Sampon pentru pensule de la ELF

28.8.13

Relatia mea cu produsele ELF nu exista, asa ca samponul pentru pensule zace de ceva vreme intr-un unul sertarele mele si recent am dat de el si am zis sa-l incerc sa vad daca face ceva (cleanserul pentru pensule nu mi-a placut deloc, asa ca nu aveam cine stie ce asteptari nici de la sampon).


Si imi place ... nu pot sa zic ca e un produs fenomenal, insa curata destul de bine pensulele si nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru a curata o pensula pentru fond de ten, de exemplu (asta daca nu e vorba de pensulele de la Sigma care orice ce ai folosi nu se curata perfect). 

Insa cum eu obtin aceleasi rezultate cu sapunul lichid sau orice alt sampon nu il consider un produs esential, deci nu o sa il cumpar din nou, dar daca vreti un produs special pentru asta, puteti sa-l incercati pe cel de la ELF, nu e cu nimic mai prejos decat altele mai scumpe pe care le-am incercat in timp.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

Later edit: m-am uitat pe siteul celor de la ELF si pretul este de 22 ron (sticla este micuta, cred ca are 100 ml) deci nu mi se pare o afacere buna

8 comentarii

  1. nu l-am incercat, insa sincera sa fiu nici nu m-a tentat, ma descurc bine cu un sapun lichid..

    RăspundețiȘtergere
  2. si te gandesti ca pe site-ul lor din America este 3 $...

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu e ok raportul calitate/cantitate/pret...
    Intamplator, am descoperit cat de bine spala pensulele un sapun lichid Fa cu grapefruit (are si proprietati antibacteriene)! E uimitor!

    Te pup, Camelia!
    O zi faina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar e scump. Mie mi-a placut mult pentru pensule un sampon Syoss (curata extrem de bine, 13 lei/500ml), dar sincera sa fiu spal pensulele cu orice sampon/gel de dus care nu-mi place. Sau cu sapun lichid Balea, 6 lei/500ml :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat, adr pensulele mele se inteleg si cu sapun lichid.

    RăspundețiȘtergere
  6. Beauty call, asa e - orice sapun/ sampon face treaba la fel de bine

    Claudia, da, si eu l-am luat cu putin, d-aia m-am si mirat cand am vazut pretul :)

    ilda, sunt o gramada de produse bune care fac acelasi lucru, nu-si justifica pretul.

    Georgia, si eu le spal cu ce am la indemana si n-am avut probleme.

    Adina, da, se curata la fel de bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am incercat spray-ul ala pentru curatat pensule insa nu mi-a placut deloc asa ca zace pe undeva, printr-o cutie, uitat. Si eu imi curat pensulele cu un sampon normal si mi se pare acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere