Seara de rasfat cu Yves Rocher

25.10.14

Mai e cazul sa va spun ca serile sunt preferatele mele si ca-mi place la nebunie sa am cate o sesiune de rasfat (prelungita, daca se poate)? Pe principul "merit dupa o zi lunga si obositoare"  intr-una din serile trecute m-am rupt de lume si am ales sa ma relaxez asa cum imi place mie cel mai mult - cu arome si produse care imi dau o stare de bine. Si de data asta n-am mai ales o culoare, ci o firma - Yves Rocher.


Am umplut cada cu apa, am folosit un cub efervescent cu vanilie (pe care n-am avut cum sa-l mai "prind" in poza dupa ce l-am folosit), mi-am pus castile in urechi si am lenevit. Dupa ce m-am saturat de stat in apa calda, am folosit gelul de dus cu vanilie (pompita am luat-o cu 3 ron dintr-un catalog venit prin posta, e mai mult decat utila, sticla fiind destul de mare si grea) si exfoliantul din aceeasi gama. Nu sunt tocmai ieftine produsele, insa eu le-am ales cadou la diverse oferte si imi plac mult. Sunt perfecte pentru serile racoroase si deja stiti cat imi place vanilia.

Uleiul exfoliant pentru maini m-a atras de cand l-am vazut intre noutatile de toamna si daca nu l-as fi primit in mod sigur l-as fi cumparat, imi plac produsele de genul asta, chiar daca as putea sa folosesc exfoliantul de corp si pe maini (ceea ce si fac de multe ori). Ei spun sa se maseze pe mainile uscate si sa se clateasca cu apa, eu va spun ca este prea gros pentru asta (consistenta este a unui gel gros, nu a unui ulei) - trebuie adaugata putina apa si este perfect. Lasa mainile hidratate, fara vreo urma uleioasa si are un miros subtil, dar placut.


Daca tot am folosit gelul de dus si exfoliantul m-am gandit ca e cazul sa folosesc si crema cu vanilie (pe care o gasiti la oferta acum pe site). Ambalajul nu e practic deloc si recunosc asta, dar mie imi place la nebunie. Ma fascineaza borcanele de genul asta si sistemul de inchidere. Am cateva de la produse mai vechi pe care le-am refolosit in diverse scopuri. Pe picioare am aplicat crema nutritiva cu lavanda, imi place mult, dar e extrem de scumpa (tinand cont ca are numai 50 ml), asa ca profit cand e vreo oferta de genul 1+1. Trebuia sa va pun o poza cu sosetele mele pufoase si calduroase ca sa vedeti ca imi place sa ma joc cu culorile - au niste dungi late exact culoarea tubului de crema.


Si nu in ultimul rand m-am ocupat putin de tenul meu si am profitat de ocazie sa incerc noua masca pentru hidratare intensiva Hydra Vegetal pe care am primit-o zilele trecute. Are un miros placut, mi-a placut cum mi-am simtit tenul dupa folosire, insa nu pot sa emit o parere dupa o prima folosire. Insa din experienta trecuta mastile de la Yves Rocher imi plac, asa ca ma astept sa fie asa si in cazul asta. Am lasat-o 10-15 minute pe ten, nu 5 cum scria pe ambalaj. Si pentru ca am umblat prin sertare am descoperit elixirul de frumusete cu 30 uleiuri pretioase (probabil primit cadou la vreo comanda) si am zis sa ii dau o sansa daca tot il am - l-am masat usor pe ten (ceea ce nu fac de obicei) insa chiar am simtit nevoia sa-mi detensionez fata si mi-a placut ca nu a ramas tenul uleios si dimineata l-am simtit hidratat si odihnit. O sa vad cum mi se pare in perioada urmatoare.

Ati incercat vreunul dintre produse? Va tenteaza ceva? Ce ziceti de seara mea?

22 de comentarii

  1. Nu am mai folosit de mult timp produse Yves Rocher,dar m-ar tenta gelul de dus cu vanilie.Trebuie sa il incerc :) O zi buna ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie gama asta mi se pare una foarte reusita. Duminica placuta (ce-a mai ramas din ea) :)

      Ștergere
  2. Ce bine arată toate produsele puse la un loc!
    Gelul acela de duș chiar miroase a vanilie? Eu am laptele de corp cu vanilie din aceeași gamă și aroma n-are nimic de-a face cu vanilia, mă duce cu gândul la un sirop de tuse pe care-l luam în copilărie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, miroase a vanilie. Am si eu o varianta mini a laptelui de corp, sunt multe produse care miros asa cand vanilia nu e combinata cu altceva (de aici si impresia ta de sirop de tuse) - crema n-are aroma aia intepatoare.

      Ștergere
    2. Așa e, dar eu mă așteptam la acel miros foarte plăcut de vanilie. O să-i mai dau niște șanse, că în rest mi s-a părut bun... doar mirosul uneori îmi place, alte ori îmi displace, cert e că nu prea se potrivește cu restul produselor mele cu aromă de vanilie. :D

      Ștergere
    3. Da, e mai ... nu stiu care e cuvantul potrivit ... dar stiu la ce te referi. :)

      Ștergere
  3. Gelul de dus cu vanilie de la Yves Rocher e delicios, preferatul meu. E foarte persistent, cremos, miroase absolut superb. Doar ca, pretul ma opreste sa il comand prea des...
    La cat mai multe sesiuni de rasfat!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, insa il folosesc doar cand simt nevoie de o seara dulce si calduroasa. :)

      Ștergere
  4. imi place aceasta marca, produsele sunt de calitate si merita o investitie serioasa la orice comanda -gelurile sunt pe placul meu as cupara non stop ..

    RăspundețiȘtergere
  5. daca ai scris vanilie si lavanda deja mi-ai stârnit curiozitatea :) Sa folosesti cu placere toate produsele,arata super bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vanilieeeeee... ador vanilia! Si cred ca si tu :D
    De la Yves Rocher mi-am cumparat chiar ieri un sampon si un balsam pentru hranire, am dat 27 lei pe ambele, am scapat ieftin. Nu prea mai am bani multi in ultima perioada, si incerc pe cat posibil sa fac economii cat se poate de mult.
    Pupiciii muuulti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum sunt produsele pentru par de la ei, nu m-au atras niciodata. Sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  7. Dintre toate, crema aia in borcan mare mi se pare cea mai apetisanta. :D Vanilieee

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce-mi plac produsele cu vanilie de la Yves Rocher, le ador!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar acum am aplicat pe ten masca hidratantă de la Yves Rocher și ieri am utilizat uleiul exfoliant. Cu toate că le utilizez de puțin timp, deja îmi plac foarte mult. Cât de celelalte produse, mă ispitesc să le încerc, datorită faptului că sunt de la Yves Rocher, o firmă pe care o apreciez, și fiindcă au o aromă foarte plăcută, de vanilie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au avut o gramada de lansari inspirate in ultima vreme si am descoperit produse bune. :)

      Ștergere