7 intr-o saptamana #9

5.10.14


Saptamana asta a inceput cu o veste extrem de proasta (pentru care inca imi mai am emotii si sper sa se termine bine pentru mine ca altfel sunt in rahat pana peste gat, n-are sens sa incerc sa ma exprim frumos) dar s-a terminat frumos - am incercat sa-mi pastrez moralul sus si am reusit. Ieri s-a implinit 1 an de cand am gasit-o pe Alma pe strada si asa cum mi-a spus cineva acum mult timp cred ca era acolo si ma astepta. N-am cuvinte sa descriu ce caine minunat este, daca o cresteam eu de mica nu cred ca era asa - este disperata dupa Bella si o copiaza exact ca o maimuta - asta cand nu ne face serenade (eu n-am intalnit pana acum catel care sa cante cum o face ea), iar Bella o ignora total (poza de mai sus e dovada spuselor mele).

Am inceput programul de detoxifiere de care va spuneam saptamana trecuta si mi-am inceput fiecare dimineata cu un shake, iar in ultimele zile am adaugat si biscuiti Oreo ca sa il fac mai delicios. Am primit de la Nivea o punga plina cu spuma si spray pentru par si mi-am amintit de liceu si de-abia astept sa le incerc (sunt prea multe pentru mine, m-am gandit deja la ceva) si de asemenea am primit o ventuza pentru masaj anti-celulitic, de care eu habar n-aveam ca exista, dar o sa va povestesc mai multe cu alta ocazie. 

Toata saptamana am avut pe unghii Just Spotted The Lizard de la O.P.I. care a rezistat eroic (ce vedeti in poza este a sasea zi de purtare) si pe care n-am reusit s-o prind in toata frumusetea ei in poza. Mi-am cumparat cateva produse care imi plac la nebunie si am primit si plicul de pe ebay cu mostrele pentru fondul de ten Dior Star (am facut o super afacere - 20 mostre x 1,5 ml = 30 ml, cat e si varianta full size = 7 lire cu transport cu tot, v-am povestit mai multe pe Facebook) si de-abia astept sa-l incerc.

Sper ca si saptamana voastra a fost una reusita, iar cea care incepe maine sper sa fie de-a dreptul fantastica.

10 comentarii

  1. imi pare rau pentru necazurile tale,dar e bine ca s-au terminat pozitiv...frumoase catelusele tale,nuanta ojei e minunata,in ton cu anotimpul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa se termine cu bine si sa fi fost doar o neintelegere. Oja este perfecta pentru perioada asta.

      Ștergere
  2. M-am intristat dar am si zambit citind aceasta postare . M-am intristat pentru ca ai probleme, sper sa treci cu bine peste ele si cu siguranta tu poti pentru ca esti o persoana foarte puternica . Am zambit cand ai spus de Alma ca o copiaza pe Bella exact ca o maimuta :) mie-mi vine sa le mananc pe-amandoua , atat de dulci sunt .Sunt tare curioasa de ventuza respectiva, nici eu nu stiam de ea, asa ca astept sa ne povestesti . Saptamana mea a fost una buna pot sa spun si la fel iti doresc si tie pentru saptamana care urmeaza . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit sa scriu o postare intreaga despre Alma, o merita ... cred ca o s-o si fac candva, ea o merita din plin. Multa lume stia de ventuzele alea, numai noi nu. Sper sa ai o saptamana fantastica. :)

      Ștergere
  3. Mai detoxifiere cu Oreo...nu prea o mai poti numi detoxifiere:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca 2 biscuiti mici la un shake au vreo importanta? Iti spun eu ca n-au.

      Ștergere
  4. Superba oja, am si eu una asemanatoare de la Catrice. Abia astept sa aflu mai multe despre ventuza, m-ai facut curioasa. De ceai ce parere ai? Pe mine nu m-a dat pe spate sau aveam eu asteptari prea mari de la el :))) Iti doresc o saptamana frumoasa!
    http://justmealejandra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceaiul il beau de ceva vreme, ma asteptam si eu sa fie mai intensa aroma, dar asta e ... eu inca caut ceaiul perfect. O saptamana frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  5. Alma si Bella sunt superbe, li se citeste in ochisori sufletul lor frumos!
    Cat despre unghiute- Wow am exclamat, sunt superbe, nuanta e mai mult decat deosebita.
    Pe Fb am vazut ca e vorba de o ventuza, dar n-am stiut ca e penru celulita eu ma gandeam ca-i la fel ca ventuzele bunicii :D.
    Cat despre celelalte sa le folosesti/papi cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte expresive amandoua, asa e. Si mie imi place mult oja si e perfecta pentru vremea asta. Sa ai o saptamana minunata. :)

      Ștergere