Se poate si asa (6)

29.8.13

In ultimele doua luni am reusit sa termin cateva produse, asa ca a venit momentul pentru o noua postare de genul asta. Cred ca postarile astea le fac mai mult pentru mine, sa vad ca mai si termin din produsele pe care le am tot adunat.

Despre samponul si balsamul Plump Me Up de la VO5 v-am povestit aici, mi-au placut si le-am folosit cu placere, dar mai am altele de incercat asa ca n-o sa ma intorc curand la ele. Cu masca Deep Repair din gama sleek.look de la Matrix m-am inteles bine, daca vreti sa cititi mai mult despre gama asta gasiti aici postarea mea.


Micro-dermabrasion Exfoliator din gama Total Renewal de la No7 il folosesc de niste luni bune (mai am un tub in sertar, deci nu ne-am luat adio definitiv), insa nu in fiecare saptamana, ci doar atunci cand simt ca am tenul foarte incarcat. Este un produs foarte bun (dupa ce-l folosesc chiar simt ca am piele de bebelus - probabil ca "vinovate" sunt cristalele exfoliante), insa un pic mai dur (prea abraziv) asa ca-l folosesc cand si cand. Masca pentru luminozitatea cu rodie de la Yves Rocher am folosit-o doar ca sa scap de ea, nu am vazut nici un fel de efect dupa folosire.


Am mai terminat o varianta mica a mastii de la Mario Badescu - Enzyme Revitalizing Mask - dar nu cred ca o s-o mai folosesc curand, intrucat vreau sa incerc si alte produse. Demachiantul pentru ochi din gama Bio de la Yves Rocher nu mi-a placut mai deloc, curata binisor, insa mirosul e prea puternic si de cele mai multe ori m-au usturat si ochii cand l-am folosit, asa ca nu n-o sa mai ajunga vreodata la mine.


Q10 Satin Spray din gama Time Restore mi-a placut mult si l-am tot folosit, dar nu mi se pare un produs fara de care nu pot trai, asa ca nu ma tenteaza sa-l cumpar. Am terminat un alt deo de la Yves Rocher, de data asta cu lamaie verde.


Si am reusit (cu ceva eforturi) sa termin si cateva produse de machiaj: mascara Volume Millions de Cils Extra-Black de la L'Oreal (mi-a placut foarte mult), o varianta mini a sprayului All Nighter de la Urban Decay (posibil sa-l cumpar in varianta full size intr-o buna zi), Moth to Flame Dazzleglass de la MAC (unul din glosurile mele preferate, e al treilea tub pe care il termin) si nu in ultimul rand Photo Up Under Eye Brightener de la Smashbox (l-am tot folosit in ultimii ani, insa am gasit o alta varianta care imi place mai mult asa ca nu o sa-l mai cumpar).


M-am descurcat binisor si acum am motive sa fac loc altor produse noi.

12 comentarii

  1. Si eu ma bucur cand ajung sa termin un produs, asta inseamna ca nu am cheltuit banii degeaba :) Si imi plac filmuletele de pe youtube din seria "empties of the month"

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Si pe mine ma tenta masca cu rodie, dar am inteles ca nu prea se vad efecte, deci o sa ii zic pas. Urmeaza sa fac si eu postarea cu goliciunile lunii :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici mie nu mi-a placut demachiantul pt ochi de la Yves Rocher , ma asteptam sa fie mult mai bun dar m-a dezamagit .

    Mi-ar placea mult un swatch al glossului de la Mac. Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. ps : s-a rezolvat problema, am dat un search pe google :) este tare frumos .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana, da, inteleg perfect - te motiveaza.

    Claudia, nu merita, e si lipicioasa si nici nu am vazut vreun efect.

    Anamaria, stiu ca nu ti-a placut, ma intrebasei de el (dar eu nu-l folosisem inca) :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai terminat ceva produse, nu gluma..Eu am un sentiment de bucurie cand vad produse terminate, inseamna ca am avut grija de mine si nu am aruncat banii pe geam.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce de bunatati,imi lucesc ochii la toate

    RăspundețiȘtergere
  8. De ceva timp tot zic si tu ca ma apuc de un ProjecPan de genul,pana acum nu m-am incumetat.Te pup:*
    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo, Camelia! Si eu ador sa termin produse, ca sa am frau liber la a cumpara noutati :D
    In plus, nu-mi place deloc sa irosesc banii, asa ca un produs consumat e motiv de mandrie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adina, da, incerc sa termin ce am si sa nu mai deschid 3 produse care fac acelasi lucru (in acelasi timp).

    Ionica Mihai :)

    Ana-Maria, eu nu mi-am impus un termen sau un numar de produse, incerc doar sa termin ce am inceput.

    Georgiana, te inteleg :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow felicitari pentru ambitia de a te tine de produsele pe care vrei sa le termini. Foarte rar am vazut un tub de gloss gol, la mine niciodata. Cred ca maxim jumatate am reusit sa folosesc de fiecare data. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriela, am foarte multe glossuri incepute, asa ca fac eforturi, cu rujurile e mai greu, alea chiar mi se pare ca nu se termina niciodata.

    RăspundețiȘtergere