratez, iar Shea Cashmere Wonder Serum Spray de la Gliss miroase fenomenal si cred ca o sa mi-l opresc eu (desi l-am luat cu alta intentie). 

De la Daily Defense am luat 2 game: Argan Oil si Shea Butter and Almond Oil. Miros foarte bine si pretul este mai mult decat bun pentru cantitatea oferita, le-am luat pentru niste prietene care isi sarbatoresc ziua in curand. Eu am gama Keratine, dar n-am apucat s-o folosesc decat o data si mi-a placut. Mai este si varianta Macadamia Oil, care m-a tentat mult cand am vazut-o, insa nu mi-a placut deloc mirosul.

Despre produsele Naked (sunt mai multe game interesante, se gasesc in Boots in UK) stiu de ceva vreme, insa n-am crezut ca o sa le vad si la noi. M-am inselat si-mi pare tare bine. Am luat balsamul din gama Shine cu lapte batut si ceai verde (urmeaza sa iau si samponul cand ajunge) despre care am citit numai de bine. Produsele se lauda ca sunt 97% naturale, nu au sulfati si parabeni si am inteles ca sunt perfecte pentru cei cu scalp sensibil (le-am vazut recomandate inclusiv de persoane cu psoriazis). O sa va spun cum sunt pentru ca sunt si eu curioasa.


Am luat de la Airpure odorizante 2 in 1 (cu ulei si cristale) in variantele Fresh Linen si Pomegranate Citrus Cassis (am avut aroma asta si mi-a placut - cred ca ulei a fost, nu mai stiu exact) si o lumanare Romantic Nights care miroase foarte bine si arata foarte interesant. Si pentru ca aveau un pret foarte bun am pus in cos si 2 sprayuri de camera de la Flower Shop ambele cu scortisoara, perfecte pentru perioada care urmeaza.


Pentru o alta prietena am luat o crema de corp cu ulei de argan - i se potriveste perfect borcanul imens (500 ml) si o sa ii ajunga sa isi faca masaj pana se plictiseste. Nu stiu cum sunt, dar mai erau cateva variante interesante. Ce mi s-a parut interesanto-ciudat (va place cuvantul inventat de mine) este ca scrie ca se poate folosi si ca cleanser, eu n-am de gand sa incerc, dar poate altcineva o face.


Iar din seria cumparaturilor random am sa va arat o bricheta lunga luata cu scop precis - aprins lumanari (cea pe care o aveam s-a descarcat si n-am spray s-o incarc acum, trebuie sa caut unul prin magazine ca sa nu fac colectie de brichete lungi) si un borcan cu condimente - la condimente trebuie sa mai ajung intr-o zi sa ma uit cu atentie pentru ca mai am cateva pe lista.

Si o sa inchei postarea cu cateva vesti: in magazin gasiti samponul Platinum Strength de la TRESemme la 12,99 sau 13,99 (500 ml) - m-am uitat de 2 ori ca sa va spun si tot n-am tinut minte si Take The Heat de la Aussie la 18,99 (300 ml), iar din cate am inteles urmeaza sa soseasca multe produse de la ambele firme. De asemenea urmeaza sa aduca sampoanele uscate de la Batiste pentru blonde si brunete (pretul la cele existente acum in magazin era 12,99) si alte noutati. Pentru ca stiu ca multe ati tot intrebat de magazinul on-line pot sa va spun ca este in lucru deja, asa ca o sa fie disponibile produsele si pentru cele ce nu stau in Bucuresti in curand (se poate da si acum comanda dar e mai complicat).

Ce va tenteaza din ce am luat eu? Am facut sau nu o afacere buna?

18 comentarii

  1. Da da, ai facut o afacere foarte buna .Abia astept sa se deschida magazinul online . Cel mai tare ma tenteaza samponul usat de la Loreal .
    ps: cam in cat timp ajung comenzile de pe Feelunique? o astept pe a mea cu nerabdare :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am luat eu pe ultimul, dar cred ca mai aduc. Intre 3 si 30 de zile, depinde ... nu stiu de ce.

      Ștergere
  2. Chiar super afacere. Sa le folosesti cu drag!
    De ar deschide un magazin si pe la Unirir ar fi perfect.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cauta spatiu si pentru un al doilea magazin, care va fi mai central, asa ca s-ar putea sa ai o surpriza. :)

      Ștergere
  3. Vaaai, câte bunătăţi ai luat! Mi-ai făcut o super poftă de shopping :) Până acum am suspinat mai intens la balsamul Naked, toate cele 3 de la Daily Defense cu argan, deodorantul şi gelul de duş. Oricum, ai făcut o super afacere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu aveam chef, sa miros, sa testez, sa aleg .. mi-am satisfacut din plin pofta. :)

      Ștergere
  4. Ce de produse dragute! Foarte tare magazinul, abia astept sa livreze si in tara :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate chestii tentante ti-ai cumparat <3
    Am mers si eu in weekend la magazin, dar am fost duminica pentru ca nu stiam ca e inchis si m-am suparat foarte tare :)))
    Vad ca au adus multe lucruri noi, o sa merg sa imi iau si eu un sampon, sa vad acolo ce ma tenteza mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, n-am mai fost de mult si meritam o sesiune de cumparaturi, asa de rasfat. :)

      Ștergere
  6. Toate ma tenteaza, dar gelul de dus ma omoara :))

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost al meu prin trecere sambata si voiam si eu samponul uscat de la L`Oreal, dar nu l-a gasit, asa ca mi-a luat Batiste (eu nu l-am folosit pana acum). Mie mi-e frica sa ma mai duc acolo, mai ales ca ultima data se putea plati si cu cardul :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am luat pe ultimul de la raft. Bine ca n-am stiut de plata cu cardul. :))

      Ștergere
  8. oo, ai cumparat cate ceva! eu sunt tare curioasa de spray-ul uscat de la L'Oreal. O sa le fac o vizita in curand.. sa se mai opreasca ploaia.
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mereu gasesc cate ceva tentant acolo, asa ca vizitele rare sunt cele mai bune ... si mai productive. :)

      Ștergere
  9. am fost acum o luna si mi-am luat balsamul Tresemme pt volum, au spus ca samponul o sa vina in cateva zile... Am revenit la magazin ca proasta dupa 5 zile... Nici dupa o luna nu l-au dus :| Abia astept sa il aduca, acum doua saptamani am fost ultima data si era cam gol , in special pe la dulciuri...

    RăspundețiȘtergere