7 intr-o saptamana #11

26.10.14


A fost o saptamana buna cu multe chestii care m-au bucurat, au fost si cateva momente mai stresante, dar nu vreau sa ma gandesc la ele si nici sa mi le amintesc. Am incercat cateva lucruri noi si am realizat un mare pas pentru mine, dar o sa va spun mai multe intr-o alta postare. 

Nu pot sa incep postarea asta fara sa va arat ce caciula are Bella (si fularul e caraghios, dar caciula face toata treaba) - nu stiu daca v-am mai spus dar ei chiar ii place sa fie imbracata (are cateva tinute adunate de-a lungul timpului). Si nu este un moft, a imbatranit si resimte frigul destul de rau, asa ca a ajuns tocmai bine echipamentul de iarna, poate asa iese si ea afara fara sa fie nevoie sa o iau cu forta. Printre lucrurile incercate saptamana asta se numara cateva mancaruri pe baza de legume - in poza niste chiftele din legume facute la cuptor. Nu, n-am de gand sa devin vegetariana daca la asta v-ati gandit, doar incerc sa mananc si altceva. Stickul de memorie l-am primit de la Milka - am introdus un cod pe net de la o ciocolata, am primit mesaj ca am castigat, m-au contactat pentru validare si am primit premiul prin posta. Dragut, nu?

Daca ma urmariti pe Facebook probabil ati aflat deja ca am ajuns la yoga, o sa va povestesc experienta zilele astea pentru ca am vazut ca sunteti interesate de asta. In postarea asta va spuneam ca am mai dat deja o comanda de lumanari pentru ca mi-au placut mult, realitatea este ca am dat doua, cu intentia sa dau doua lumanari cadou, insa mi-au placut atat de mult incat le-am oprit eu toate. Gingerbread Cookie este perfecta pentru perioada sarbatorilor, insa nu este singura care imi place la nebunie. Dupa 35 de zile mi-a ajuns si comanda ratacita de pe StrawberryNET, desi imi pierdusem orice speranta ca o sa mai vad cele doua produse de la Becca, sper sa fi fost o simpla intamplare si sa nu se mai repete. Si o sa inchei cu o cana de ciocolata calda pentru ca imi place la nebunie si pentru perioada asta rece e perfecta.

Saptamana voastra cum a fost? Ceva momente memorabile?

29 de comentarii

  1. Par foarte interesante lumanarile astea, cred ca fac si eu o comanda :)
    Eu am avut o saptamana super plina la birou, asa ca ceea ce merita povestit e doar de ieri: am ajuns la Make-up fest de unde mi-am luat mai multe lucruri frumoase, apoi am fost la Douglas sa vad noua beauty box pe care nu am luat-o pentru ca mi s-a parut ca produsele mini sunt mult-prea-mini :), apoi am ajuns la Sephora jackpot de la Cocor unde am inghetat o ora jumate pentru un ruj care miroase foarte prost. Bine ca nu am racit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat de la Makeup Fest, eu n-am cum sa ajung desi ma tenta cate ceva. Despre Jackpot-ul de la Sephora nici nu vreau sa scriu ca imi vin prea multe cuvinte urate in minte. Duminica frumoasa in continuare :)

      Ștergere
    2. Multumesc mult! Da, mai bine nu mai vorbim de evenimentul Sephora :)
      Duminica frumoasa si tie!

      Ștergere
  2. Eşti minunată! Ne asemanam atât de mult! :))
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatica e Bella !! :))
    S-au asortat unghiutele cu cana :)
    Ma bucur ca ti-a ajuns pana la urma pachetul, era pacat sa nu mai ajunga (stiu ca ti-ai dorit mult produsele de la Becca)
    ps : Cum e Bucurestiul cu zapada ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) foarte simpatic catelul tau cu caciulita. Sa-i spui ca e la moda, toti cateii sun "babushka" mai nou.

    http://www.buzzfeed.com/catesevilla/babushka-dogs-forever?bffb&utm_term=4ldqpgp#3hwgzw1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, ce fete au cu basma in cap ... s-ar supara Bella pe mine ... caciula ii place ... 10 secunde :))

      Ștergere
  5. Sunt curioasa ce impresie iti va facea yoga :) Eu am fost la cateva ore si mi-a placut mult, intentionez sa mai merg.
    Iti las un clip ( e acroyoga, un derivat din yoga )- mie tare mi-a placut. L-am numit " armonie ". Ptr ca daca ar fi sa pun in imagini ideea de armonie, cam asa ar arata :)

    https://www.youtube.com/watch?v=nL4kfGpa5E8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut mult de tot, intentionez sa ma mai uit - citesit dimineata cum am plecat de acolo. Interesanta rau Acro Yoga asta - stimulanta as zice. Merci de video :)

      Ștergere
  6. Ce haioasă e Bella cu căciuliță. :))
    Foarte drăguț stick-ul de la Milka, ia să bag și eu codurile pe care le am, poate se lipește și de mine vreun stick din ăsta haios. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragalasa e Bella! :)
    Maya mea a devenit tare salbaticuta in ultima vreme, isi insuseste cam toate lucrurile; cu bluzitele ei daca o imbrac trebuie sa astept mult timp sa o si dezbrac si asta dupa lupte muuulte. Am dus-o acum o saptamana la tuns si probabil ca s-a speriat acolo, tu ce crezi, Camelia?
    Chiftelutele arata tare bine, poti sa-mi dai te rog linkul cu reteta? As vrea sa le incerc :D
    Siiii... vreau si eu o lumanarica parfumaaataa asaaaa!!! Vreau sa simt aroma sarbatorilor de iaarna :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa vorbesti cu ea pe un ton calm si cand o imbraci si cand o dezbraci. Eu am avut probleme d-astea cu Tasha, am observat ca se sperie cand ii trec ceva peste gat, insa cu rabdare si vorba s-a linistit si acum e ok.

      Nu e nici o reteta, le-am facut eu din capul meu - da-mi un mesaj pe Fb sau mail si-ti zic ce si cum. :)

      Ștergere
  8. e scumpica rau catelusa ta,e trendy si demna de plimbare prin oras :) imi place mult rujul de la Becca...felicitari pentru stikul de la Milk!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bella e printesa :)) Si mie imi place, l-am folosit deja. :)

      Ștergere
  9. Bella e foarte bela cu tinuta ei de iarna! Cred ca pana la urma tu ma convingi sa dau o comanda pe strawberry, cu toate ca tot o aman. o saptamana placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tocmai am plasat o comanda noua. :) Sa ai si tu o saptamana minunata.

      Ștergere
  10. Ce tare e stickul cu milkaaaa!!! Iar de lumanari mai zis, tomai ma delectez si eu cu Apple&
    cinnamon. Cum spuneam mi-ai facut zilele si serile frumoase! Multumesc! Pt mine a fost o saptamana asa si asa, dar s-a inceiat genial, inclusiv datorita tie si incerc sa continui si saptamana asta in acelasi "ton". :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana asta sa fie si mai buna si cu lucruri si mai misto. :)

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Da, e si fotogenica ... altfel degeaba era caciula misto, moaca ei e de coma. :)

      Ștergere
  12. E geniala Bella cu caciulita roz. O dulcica!
    Chiftlute de legume la cuptor am facut si eu de curad si am reusit sa le parlesc nitel. Si asta doar din cauza catelusei mele, Emi, care nu se mai satura de joaca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am tot facut in ultima vreme, dar pana acum n-am avut surprize neplacute. Bella e ... Bella. :)

      Ștergere
  13. Poza cu Bella e mortala! A fost virala azi la mine in agentie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Bella ai intrebat-o daca e de acord? :))

      Recunoaste ca fara mutra ei degeaba exista caciula. :))

      Ștergere
  14. Ce s-a intamplat la Sephor Jackpot? Am vazut ca ai mentionat intr-un comentariu. Eu nu am mai ajuns...ninsoarea m-a trimis acasa la caldura dupa Makeup Fest! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce s-a intamplat sambata, insa inainte a fost bataie de joc din partea lor - au anulat jocul desi confirmasera invitatiilor si se presupune sa au trimis mailuri sa anunte, insa nu s-a primit nimic.

      Ștergere