L'Oreal EverPure

16.10.14


Cred ca am o mica (sau mare, nu m-am decis inca) obsesie atunci cand vine vorba de produse pentru ingrijirea parului. Si la viteza cu care imi creste parul si la cum arata cred ca am facut niste alegeri inspirate pana acum. Acum cateva luni mi-am luat de pe feelunique samponul, balsamul si masca din gama EverPure de la L'Oreal si am inceput sa le folosesc in ultimele saptamani, mai exact dupa ce m-am vopsit. Am vrut sa vad ce face o gama speciala pentru parul vopsit care se lauda ca nu are sulfati, ca tot aud/ vad ca e mai bine fara.

N-am vazut cine stie ce mari diferente - vopseaua mi-a curs la fel din par (chiar sunt dezamagita cat de repede si-au facut aparitia firele albe de par. dar se intampla dupa fiecare vopsire) si parul arata ca de obicei, faptul ca am folosit produse fara sulfati nu simt ca a facut vreo diferenta (poate e nevoie de un timp mai lung de folosire ca sa se observe ceva, nu stiu). Poate sa zic ca e un pic mai matatos decat de obicei, dar nu e o diferenta foarte mare.

Ceea ce am observat si-mi place este ca imi cade mult mai putin par de cand le folosesc si trebuie sa mentionez asta. Samponul contine ulei de rozmarin si de ienupar, iar balsamul ulei de rozmarin si menta (la fel ca si masca), nu stiu daca e meritul lor, dar imi cade par mai putin. Ceea ce nu-mi place insa este mirosul care ramane in par cateva ore bune, nu este un miros nasol, insa cred ca e mult mai potrivit pentru vara pentru ca da senzatia de racoare. Pe mine ma deranjeaza putin la ficat - insa nu pot sa nu spun cat de sensibil e ficatul meu la anumire mirosuri. E doar o preferinta personala.

Imi plac, dar nu simt ca au ceva special astfel incat sa merite o comanda pe un site din afara. Daca ati incercat gama asta astept si parerea voastra. Iar daca folositi produse fara sulfati vreau sa stiu daca in timp ati vazut diferente.

16 comentarii

  1. Intotdeauna mi-au placut produsele L'Oreal destinate parului si sincer le-as incerca si eu... dar mai intai sa imi termin resursele din baie. Poate pana la Craciun voi da si eu o comanda pe feelunique. Multumesc pentru postare Camelia, am mai adaugat ceva in wishlist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti la poza de pe Instagram, mi-au venit astazi niste produse de la OGX, miros fantastic si am citit numai de bine despre ele, poate te tenteaza mai mult. Eu de-abia astept sa le incerc. :)

      Ștergere
    2. Si eu vreau de la OGX, ma tenteaza rau o comanda dar deocamdata nu am fonduri:) dar cred ca miros demential. Te rog fa un review dupa ce le folosesti!

      Ștergere
    3. In mod sigur o sa le fac, sunt atat de curioasa ca m-am gandit serios sa ma spal in seara asta, dar m-am linistit. :))

      Ștergere
  2. Tot de pe feelunique am comandat si eu tot asa sampon+balsam+masca, insa varianta EverSleek. M-au tentat pt. ca am vazut ca sunt foarte laudate pe YT, dar si pt. ca vreau sa vad daca face vreo diferenta folosirea de produse fara sulfati. Inca nu le-am inceput, mai am putin din gama Dove. Cum spumeaza samponul? Am inteles ca cele fara sulfati fac mai putina spuma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa citisem si eu, insa nu mi s-a parut ca e vreo diferenta intre samponul normal si asta fara sulfati. Sper sa-ti placa, m-am uitat si eu la EverSleek inainte sa le comand pe astea.

      Ștergere
  3. Le-am avut si eu, insa nu m-am dat pe spate. Parca imi placea mai mult cealalta gama, bejulie, Rich sau asa ceva. Eu le-am luat din magazin.
    In momentul asta favorita mea absoluta e gama All Soft de la Redken. Le-am luat in varianta "mica" de 250 ml la vreo oferta pe care tot tu ai anuntat-o mai demult si atit de mult mi-au placut ca n-am mai asteptat sa se termine si am cumparat si samponul si balsamul la litru:)))) Acum folosesc toata gama, masca si serumul si imi plac la nebunie.
    In ceea ce priveste vopseaua de par, eu simt diferenta destul de mare cind ma vopsesc cu o vopsea de supermarket fata de cind ma vopsesc cu una professionala ( acum folosesc Wella Koleston 7.77) . In timp se simte/se vede si mai mult la calitatea firului de par.
    Despre sampoanele cu sulfati sau fara, sincer nu pot spune mare lucru, pt ca detaliul asta nu e important pt mine. Daca nu fac matreata, daca nu ma maninca capul si daca imi rezista parul 3 zile curat, atunci chiar e irelevant pt mine daca samponul are sau nu sulfati! Da, stiu ... sint cam superficiala in domeniul asta :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu e nici o diferenta intre vopseaua de supermarket si aia profesionala, ultimele 2 vopsiri la salon au avut acelasi rezultat (eu ma vopsesc doar pentru niste fire albe in varful capului). N-am apucat nici acum sa incerc Redken, insa e pe lista.

      Ștergere
  4. Salut, trebuie sa le incerc si eu. Caderea parului la mine e o problema (inca nu firele able, doar citeva, pe partea stinga, pe care le am de cind m-am nascut (!!), am incercat, si te rog sa ma crezi, de la produse de designer, extrem de scumpe (fekkai a fost singurul care si-a facut treaba, dar e scump, si Lush - samponul solid cu ienupar) acum folosesc Syoss, pentru barbati cu vitamina C. Spala bine parul si nu imi cade parul:). Am si eu masca, o folosesc rar, imi place cum lasa parul. In curind trec iar pe Lush sampon solid. il laud peste tot :) te pup, Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am incercat multe produse, inclusiv unele extrem de scumpe care n-au facut nimic pentru parul meu. De la Lush n-am incercat nimic, deci nu stiu ce sa zic. Weekend frumos sa ai.

      Ștergere
  5. In general imi plac produsele L'Oreal, insa cele pt par mie nu mi se potrivesc deloc. Imi cade parul de la ele de pot sa jur ca e ultima baie pe care o voi face cu par :)). Am incercat diverse game, din Romania, am primit si din strainatate, am folosit si masca regeneratoare (de la aia mi-a cazut cel mai rau, de nu mi-am mai pus nicio masca niciodata, dar o sa-mi pun cand voi avea ocazia ca am trecut peste trauma :)). E foarte, foarte ciudata experienta mea cu produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am avut probleme de genul asta, insa e clar ca trebuie sa stai deoparte de produsele lor. :)

      Ștergere
  6. Eu am incercat EverSleek si scalpului nu i-a placut deloc! Am facut matreata, radacinile mi se imbacsisera, cred ca e prea hidratant pentru parul meu - desi pe lungime parea sa-i placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am probleme cu scalpul, deci nu ma pot pronunta, dar nu mi se pare extrem de hidratant. Eu am reusit "performanta" sa nu spal 7 zile saptamanile trecute si nu se vedea deloc pe parul meu, nu s-a ingrasat, nu s-a imbacsit, nu nimic.

      Ștergere